| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Magie a tajemno

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 12665  [Dalších 12605 >>]
sylvaina 77406
28.9.2024 19:47:45
Já jsem celkem racionální člověk a myslím, že s postavením hvězd to asi nesouvisí. Ale že se třeba do povahy člověka nějak promítá teplota okolí nebo délka slunečního svitu, jak působili na matku v těhotenství. Zkrátka příroda.
Na mě třeba sedí charakteristika znamení hodně dobře, na děti taky. Jsou každá jindy. Na manžela ovšem spíš ne.:-)
karma 94498
28.9.2024 19:35:46
Ano, ale ne na horoskopy na 2 řádky v novinách. Astrologie je věda, slunečních znamení je sice 12, ale roli hraje ascendent, postavení jinCh planet, domy. Dobrý horoskop udělá astrolog za dlouhou dobu. Dá to práci . A i kvalita astrologů je různá. Neberu to jako dogma, ale ráda sleduju lidí všeobecně, ráda si i všímáme, jaké jsou sluneční znamení 🙂
PS panny nakumulované v kabinetě nenjsou nahoda😉. Moje tchýně, matka, teta....Panny.... Učitelky:-). Zrovna v tomto slunečním znamení jich znám celkem hodně.
Gabi.Zlopocasna+3 149996
28.9.2024 17:00:03
Tak se mi zdá, že jsem onu paní v rámci DVPP taky potkala :))).
Odpověď: sama nevěřím, ale jsem ukázkový blíženci ~j~
magrata1 95172
28.9.2024 16:06:30
My jsme zase celá rodinka taková bojová~t~. My dva s MM jsme kozorozi, dcery štír, býk a beran. A tož si tu tak klidně žijeme~t~ (mezi tím trkáním a štípáním)
Čumča. 160024
28.9.2024 15:44:19
Persepolis/magrato, ono ještě záleží na tom, která třetina znamení Kozoroha jste, každý dekanát je necelých 10 dní.
Párkrát jsem se setkala s tím, že někdo, kdo horoskopy rád, tvrdil, že Kozorozi nejsou normální~:-D No, nemohla jsem neříct, že jsem Kozoroh.~t~ Nemáme dobrou reputaci, no~d~
magrata1 95172
28.9.2024 15:05:19
Věřím, že my kozorozi řešíme peníze a jsme takoví praktičtí. Má to pochopitelný důvod. Naše matky s mozky zatemněnými hormonální těhotenskou předporodní bouří a nedostatkem slunečního svitu utrácely víc, než si mohly dovolit, protože chtěly ty úúúžasné Vánoce, po jakých těhumozek prahnul. Pak musely řešit to, že do výplaty daleko, plno dárků, ale není na "chleba". Jak nad tím před porodem usilovně koumaly, ovlivnily naše kozorožské mozky. Ostatní znamení neřeším~t~
Ropucha + 2 120300
28.9.2024 13:38:27
Drypetis, schválně jsem si pro připomenutí přečetla charakteristiky znamení (namátkou na jednom z prvních nabídnutých odkazů).
A vychází mi stále tytéž výsledky v souladu s dlouhodobým pozorováním: pravděpodobnost cca 50:50.
Když vezmu naši rodinu, jsou členové, na které sedí charakteristika úplně neuvěřitelně, podle těchto bych na zábavnou astrologii přísahala jako na nejhlubší vědu. Ovšem u jiných se dá charakteristika napasovat horko těžko v některých bodech a u některých je úplně mimoběžná.
Nemám tušení, kdo a kdy tyto všeobecné charakteristiky vyextrahoval, ale brát je vážně považuji za odvážné.
A co se týká těch na míru stavěných komplexních horoskopů, k těm se lze dočíst, že se jedná o tzv. gumovou teorii, tedy teorii, která řeší tolik proměnných, že nelze dojít k žádnému, resp. lze dojít k úplně libovolnému závěru.
(Takovou "gumovou theorii" je totiž možno vhodnou volbou oněch volných parametrů libovolně přizpůsobovat tak, aby správně popsala jakýkoliv empirický výsledek. Gumová theorie je nevyvratitelná, tudíž nevědecká. Bohužel, astrologie je právě takovou gumovou, nevyvratitelnou theorií. V každém horoskopu je obrovské množství prvků, kombinací prvků a aspektů...)
V neposlední řadě je otázka, kdo se vlastně narodil v jakém znamení, jelikož pohyb Slunce jednotlivými souhvězdími se v průběhu staletí mění vzhledem k pohybu zemské osy (zjednodušeně řečeno) ~;)
Persepolis 107413
28.9.2024 11:45:09
Nevěřím. Jsem Kozoroh a žadná typická charakteristika kozoroha ne mě nesedí. Alespoň podle toho, co jsem kdy načetla.
Drypetis 154924
28.9.2024 11:12:47
Půlko,
já si jako račí charakteristiku pamatuju spíš to, že Raci jsou hodně pro rodinu a umí obstarat peníze a na financích jim hodně záleží. Na Raky v mém okolí to sedí.
Lvi z mého okolí jsou taky typičtí Lvi. A Berani taky.

Přesto na tohle nevěřím, ony jsou navíc ty charakteristiky znamení i různé podle různých výkladu, tak v některém se najde každý a navíc jak psala Ropucha, asi si víc všímáme toho, co sedí a co nesedí, nevnímáme.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 12665  [Dalších 12605 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.