Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bouřka | 7675 |
27.9.2024 18:21:09
Moje ADHD určitě zachraňuje Panna v ascendentu Ale jo, věřím že na tom něco je, i když pozici hvězd bych to úplně nepřičítala. Ale moje zkušenost je taková, že ono to někdy neuvěřitelně dost sedí. Sama charakteristiku svého znamení splňuju v ohromné míře a lidi, se kterýma si mimořádně dobře rozumím, se koncentrují do pár konkrétnìch znamení.
|
petluše | 39676 |
27.9.2024 18:18:29
Ní, nevěřím, ale jsou 2 znamení se kterými si nerozumím. Ty prostě poznám.
|
Silvie+dva kluci | 103202 |
27.9.2024 17:57:44
Dneska se mi stala taková úsměvná historka, teda mě pobavila V rámci jednoho kurzu jsme se rozdělovali do skupinek, ve kterých jsme měli naplánovat určité aktivity a toto rozdělení bude na delší dobu (cca 3 měsíce). V naší skupině se jedna paní zeptala, jaká jsme znamení, protože ona se zajímá také o astrologii a s některými znamenimi není schopna spolupracovat No, abych to zkrátila...se mnou, jakožto znamení Panny prostě není kompatibilní a nešlo by to. Pry je znamení Panny kritické, nespolupracujici, bez fantazie, všechno špatně prostě
Takže přešla do jiné skupiny. Ostatním jsou znamení šumák, diky za to Zajímáte se u kolegů, kamarádů, v jakém že jsou znamení? Náš bylo v kanclu 6 a z toho 4 Panny a každá jiná A jaká jsem já? No kritická asi ano, ale nejen k ostatním, k sobě nejvíc. Určitě spolupracující a díky mně máme třeba v kabinetu všechno systematicky uspořádané a všechno má svoje místo. Kolegyně s ADHD mě milují To se občas hodí |
Blanče | 42184 |
15.8.2024 22:36:16
Takové ty na stránce webu beru občas pro pobavení. Jediné, co mne v souvislosti s touhle tematikou zarazilo je, jak strašně moc mají společného lidé narození ve stejný den.
|
Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
26.7.2024 20:14:02
Huso, vidím to stejné. Ale úplně nevylučuji, že nějaké okolností v době narození vliv na člověka mít můžou.
|
Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
26.7.2024 20:10:00
Nevěřím vůbec horoskopům v časopisech a charakteristikám znamení.
Nedá se asi úplně vyloučit, že něco může být na horoskopu na míru, který vychází z přesného datumu a hodiny narození. |
Čumča. | 160024 |
26.7.2024 13:57:57
babi, ano, ale neříkej, že to přijímáš úplně lehce
je to dost těžkej model, přijmout, že každý máme "svou" pravdu a ještě těžší přijmout, že na to i ti druzí s protinázorem mají právo (v tom společenském uspořádání, které díkybohu v 21.století máme) je to na rozbolení hlavy, když akceptuješ tuhle nejednoznačnost, člověk nemá vždycky sílu na otevřenou mysl, rád by sklouznul a zůstal u jedné většinové pravdy, kterou zpravidla razí přísně racionálně myslící lidé, u kterých uvažování jednou hemisférou vysloveně dominuje já jsem se už jako malá těšila, až budu stará, a budu jednoduše řečeno "všemu rozumět" a znát o všem pravdu, taky jsem to říkala, že chci být důchodkyně jednou jsi říkala, že tě irituje moje měňavost, ale ono to s tím výše uvedeným souvisí |
babi_ | 48341 |
25.7.2024 23:23:46
" jsem něco viděla já, něco jiného osoba B, něco odlišného osoba C"
To je standard. To je svět, život. Takhle to prostě funguje. |
Čumča. | 160024 |
25.7.2024 23:13:29
někdy ano, nesu to zpravidla hodně těžce, když jsem něco viděla já, něco jiného osoba B, něco odlišného osoba C
nesnáším to, nesnáším, když je zjevné, že mě oči nebo mozek klamaly, nesnáším, když musím pochybovat o svém zdravém rozumu - takže trochu vím, jak se cítíš, White |
byvala radka | 154149 |
24.7.2024 17:03:01
Nativni horoskop je o necem uplne jinem, nez co byva v casacich pro ten dnesni den
A ano, je dobre si uvedomit, k cemu ma clovek dispozice, jakym zpusobem vnima a reaguje na svet, kde muze mit pravdepodobne konflikty - v jakych oblastech atd. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.