| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 36632  [Dalších 36572 >>]
Marťa
  • 
8.3.2014 19:27:15
Erži, v tomto duchu jede hodně pražských gymplů... také nechápu, přijde mi to děsně zkostnatělé... a často to jsou "vyhlášené" ústavy... ne všechny samozřejmě, ale dost jich jede na tento biflovací dril... podle mě je to k ničemu

Káťo, na druhý stupeň základky, kdy jsem chodila na sportovní školu, vzpomínám asi nejraději ze svých školních let... 17 dětí ve třídě, spousta pohybu, bazén na škole, soustředění letní, podzimní, zimní i jarní... v podstatě z té doby umím dobře plavat, lyžovat... míčové hry... a to jsme byli atletická třída, ale dělali jsme všechno... super!!! takže věřím, že jste spokojeni oba :-)
Eržika. 36295
8.3.2014 16:56:50
Káťo, což o to, moje dítko je taky spokojené, se školním kolektivem maximálně.

Ovšem já nejsme spokojena - fakt nevím, k čemu je biflování na známky, bez souvislostí, vlastního vyhledávání informací, bez nácviku práce ve skupině a obhajoby vlastního názoru...
Vždyť nejsou nuceni používat vlastní myšlení - tohle si opište, naučte se to a za to dostanete známku. ~a~

Mladší dítko bych s chutí dala k tetě Jeně, která otevírá druhý stupeň... s integrací na IVP to bude v "běžném" systému tragédie.

No, jdu dále obhospodařovávat naše produkční zahradní prostory. ~;)

Simča, dcery *1988 a 1997 3201
8.3.2014 11:53:46
No jo, já se cestou z porodnice stavovala na dětském, ohlásit doktorce, že jedeme domů a dát jí papíry... Muž šel dovnitř to doktorce oznámit, (já nechtěla s 4 denním miminem do čekárny) a Mudra vyšla ven se na mimi kouknout. Tak jsem se jí pro jistotu zeptala, že si myslím, že když spí, tak je vše OK, ale pro jistotu, jestli ji nemám vzudit... A doktorka proavila: "Když spí, je nesmysl ji budit. Co by za to jiné maminky daly..."

Já vím, že je to nesptavedlivý. Ale když odborníci říkají, že miminko spí V PRŮMĚRU 16 - 20 hodin denně - někdo ten průměr přece musí zvyšovat, ne? Moje děti to odespaly za všechny v okolí (přes den spaly 2x denně do 2,5 a po obědě do 6).
Káťa,2 kluci 2562
8.3.2014 11:39:04
Niso na osm hodin od takhle malýho dítěte????? Ufff, to bych taky nedávala. Po pravdě, osmihodinovou prac. dobu já bych nezvládla ani posléze s většíma dětma, protože bych tam nevměstnala rozvozy a svozy. Naštěstí to nemusím řešit (zatím!).
Třeba to šéf zkusí chvíli bez tebe a změní názor, nikdá nevíš.....

Simčo - už na Tebe naštvaná Nisa poslala SWAT??~t~ ~t~ Deset hodin v kuse?????? To bys mohla některým ubohým matkám pár hodin přepustit. Nebo se vytasit s receptem, jakou zbraň moderní farmakologie nebo středověkého léčitelství použít....~;((
Simča, dcery *1988 a 1997 3201
8.3.2014 10:59:09
Sleduji tento blog, ale není to blog pro pobavení.... Mirka na Rodinu svého času také chodila....

Jinak jsem ráda, že to tu trochu ožilo. s spaním či nespaním budu raději potichu, nebo mne ukamenujete. Dcery totiž spaly od porodnice 10 hodin v noci v kuse.....

Jdu vařit rajskou k obědu....
Nisa 31554
8.3.2014 10:24:30
Káťo, pracovat budu cca do konce dubna, v práci jsme se NEDOHODLI:-D. Tlačil mě, abych už tam byla 8 hodin denně, musela bych jí dát do jeslí, takže jen dodělávám minulý rok a končím. Ale v tý nejhorší době mi práce spíš pomohla, protože jsem chvíli prostě byla sama za sebe, bez mimíska:-D a mohla jsem kolegyni sprostě vylíčit, že ZASE nespala :-D Takže od května si zkusím, jaké to je být jenom doma:-)
Nisa 31554
8.3.2014 10:20:45
Karolínu, jdi s tou reklamou do prd...
Káťa,2 kluci 2562
7.3.2014 23:40:57
Erži - tak, tak moje poslední setkání s T. a jejím doprovodem to byl, myslím, oboustranný šok~t~
Jinak já si R. školu nemůžu vynachválit v tom smyslu, že je dítě spokojené. Martě musím dát za pravdu, že sportovci mají skvělé kolektivy a příjemnou atmosféru mezi sebou i spřízněnými pedagogy. Je fakt, že spolu tráví hodně času. Co se výuky týče, je to fičák, jedou rychle (aby vyvážili dobu strávenou na soustředěních, závodech atd.), ale myslím, že jim to neuškodí.
A T. už se těší, až bude dostávat známky. ~;((
Eržika. 36295
7.3.2014 21:56:27
Já tedy mám regulérní puberťačku, každé ráno se několikrát převlékne a namaluje, má výroky typu: "Mami a v tomhle chceš jít ven"?. Ale spí dobře, o víkendu kolikrát až do deseti. :-) Samostatně se pohybuje mezi zájmovýni aktivitami (tedy sama asi moc ne, ale to raději nezkoumám, jen občas ke mě dorazí info - že Káťo?)

Jinak mě rozčilují školy mých dětí více než děti samotné... vymazleného útulkového pesana z rodinného útulku mojí kamarádky jsem pořídila babičce, aby měla v důchodu zábavu. :-)

Marti Mike je nádhernej, a jsem ráda Marti, že zdrstav spěje k lepším zítřkům...~;((

Já občas nakouknu, ale spíš nakouknu na fcb...
Káťa v sauně:)
  • 
7.3.2014 20:48:23
Niso, bude jim 11 a 13. Už spí celou noc a zatím ještě doma :)
Vydrž, bude lip!! Tohle období je fakt sila a notna zkouška psychických i fyzických sil. Pracujes?? To byla u mě pekelna kombinace. Nespací děti a k tomu deadline v neměnných intervalech. Ale stojí za to to vydržet!!!
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 36632  [Dalších 36572 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.