Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Koníček mořský | 156666 |
23.7.2024 12:20:02
Ani chyba ani halucinace. Prostě věř tomu, že se to stalo. protože se to stalo buď objektivně nebo subjektivně. Někdy teda člověk vidí i něco co se nestalo. Ale zase často se stanou takový věci, že tomu jeden ani nemůže nebo nechce věřit.
Já věřím, že učitel toho žáka na čelo políbil. Je to hezké a lidské. |
Koníček mořský | 156666 |
23.7.2024 12:16:31
Na horoskopy jsem věřila zamlada, i na různá znamení, symboly a tak. Ale postupně mě život zpragmatičnil, takže horoskop je mi ukradenej. Věřím, že nějak bude a ono nějak je.
No a znamení - tomu věřím z toho důvodu, že všechna moje znamení - Ryba, Koza, číslo sedm, Vrba, melancholik atd. se vzácně shodují. A shodují se i v tom, že přesně taková jsem. Takže to se trefilo dokonale, tudíž proč tomu nevěřit. |
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
23.7.2024 11:59:24
Asi máš halucinace, protože je půlka prázdnin.
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
23.7.2024 9:58:59
white, nic magického bych v tom nehledala...
"1. Buď se to doopravdy stalo, což je hodně divné." nemuselo to být divné, pokud to nějak korespondovalo s tím, co se v té skupině aktuálně odehrávalo - pokud neslyšíš jejich rozhovor po nějakou dobu, nevíš, co tomu předcházelo a jaké jsou přesně vztahy mezi těmi lidmi (učitel je strýcem, kmotrem, příbuzným žáka, pomáhal mu v osobních záležitostech a vztah se nějak posunul k osobnímu)... situace nějak vyplynula... čemuž by odpovídalo, že ostatní to nijak nezaskočilo, nevěnují tomu pozornost, odpovídalo to průběhu situace... "2: Nestalo se to, což je ještě divnější, protože mi mozek zprostředkovává nereálné věci a nedá se mu věřit." i to se stává, oči a mozek jsou neskuteční lenoši a když mohou, svou práci si ulehčí... kolikrát na první pohled vidíme něco, co vůbec není reálné, jen jsou oči líné se pořádně podívat a mozek je líný analyzovat co vidí a tak nám předloží "realitu", kterou si mozek "tipnul" - typicky to bývá problém třeba když jedeš autem a na první dobrou vidíš nějaký nápis na billboardu a teprve po chvilce si uvědomíš, že ten nápis je úplně jiný a někdy jde o shodu písmen a nebo dokonce zaměníš celé slovo v textu, protože by ti tam padlo jiné... totéž je pokud třeba čteš nahlas slova a třeba slovo MODRÁ je napsané žlutě a ty automaticky "přečteš" ŽLUTÁ... a třeba se ukázalo, že některé autonehody jsou způsobené podobným jevem - člověk vjíždí do křižovatky, kterou důvěrně zná a jezdí tudy často, podívá se jestli něco nejede, nic nevidí a vyjede a ono tam tam to auto jede... a ten řidič by přísahal, že se podíval a nic tam nebylo, že to auto se zjevilo úplně náhle... jenže on mu mozek prostě z lenosti, ukolébán rutinou, poslal "obraz ze záznamu" - to, co očekával, že uvidí... takže ve tvém případě bych předpokládala, že se učitel třeba jen sklonil a ačkoliv se studenta ani nedotkl, můj mozek si tam promítl scénu na základě chybného výpočtu... |
white | 24391 |
23.7.2024 8:29:15
Představte si následující situaci:
Učitel stojí s partou deváťáků na chodbě. Nečekaně jednoho z nich políbí na čelo. Ostatní spolužáci tomu nevěnují žádnou pozornost. 1. Buď se to doopravdy stalo, což je hodně divné. 2: Nestalo se to, což je ještě divnější, protože mi mozek zprostředkovává nereálné věci a nedá se mu věřit. Stalo se vám někdy něco podobného? |
Dooly. | 12201 |
23.7.2024 6:14:24
Věřím. Kdysi jsem dostala jako dárek horoskop vypracovaný po měsících, na příští rok
Nejdřív jsem si říkala,že se nechávám ovlivnit tím,co tam stojí Tak jsem to přestala číst předem. Četla jsem si každý měsíc až " pote" . A sedělo to.. Byl ale dělaný mého data i hodiny a mista narozeni přesně na míru Takové ty v časopisech beru jen pro pobaveni |
Čumča. | 160024 |
23.7.2024 5:27:50
"Což mě vždycky podráždí, že zrovna já mám mít takové nesympatické vlastnosti "
Ropucho, probůh, které znamení je charakterizováno špatnými vlastnostmi? Prozraaaď.... |
Zasjaj. | 54917 |
23.7.2024 2:21:35
Rose, to je pekne receno
|
Evelyn1968,2děti | 6269 |
22.7.2024 23:26:08
Jo, já věřím všemu jsem přelétavý Blíženec a podle Číňanů Opice, oboje na mě sedí.
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
22.7.2024 22:19:24
No asi tak trochu jo... Myslím, že určitým způsobem opravdu může záležet na místě a datu narození, r.p. početí, dobu těhotenství...
A věřím tomu, že je nějaký základ, na který se nabalil balast nepochopení a výmyslů... Věřím na věštby, osudy, výklady... Jenže je to takové nahlížení klíčovou dírkou, za které se vždycky nějak platí... Je to něco, co jsme dřív uměli, ale buď jsme to potlačili nebo pozapomněli... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.