Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
TaJ | 81121 |
3.10.2020 22:42:19
Báro, já jsem zase takhle kdysi dávno stála dlouhou frontu u kina, na lístek na Foresta Gumpa...hrozně moc jsem na něj chtěla jít a hodil se mi nejlíp zrovna ten jediný den...a jak tak stojím ve frontě, tak jsem od lidí zaslechla, že na ten den už lístky vyprodali...tak jsem chvíli váhala, přemýšlela, jestli to mám vzdát, ale pak jsem se rozhodla, že si teda koupím lístek na jindy a nějak to dopadne...no a po nějaké chvíli čekání ke mně najednou přišla paní, jestli nechci lístek na tohle představení, že jí do toho něco přišlo...prostě z celé fronty oslovila zrovna mě..., tenkrát jsem si taky říkala, že to byl nějaký zásah shůry. A staly se mi podobné věci pak ještě víckrát...
|
Vážný2 | 158667 |
3.10.2020 22:17:27
Možná ses vyloučila už teď. Myslím, že víra v okultismus patří mezi těžké hříchy, vylučující z království Božího, ale nejsem zas tak dobrej na katolickou teologii... Rozhodně je to třeba vyznat ve zpovědi Bohu a knězi a přestat to dělat
Jde o porušení prvního přikázání: 2 Já jsem Hospodin, tvůj Bůh; já jsem tě vyvedl z egyptské země, z domu otroctví. 3 Nebudeš mít jiného boha mimo mne. (2.Mojžíšova 20) |
Saamajna | 115449 |
3.10.2020 21:32:56
Co je novyho:
1. Do toho notysku si to napsala hned potom, co ty penize nasla - pry chtela by najit jeste jednou 50€, aby mela 100. A v krabicce ma listecky s "planovanim dnu" - treba na dnesek ji tam lezely listecky s TENIS a Leni PRENOCOVANI (spi u nas jeji kamaradka). 2. To poskladani udelala ona hned. 3. Nasla ty penize opravdu dnes rano. Tak jediny divny je ten vcerejsi dotaz, jestli si clovek muze nechat penize, co najde na ulici. Vysvetlili jsme ji zakony a nechovala se vubec podezrele , je to v poradku, kdyz ty penize v pondeli odevzdam. A "doufa, ze se majitel tech 6 mesicu neprihlasi". |
babi_ | 48341 |
3.10.2020 21:16:06
Ranní historka je spolu se zápisem v notýsku hodně nepravděpodobná.
I kdyby je našla, hodně záleží na tom, kde. Pokud to bylo v nějakém místě, kde je velká pravděpodobnost nalezení majitele (školní nebo zájmová šatna třeba, bankomat, obchod, ...), tak je dobré to zjistit. A že je opravdu jen našla taky není jisté. Bohužel pravděpodobnost pravdivosti historky je dle mého daleko menší, než různé další možnosti (v součtu), které vesměs stojí za to citlivě odhalit a probrat. |
Marika Letní | 140743 |
3.10.2020 21:14:25
Kat náhoda se stát mohla, to ano. S tou pravděpodobností to však vidím opačně. Vzhledem ke sledu událostí to na mě působí podezřele. Když se mi něco kolem dítěte nezdá, nemávnu nad tím rukou. To je podstata mého sdělení.
|
K_at | 121378 |
3.10.2020 21:06:13
Marko, je víc pravděpodobné, že je našla. I ranní historka se klidně mohla stát.
|
Marika Letní | 140743 |
3.10.2020 20:58:46
Kat třeba dostala peníze od hodného strýčka.
|
Mr. Miçkey | 124689 |
3.10.2020 20:56:56
Jako ze si tajne privydelava prostituci?😅
|
better | 158074 |
3.10.2020 20:28:18
no, tak je mnoho způsobů, jak k nim mohlo přijít. A pokud by dokázalo vymyslet a sehrát takovýhle scénář, tak bych si teda sakra nebyla jistá, že je opravdu jen někde našlo
|
Analfabeta | 141613 |
3.10.2020 20:26:23
To mi připomíná jednou historku: večer mi expřítel vynadal, že co najdu na zemi, to seberu (cosi jsem asi tehdy uviděla na zemi a sebrala to). No, a druhý den jdu do práce a na náměstí si to ke mně větrem povlává pětistovka. Tak jsem ji sebrala a večer se ptala expřítele, jestli jsem ji měla nechal dál povlávat, nebo sebrat. Bylo to z jeho strany dilema, ale kdyby viděl on, sebral by ji taky. Pak už neříkal nic (a do notýsku jsem si fakt nepsala, že bych chtěla najít pětikilo).
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.