Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kolemjdouci Prilezitostna | 149424 |
5.11.2022 18:24:32
Ahoj všem, potřebovala bych "umístit" své dítko do nové ZŠ - bude v páté třídě. Vůbec mě to netěší, doposud jsme měli fantastickou ZŠ, ale ta bohužel nemá možnost ŠVP školy speciální, zatím jsme jeli nejnižší výstupy klasické školy. Nemáte někdo zkušenosti s jakoukoliv ZŠS, jakékoliv reference, beru snad i informace "jedna paní povídala", potřebovala bych se nějak v problematice zorientovat :/
Díky moc |
Lída+2 | 28136 |
24.10.2022 20:08:33
Vlad, 1.11. jdu na schůzku SVJ. Znova to tam nadnesu.
|
*Kate* | 158396 |
24.10.2022 10:52:26
Lído, držím palce.
Ale majitel by měl přinejmenším vzít na vědomí, že v bytě toho chlapíka s dcerou má. Jak jsem psala, buď to ví a tobě lže anebo jemu lže jeho nájemnice. |
vlad. | 38059 |
24.10.2022 10:18:42
Lido, to je horor. Znovu bych to resila s majitelem, i pisemne. Netvrdil vam, ze tam nikdo takovy nebydli..?
|
Lída+2 | 28136 |
24.10.2022 7:35:00
Takže jdu napsat jak se nám vede, po minulém týdnu nic moc.
Manžel oslovil firmu na odhlučnění stropu a vezmeme to i s dvěma stěnama. MAteriál vychází asi na 12000 na strop. Takže na to padne podle mě za materiál cca 40000Kč. Necháme tam dát ty rošty. Tak uvidíme co nabídnou za termín. Měla být přestávka a není. Jedeme 14dní v kuse v rambajsu. Navíc manžel myslel, že se dojde ve středu dospat po obědě, jenže tam lítala též, takže smolík, navíc jsme slyšeli strašný kašel, takže asi nemoc. Neplánovaně jsme tu slečnu měli asi 14dní v kuse. Navíc nemocnou.:-( Naštěstí jsme od čtvrtka rána do soboty nebyli doma. Návrat byl úplně šílený, nemocný dítě doma, takže bez pohybu....lítá tam a kutalí. Vše co jste napsali beru v potaz, beru to, že rodina trpí též. Vůbec tam nechodím, manžel doma trpí asi ze všech nejvíc.:-( Spí se špunty, je zralý na prášky na spaní, které teda má, ale zatím odolával. V neděli byl budíček v 5h. Já byla vzhůru, manžel měl špunty. A starší se zase uložil ke spánku. |
TaJ | 81121 |
19.10.2022 21:40:19
Kate, když byl syn menší, tak pokud třeba nevěděl, co mají za úkol, protože si to zapomněl napsat, nebo si to zapsal nějak divně, tak jsme si prostě s ostatními maminkami napsaly, nebo zavolaly a zeptaly se...logopedii jsme dělali od 3,5 do cca 8 let...pokud bylo potřeba, tak jsem se se synem doma něco učila, i tu násobilku jsme trénovali (nebo vyjmenovaná slova), ne sice v autě, neřídím, ale třeba při čekání na autobus apod. Doučování bych klidně zaplatila, pokud by to syn potřeboval, třeba s matikou mu doma moc nepomůžeme nikdo, s přípravou na přijímačky taky počítám, že něco zaplatíme. Jinak pokud syn s ničím problém nemá, tak o škole ani nevím, teď už dávno nehlídám ani ty úkoly, jen se ptám, jestli má do školy všechno a občas kouknu do žákovské (mají jen papírovou). Co vím, tak synovi kamarádi to mají většinou podobně...
|
breburda71 | 89004 |
19.10.2022 21:32:54
Vetre, to ani nemusi byt stehovani do Stephordu, staci proste stehovani..Syn menil zdejsi s prominutim zaprdenou skolu, na zacatku osmicky presel na zakladku v krajskem meste, a meli jsme o zabavu na par mesicu postarano, musel spoustu veci dohnat...V nekolika predmetech byl tak pozadu, ze jsme tomu ani nechteli verit, plus styl vyuky a pozadavky byly taky nekde jinde..
|
Vítr z hor | 100046 |
19.10.2022 20:38:11
Mozna nejde jen o ty deti a o obdobi. Jedno a to same dite muze byt v ruznych skolach/ s ruznymi uciteli ruzne samostatne ci potrebovat pomoc. Sestrenice se nedavno prestehovala z Prahy do satelitu plneho stepfordskych panicek. Jejich deti jsou znacne namakane a jejich domaci ukoly by mohly z fleku na vystavu. Vsichni plati detem anglictinu a po pristehovani byly ostatni deti do 2 mesicu na levelu tridy, protoze mely soukrome doucovani treba denne.
Sestrenici to doslo asi po 2 mesicich, kdyz zacali jejimu druhakovi (ci tretakovi) hrozit ctyrkou z anglictiny na vysvedceni. Ma sikovne a chytre deti, oba rodice VS, ale musela zacit taky makat, aby statni skola v satelitu Stepford jeji deti uplne neznicila. Dalsi moznost je dojizdet do jine obce pres pul hodiny busem a nejspis by ji tam deti ani nevzali kvuli TB. Otec jejich deti je vysoky manazer, ktery v zivote nevidel zakovskou. Nastesti se nerozvadeji |
Despi | 158359 |
19.10.2022 20:12:31
Tak já byla funkční. A BM taky i když teď musí vic. A stejně z jeho strany vůle nebyla. Tak to je asi špatná premisa.
Spíš komu se méně zatmi mozek? |
*Kate* | 158396 |
19.10.2022 19:42:46
"kdybych ho nechala uplne byt, tak by to pro nej dobre nebylo.."
Ale o tom jsem nepsala. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.