| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 36632  [Dalších 36182 >>]
Kapradina 34186
25.3.2013 16:12:27
Niso,
chápu tvé šílenství, ale bereš to rozumně ~g~ a je fakt, že teď to Tatrance nevadí, možná bych to i do konce šestinedělí vydržela, teď ji to opravdu v žádném pohybu neomezuje a i počasí venku není takové, aby jí bylo horko ... takže vlastně v tom všem ideální načasování. ~;) A až se ti doma budou kupit hromady prádla a nádobí a k jídlu bude jen dva dny oschlý rohlík, tak budeš ještě s láskou vzpomínat na nemocniční prostředí! ~t~~;)
Neboj do Tatranky tanečních si vás tam nenechají! Uvidíš, zítra už nám budeš psát z domova! ~s~~;)
Nisa 31554
25.3.2013 15:20:12
Dneska neprošli tři z deseti. A muselo to sednout zrovna na Tatranku~o~. Další byl chlapec s porodní váhou 5 kg, ještě se tam řešilo, že se s tou dečkou nevejde do kočárku~d~. Už jsem to nějak vstřebala a přestala to vnímat jako katastrofu katastrofickou. Rodila jsem v jiném městě, než kam patříme, tak se můžu zeptat u nás, kdo to tam dělá a jak. A pak uvidíme:-) Zatím jí to dávám, nijak jí to nepřekáží, když se stejně nepohybuje. Díky moc všem za reakce. Su šílená a chci DOMŮŮŮŮŮ~:-D
Marťa11 8076
25.3.2013 14:34:46
přesně tak... mám totiž podobnou zkušenost s T... na doporučení pediatra jsem šla jinam a byl v pořádku, původní doktor dával dečku 98% dětí... zřejmě měl z každé provizi ~t~

Niso, fakt nevěš hlavu, objednej se někam jinam, kde ti vše vysvětlí a budou s tebou mluvit jako se svéprávnou... nejlépe někam na něčí doporučení (myslím, kde v poslední době byl někdo s miminem a nemá špatnou zkušenost, někteří dr. si opravdu myslí, že matka je největší nepřítel dítěte a podle toho se chovají)
Marťa11 8076
25.3.2013 14:33:53
přesně tak... mám totiž podobnou zkušenost s T... na doporučení pediatra jsem šla jinam a byl v pořádku, původní doktor dával dečku 98% dětí... zřejmě měl z každé provizi ~t~

Niso, fakt nevěš hlavu, objednej se někam jinam, kde ti vše vysvětlí a budou s tebou mluvit jako se svéprávnou... nejlépe někam na něčí doporučení (myslím, kde v psolední době byl někdo s miminem a nemá špatnou zkušenost, někteří dr. si opravdu myslí, že matka je největší nepřítel dítěte a podle toho se chovají)
Káťa,2 kluci 2562
25.3.2013 13:49:17
Niso, jak píše Marťa, konzultovala bych s nějakým jiným ortopedem. Ono záleží taky na tom, jak je provedený ultrazvuk, na jakém přístroji apod. A navíc opravdu leckdo jde do širokého balení za každou cenu. U nás máme takovou MUDru. S velkým dítětem mě naprosto rozhodila, šla jsem tenkrát domů po krk v depresi a pocitu, že já jsem děti nikdy mít neměla, protože na to prostě nemám.
Pak mi kamarádka řekla, že dotyčná přesně tohle vykládá každé matce - jak je třeba s kojencem pětkrát denně cvičit, co má všechno špatně atd. atd.
S druhým dítětem jsem šla k jinému lékaři a bylo to mnohem lepší.
Pokud má lehký nález, tak Ti to prostě další ortoped potvrdí a domluvíte se na řešení, budeš klidnější. Nervy chápu, mě to tenkrát fest rozložilo. Dneska si říkám, jestli to má tak doktorka za potřebí, vyšokovat každou matku.~a~~a~~a~~a~
Nisa 31554
25.3.2013 13:42:47
Marťo, jo:-), mě to taky napadlo, že kdybych třeba rodila jinde, tak by jí to nedali:-D Doktor byl dost postraší kousek, a jasně že nechci nic zanedbat, navíc jí to teď nevadí, protože se nesnaží pohybovat, v tom by to zas bylo lepší teď, než později, ale nevím. Raději bych o tom věděla víc... On mi jen řekl, že jí to předepisuje, jaký má nález ne. Pak byla dětská vizita, přinesli dečku a teprve na můj dotaz se doktorka koukla do dokumentace a řekla mi, co tam je a tak. Nepřišlo jim divný, že bych to nechtěla vědět, jen mě chtěli naučit, jak dávat dečku:-)~a~
Marťa11 8076
25.3.2013 13:35:29
Niso... vem ji ještě někam jinam, já nejsem odborník, ale jsou doktoři, kteří by narvali dečku každému... zdá se mi to trochu hrcfrc rozhodnutí..., preventivní široké balení apod. jsou dost na ústupu, ale někteří doktoři v tomto fakt zamrzli...

Nisa 31554
25.3.2013 13:32:18
Zítra nás snad pustí domů, tak já pak fotku přihodím, nemám sebou kabel. Jinak Tatranka dneska dostala abdukční dečku:-(. Káťo, má na levé kyčli 2A a na pravé 1B. Doktorka říkala, že by to s nošením 24 hodin denně nehrotila. Máš nějaké info? Našla jsem, že to je nejmírnější stupeň, ale znáš to, každá si představuje, že její dítě bude ÚPLNĚ ok:-) Už jsem to řádně oplakala.

Díky moc všem za gratulace, fakt. A hlavně jsem ráda, že Tatranka existuje:-)
*Terina* 12313
25.3.2013 10:49:43
No, je vidět, že hlavu mám už značně vykojenou, když neumím ani bez chyby pogratulovat. ~q~
Já si to kojení tak neplánovala, ani si to tak nepředstavovala, jen se sešlo několik okolností, že to takhle dopadlo. Teď mi to ani nijak nevadí, má to i svý výhody. Navíc není problém odjet i na noc, zvládne to taky. (Akorát já musím mít s sebou odsávačku).
Káťa,2 kluci 2562
24.3.2013 23:39:42
Terino, to jsi dobrá. Já už bych byla mrtvá. V roce dětí mi vyhrožovali JIPkou a kapačkama, po těch nocích už to byla skoro lákavá nabídka na možnost, jak se pořádně vyspat.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 36632  [Dalších 36182 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.