Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Čumča. | 160024 |
27.9.2024 20:40:27
OT, omlouvám se, ale koho máte v Teorii velkého třesku nejraději, já právě Amy a nikdo nechápe proč No ale je tak originální! Nemám ráda Bernadette
To je jako se seriálem Přátelé - nejradši jsem měla Chandlera a Rosse - a taky nikdo nechápe proč Neměla jsem ráda Rachel. |
Čumča. | 160024 |
27.9.2024 20:37:02
|
Stará husa | 154854 |
27.9.2024 20:36:43
Ropucho, já se přidávám. Jsem blíženec, ale vůbec tomu neodpovídám, nejsem rozevlátá, společenská, ukecaná, naopak jsem tichá, asociální, úzkostná, melancholická a neumím se bavit s lidmi. Můj BM je ryba a maminka byla taky ryba, nikdy jsem nezažila rozdílnější povahy, maminka nervózní, roztěkaná, melancholická, bojácná, BM flegmatický, sebevědomý, ukecaný, nebojácný. Táta panna, velký nepořádnik, velmi sebevědomý, velkorysý, cholerik. Obě děti jsou váhy, syn je zádumčivý, citlivý, egoistický, dcera veselá, rychle reagující, oba celkem rozhodní, introvertní. Moje snacha je taky blíženec, sebevědomá, veselá, pracovitá, manuálně zručná, tvořivá. Úplný můj opak. Mám ještě dvě kamarádky blížence a manžel jedné je taky blíženec, každý z nich naprosto povahově rozdílní.
Ale vůbec nevím, proč to sem píšu, prostě není logicky možné, aby hvězdy měly vliv na život člověka, aby existovalo jen 12 typu lidí a aby lidi narození v jednom období si byli všichni podobní. |
Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
27.9.2024 20:35:21
Ne, nemyslím, že by měsíc, kdy se člověk narodí měl takový vliv na jeho osobnost a charakter.
Horoskopům pro jednotlivá znamení vůbec nevěřím. Dokážu snad připustit, že přesný horoskop sestavený na míru pro konkrétního jedince podle přesného data a hodiny narození by mohl něco říct. Ale i o tom pochybuju. |
Ropucha + 2 | 120300 |
27.9.2024 20:34:45
"s dcerou dobře harmonizuju"
Přemýšlím, se kterým ze svých dětí dobře harmonizuji. Jedno je stejného znamení jako já, druhé úplně odlišné podle charakteristiky. Podobnější si připadám být s tím druhým. A harmonizuji asi nejlépe se psem, i když nevím, jaké na něj připadá znamení |
Půlka psa | 24064 |
27.9.2024 20:33:21
"Já potřebuju třeba v koupelně přesně složené a pověšené ručníky na žebříku jedním směrem,..... Teda on nevidí ani to, když nezavře skříňky."
My máme asi úplně jinej level. U nás jsem za pedanta já, a to mi stačí, když v koupelně nějaké ručníky vůbec jsou a ze skříněk neodpadávají všechna dvířka, ale jen každá druhá. |
Bouřka | 7675 |
27.9.2024 20:31:51
Ropucho, ono to není o stejných povahách, on se jeden sklon může demonstrovat různě, ale vychází to z podobného základu.
|
Termix | 105545 |
27.9.2024 20:29:21
On pedant je jen na něco. Úklid to však není. On je na úklid úplně slepý. Já potřebuju třeba v koupelně přesně složené a pověšené ručníky na žebříku jedním směrem, jemu to je fuk. Židle musí být správně zarovnané, ... on to nevidí. Teda on nevidí ani to, když nezavře skříňky.
|
Bouřka | 7675 |
27.9.2024 20:27:34
Půlko, já mám děti cca 3 týdny od sebe. To druhý jsem ukecávala ať počká, že další osobu ve znamení, které je pro mě problematické, už neunesu (blbě jsem podléhala rozmnožovacímu pudu, když to na mě přišlo, tak jsem nepočítala a plodila na prvni pokus ). Vyhověla mi, takže znamení jsou různá a jejich povahy na to velmi sedí (v tom druhém je vícero mých blízkých přátel, ti lidi mi strašně sedí a s dcerou dobře harmonizuju).
|
Čumča. | 160024 |
27.9.2024 20:26:01
Rose, já jsem Kozoroh a porodila jsem rozevlátého Blížence, téměř denně se ptám, po kom to má, tu svoji povahu. A manžel se kucká smíchy, že prý jsme oba stejní, proto taky ty jiskry mezi námi
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.