| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 36632  [Dalších 36562 >>]
Marťa
  • 
7.3.2014 18:05:25
jo, řídím :-)

já ti malou klidně někdy pohlídám! fakt, děti, které mohu pak vrátit, hlídám ráda :-) a můžeš spát, ani ti nebudu říkat, co máš s volným časem dělat :-) :-)
Nisa 31554
7.3.2014 16:12:51
Puberta? Kolik jim je, Káťo? Já si furt představuju chlapečky:-) A Tedíkovi tipuju tak 11?
Nisa 31554
7.3.2014 16:11:08
Dvě a půl hodiny - to nenaspí dohromady za celej den. Když ona v noci vůbec nepustí do pusy sunar, kaši, čaj - vůbec prostě dudlík, chce se jenom kojit, kdybych tam přišla a nenakojila jí, tak je ještě víc vytočená a ještě víc hysterčí a ječí. Musela bych tam prostě od večera do rána nejít vůbec, to by chvíli řvala, usnula, řvala a tak až do rána. Občas jí někdy nechám, když jsem totálně ko, ráno pak vstane a žádný trauma nemá, ale vím já, co to s ní dělá uvnitř? A to večer jí krmím na lžičku rozvařenýma ovesnýma vločkama, aby byla sytá, komerční kaše instantní nechce.

Hele, Marťo, tak to bysme mohl Mika směnit za Nisátko. Beru všechno, co spí~t~~t~

Na oko jsem se chtěla zeptat, tak aspon že tak je to dobré a šli jste jinam. Můžeš řídit?
Nisa 31554
7.3.2014 16:05:37
Ad postel na JIPU - nikdy za celej ten rok mi jí nikdo nepohlídal, abych se mohla přes den hodinu dvě vyspat, na podzim, když to bylo fakt STRAŠNÝ - tak jsem si představovala, že se TŘEBA doopravdy zhroutím a budu v nemocnici a budu spát a budu mít klid ~t~

Mno a pak jsem si hned představila, co chuďátko moje malý uřvaný nespavý beze mě a spadla jsem zpátky na zem~6~~:-D
Káťa,2 kluci 2562
7.3.2014 12:44:42
Marťo - "Nechci konkurovat Nice, Mike spí dobře" ~t~~t~ jo, jo, to je svatá pravda. A proto už všechna další miminka v našem obydlí budou mít čtyři nohy a štěkat.~;)
To jsem ráda, že to s okem vypadá dobře. Po tom posledním zážitku.....~o~ Teď mi dochází, že jsem nějak naráz utnula naši korespondenci, tak to se dodatečně omlouvám, nejspíš se něco zchumelilo a pak jsem si jen opakovaně říkala, že Ti musím napsat....~f~

ad SMS od potomků, já to beru vcelku s klidem jako normální stav a snažím se nepodléhat ženským emocem~;) "Oni" to prostě mají jinak.
ad puberta - hele třeba bude relativně v pohodě i v tom pubertálním věku. My měli lehkou krizi loni (ale nic vysloveně katastrofálního), tak nějak se to odladilo, čekala jsem spíše postupné zhoršování, vyšší frekvenci krizových okamžiků a (snad to nezakřiknu) ony si ty vzájemné vztahy tak nějak "sedly". Což ale vůbec neznamená, že nejde o klid před bouří.... Je fakt, že toho mají hodně ve škole, do toho tréninky....tak je vytíženej, což vidím jako pozitivum.
Marťa
  • 
7.3.2014 11:50:28
co u vás?

sms typu "ok" či "jo" píše i T :-) :-) ale on se jedště v pohodě, zatím puberta nenastala... ale čekám, čekám
Marťa
  • 
7.3.2014 11:49:35
ahoj :-)

dobře...

čtyřnožec je boží, úplný miláček
http://martidmd.blogspot.com/2014/01/mike-9-mesicu.html

v květnu mu bude rok... tedy, nechci konkurovat Nice, Mike spí dobře :-)

.....

a oko... ta v prosinci to neklaplo, nakonec se potvrdila skutečně reakce na sedaci, problém byl, že už byla minule... no, nakonec těch problémů vylezlo více, takže jsme z té nemocnice utekli a hned po novém roce mě operovali ve vojenské a super, zatím mám v oku pořád silikon, ale dr. udělal kompletní revizi sítnice a vůbec všeho, co dělalo problémy, operace byla přes 2 hodiny v celkovce... a vypadá to zatím dobře... na podzim se uvidí, to by zkusili silikon vyndat
Káťa,2 kluci 2562
7.3.2014 8:59:33
Marťo, ahoooooj!! Jak je?? Co oko??? A čtyřnožec????
Marťa
  • 
7.3.2014 8:37:42
nene, sem také někdo píše?

ahoj všem!!!

Niso, holky mají pravdu... odstavit, na názor dítěte se v tomto případě neptat... vyspat se potřebujete obě... Míša byla v pohodě, Tedík to samé co píšeš... kupodivu začal spát i hezky po obědě právě když začal spát lépe v noci... po obědě spal tedy do 2,5 let, pak už nikdy, ale i tak!!
Káťa,2 kluci 2562
7.3.2014 8:32:06
Niso, tohle znám - u nás přesně to samý, jak přes kopírák. Pomohlo přestat kojit. K tomu ovšem potřebuješ nejlépe druhou dospělou osobu dostatečně namotivovanou na spolupráci.
Držím palce. Dnes s odstupem nechápu, jak jsem mohla zvládnout tolik let spánkové deprivace, když to sečtu, tak jsem takhle "nespala" dobře dva až tři roky v kuse. ~o~~q~
Předpokládám, že při své konstituci máš váhu hluboko pod normálem...... Už to je často důvod s tím kojením seknout a nespavce kapku usměrnit. Mně tenkrát řekla, doktorka, že jestli nepřestanu kojit, můžu si rovnou zamluvit postel na JIPu. Po pravdě ta představa, že ležím SAMA v nemocnici byla poněkud bizarním způsobem lákavá.~t~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 36632  [Dalších 36562 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.