| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 36632  [Dalších 36192 >>]
Káťa,2 kluci 2562
25.3.2013 23:11:47
Erzi na MESIC???? To by R asi nerozdejchal. Po extra pruseru bych se k tomu ovsem umela uchylit taky. Dneska jsem celou cestu do nemocnice vedla poucny monolog o vzdelavani a jeho vyznamu. Do zpetneho zrcatka jsem radeji nehledela:)
Eržika. 36295
25.3.2013 21:20:04
Ehm, jsem saďourská matka, zatrhla jsem staršímu dítěti net. Ve spolupráci s ostatními stanovišti internetu na měsíc, s možností zkrácení za vzornění...
Eržika. 36295
25.3.2013 21:10:37
Snad mě omlouví hektický víkend - sobota Tvoření na úřadě - pletla jsem s účastníky košíky a drátovala sluníčka a v neděli oslava narozenin se spolužáky mladšího potomka (matky taktéž vyráběly jarní dekorace).~;) Dnes jsem si šla do práce odfrknout...
Eržika. 36295
25.3.2013 21:08:09
Niso, opožděně gratuluji k Tatrance! ~;((

Káťa,2 kluci 2562
25.3.2013 18:58:04
jasně, není nad all incl. pobyt a ještě plno personálu na baby sitting~t~~t~
Karavela 53687
25.3.2013 18:38:07
Káťo~6~~6~ mě bolí už asi tejden levej malíček kolem kloubu, začínám si myslet, že mám dnu!

Cha, to si taky pamatuju, jak jsem chtěla poprvé z porodnice pryč, nejlíp hned ambulantně... naposled bch tam vydržela s plnou penzí klidně měsíc~t~~t~~t~
Káťa,2 kluci 2562
25.3.2013 18:30:06
Niso, já po prvním dítku taky děsně prahla po návratu domů. Takže Tě chápu. Ale věř, že po druhém se mi z nemocniční péče fest nechtělo. Snídani do postele mi doma nikdo neservíroval~n~~q~

mmch jsem si střihla odpolední výlet na emergency s namodralým palcem levé ruky většího dítěte (důsledek nějaké akce při TV). Fraktura to není - jupííí - má jen dlahu. Ale evidentně je dneska nějaká špatná konstelace ohledně rukou, protože mě fest bolí to moje zápěstí~q~
Karavela 53687
25.3.2013 16:36:21
Eh, teda jestli tě to uklidní, obrečela jsem to samozřejmě úplně stejně, protože moje dítě přeci musí bejt dokonalý, nejdokonalejší.
Karavela 53687
25.3.2013 16:31:32
Jo a na pohyblivost mimina to nemělo nejmenší vliv, rozběhla se někdy v jedenácti měsících, ti mladší nic takovýho nosit nemuseli a chodit začali až po roce...
Karavela 53687
25.3.2013 16:29:12
Niso, kliiiid, dečku nosila nejstarší do 8 měsíců a problém v tom nevidím, aspoń jsem nemusela přes papírovky cpát hadrový pleny do širokýho balení. Já vím, že teď se od širokýho balení ustupuje, na druhou stranu jsou problémy s kyčlema dost rozšířený, stačí se podívat na starší generaci, kde se to ještě nesledovalo.. pro klid si dojdi na kontrolu ještě někam jinam, ale jak říkám, dečka je v pohodě
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 36632  [Dalších 36192 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.