Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
*Terina* | 12313 |
24.3.2013 20:35:19
Niso, véliká graulace!!!!
U nás JSOU prsa VŠECHNO ještě skoro ve dvou letech a taky se s tím dá docela žít. Prostě beru to tak, jak se to vyvinulo. U starších to bylo úplně jinak. Pořád se holt člověk učí. ;-) Dudlík jsem u první odmítala, začala si dudlat sama ve 14 měsících, druhýmu jsem ho cpala horem dolem od mala, nechtěl, vzal si ho až v 6 měsících, třetí si ho nevzala nikdy, ať jsem se snažila, jak jsem mohla. |
bejbina | 40948 |
24.3.2013 13:41:08
Můžu se přidat k ostatním. Nezapomenutelné jsou pro mě vycházky s Luckou, která by byla nejraději non-stop přisátá u mě. Honzu v krosně na zádech a jednu ruku ze začátku permanentně vraženou v kočáře, kde jsem jí držela v puse dudlík, který se ona snažila vyplivnout. Vyhrála jsem. A odstavovala jsem jí v roce a půl, když jsem chtěla jet s klukama na vandr do Beskyd.
|
Káťa,2 kluci | 2562 |
24.3.2013 8:32:26
Mar´to - přesně tak, ten pocit, že prsa nejsou všechno... Trochu mě ten extrémismus propagátorů kojení vadil. Ono ne každý kojit může a věřím, že pro spoustu novopečených maminek je to neúnosný tlak a zbytečně se tím trápí. Přitom moje generace vyrostla prakticky celá na UM.
|
Marťa11 | 8076 |
23.3.2013 20:40:46
také bych chtěla vidět fotku
|
Marťa11 | 8076 |
23.3.2013 20:36:52
Niso, dobře jsi udělala...
Tedík ho měl také hned a Michalka ho nechtěla, ale já se nevzdala... dudel mě zachránil mockrát, byla jsem s nima hodně sama i na cestách a jako jo, zvládnu kde co, ale kojit apod a zároveň řídit například opravdu nee... Káťo, přesně... mi tedy i nás pediatr (zlatý člověk) hned při první kontrole řekl... kupte si krabici nutrilonu a flašku, ať jste v klidu, že kdyby něco, tak hlady neumře... nikdy nebylo potřeba, ale ten pocit, že prostě je v záloze byl na začátku fajn, prostě super rada pro prvomatku... u Michalky už jsem neřešila kde co... |
Káťa,2 kluci | 2562 |
23.3.2013 20:30:08
Taky jsem sladila glukopurem.
A laktacni liga s jejich- hlavne zadny krmeni a piti z lahve s dudlikem - mi byla pro smich. Myslim, ze to matky zbytecne stresuje. Mne pocit osobni nenahraditelnosti vubec nedelal dobre. Bylo mi mnohem lip, kdyz jsem vedela, ze kdyby se mi neco stalo, dite proste bez okolku nafasuje pokrm z lahve. |
Karavela | 53687 |
23.3.2013 20:18:53
Slazenej teda glukopurem, zdal se mi pro kojence tak nejak prijatelnejsi
|
Karavela | 53687 |
23.3.2013 20:17:37
Kato, jojo, ja davala taky fenyklovej caj tak od dvou tydnu asi, pomahal mimo jiny dobre na boleni a vyprazdnovani.
Bohužel teda na mě mělo kojeni vliv přesně opačný, vždycky jsem se děsně vyžrala |
Káťa,2 kluci | 2562 |
23.3.2013 20:11:30
Niso, souhlasim s Karavelkou. Ja davala dokonce od dvou tydnu caj z lahve a dle potreby misto MM nutrilon z lahve (kdyz jsem byla mimo domov a krmil nekdo jiny, holt pracujici matka ) a mohla bych kojit do aleluja, jen by me to stalo zdravi. Silene jsem hubla a kdyz byl detem rok, nemela jsem ani 50 kg, tak mi to doktorka vyslovene nedoporucila. A ani jsem teda nemela ambice kojit chodici a mluvici dite.
Drz se!!!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.