| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mezi námi ženami

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 231487  [Dalších 231467 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
8.11.2024 13:32:11
ano a pak jsou tu ještě dvě roviny platné pro obě tebou zmíněné situace - jak se žena cítí a jak se tím nechá ovlivnit...
já chápu, že okouzlení může proběhnout, ale pak už je na té ženě, co udělá, jestli si nechá hlavu poplést, začne pálit mosty, hýčkat si své představy (protože zhusta jde o představu o muži, než o skutečného muže) a vedle nich pak zákonitě musí stabilní partner totálně pohořet... nebo si uvědomuje o co jde a ví, že je to jen fantazie a maximálně si ji vychutná třeba právě při sexu s tím svým skutečným partnerem :-)
třeba flirt je taky příjemným zpestřením, ale člověk musí vědět, jak to ukočírovat, a pak případně nastavit sám sobě brzdu, aby se z nevinného flirtu nestalo něco méně nevinného nebo dokonce vinného ~;) taky bych obecně doporučila zahrnout flirt do svého života, ovšem vždycky jen po zralém uvážení, jestli na to "mám" ~;)
Beat 107867
8.11.2024 13:23:01
Ja tedy vidim dvě roviny, které se tu nesprávně míchají. Jednou je platonická láska, což je láska bez sexuálních prvků, tedy silný citový vztah, ve kterém ani jeden z partnerů netouží po sexuálním styku. Říká wiki… Aby toto u mě vzniklo, musím objekt nějak poznat. Tudíž při startu jistých pocitů s nimi mohu nějak nakládat, živit je či tlumit.

A pak je touha živočišná, kde objekt třeba neznám, nemusím znát. Hodnotově či lidsky bych s nim nesouzněla, přesto může u mě vzbudit, třeba jen krátkodobě pocity touhy , které pri častém kontaktu mohou vést k zamilovaní, nebo.. což se mi stává, k utlumení touhy, ptž zjistím, že je to sice “samec” ale z jiných důvodu pro mě ztrácí atraktivitu. Něco mi na něm začne vadit. A to se stane záhy, víceméně ihned potom, co si uvědomím svoje živočišné úvahy. Tudíž to taky reguluju.

Vážně bych se mohla zamilovat jen tehdy, pokud bych byla vyprahlá, nespokojena či nemilovaná.
Ropucha + 2 120300
8.11.2024 13:14:32
Čumčo, může se to stát úplně každému. A myslím, že to tady už i zaznělo, že nejvíce to může sejmout ty zdánlivě stabilní.
Ale všichni jsme už asi kolem sebe viděli různé nešťastné příběhy, takže já zkrátka jen varuji před zahráváním si s ohněm.
Nikdo se nemusí obviňovat, že bezděčně zaplanul, ale jak píši, nehrála bych si s tím a koukala spíš aktivně pracovat na vychladnutí.
Čumča. 160024
8.11.2024 12:57:32
já ti asi rozumím, ty jsi přesvědčená, že se ti to nemůže stát

ono to zamilovávání není výhradně otázka tělesná, není fér to zasunout jen do kolonky "zvířecí pudy, slabosti a jiné bezbožnosti"
Ropucha + 2 120300
8.11.2024 12:41:58
Čumčo, natočím ti video, až se to stane ~;) Bude to jistě vtipný materiál vzhledem k tomu, že silná zamilovanost mě potkává v opravdu dlouhých rozestupech. Tu příští očekávám cca okolo osmdesátky ~;)
Ropucha + 2 120300
8.11.2024 12:39:11
Čumčo, já myslím, že tady platí jako u všeho, že člověk není zodpovědný za okolnosti (nebo v tomto případě za neuvědomělé fungování svého těla), ale je v jeho rukách, jak se k tomu postaví, jak s tím naloží.
Já absolutně nezamýšlím vyčítat ženám, že se jim přihodí platonická zamilovanost.
Ale když si představím, že můj partner "hoří" a má plnou hlavu kolegyně, zatímco je se mnou, ta představa se mi nelíbí.
Jistě, nemohu ovládat myšlenky druhého. Neudělám s tím nic, když se mu to stane. Ale mohu ovládat svoje myšlenky. A bezpečnější i férovější pro vztah mi přijde ovládat je směrem od vztahů k jiným mužům (ženám).
Čumča. 160024
8.11.2024 12:36:59
Ropucho, já mám takový sen - vidět tě zamilovanou, opravdu silně do někoho, kdo je ve tvém okolí a nemůžeš se mu zcela vyhýbat - a ráda bych viděla ty nástroje v praxi, jak je aplikuješ~:-D

vidím tě, jak si každou chvíli dupneš a procedíš mezi zuby: "prostě ne, Ropu, nesmíš, lehni libido, nic nebude... Prostě ne!"
Čumča. 160024
8.11.2024 12:12:12
Janinko, jo, u Girili taky, ženě zbyde spíš ta rozpolcenost a výčitky, protože i tím, co se jí samo vkrádá do mysli, se cítí nevěrná

Ropucha + 2 120300
8.11.2024 12:06:05
Čumčo, velmi obecně řečeno myslím trénink v ovládání se.
Ropucha + 2 120300
8.11.2024 12:05:07
Čumčo, ale já rozumím, že to přichází mimovolně. Jen považuji za potenciálně nebezpečné se tomu poddávat, vědomě si hýčkat sny a libé pocity atd..
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 231487  [Dalších 231467 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.