Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bobina | 105572 |
25.11.2010 19:29:38
Dekuji vam za nazory a podporu.Urcite je to vycerpanim organizmu,jsem hubenoucka a me telo uz zo asi nezvladlo a reklo si dost.Taky je pravda,ze jsem na tom psychicky fakt taky spatne.Divne stavy,kdy nechci nikoho videt,pocity uzkosti,plactivosti,bezbranosti,myslenky proc vlastne vubec ziju atd..v pondeli mi muj gynekolog doporucil psychologa,tak uvidime.Byla bych uz strasne moc rada,kdyby se to hnulo.Mam jeste starsiho syna a musim fungovat,v tecchto stavech to nejde :-(
|
Bobina | 105572 |
25.11.2010 19:20:43
Prave ze psychicky jsem na tom taky dost spatne,ale ja si to furt nepripoustela,pocity uzkosti,utek od vsecho,vycitky svedomi....
|
Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
25.11.2010 17:44:31
Jsem kojila dva prcky současně a žádnou laktační psychózu jsem neměla a že si dávali do frňolky.
|
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 | 65307 |
25.11.2010 16:15:54
Já jsem ukončila kojení ve 21měsíci dcery.
Ukončila jsem to z důvodů vyčerpanosti,prostě jsme byla vysátá z veškeré energie,malá vyžadovala prso i 3krát za noc a to i přes den na mě vysela. kamkoli jsem přišla tak jsem byla ufuněná,lilo ze mě a motala se mi hlava.kolikrát jsem i zvracela. Taky si myslím cotu už padlo,že to není laktační psychozou,prostě jsi jen vydyndaná ze všeho. Bude to rok co malou nekojím a můžu ti říct,že se pořád tak nějak nemohu srovnat.|motání mám pořád a zvracení mám před MS. A ještě k tomu jak se zbavit mlíka. já jsem je měla taky pořád nalitý,přes den jsem je trochu stahovala,ale nějak moc nepřeháněla,malinko odsávala z toho nejhoršího tlaku bolavýho,a často ledovala.Zrvalo to asi tak týden a bylo po mlíku. A nikam jsme neodjela,potřela si bradavky octem a malý to nechutnalo a za dva dny už jí nechtěla a jaká byla závislačka.nebyla jsme líná v noci když se zbudila si to potřít. dodnes když cítí ocet tak mi připomene že jsem ho měla na prsu |
chikamichi | 86171 |
25.11.2010 15:41:18
Dandy naprostý souhlas, z kojení dvouletého dítěte jakkoliv častého nevznikne laktační psychoza, prostě kojit dvouleté dítě JE normální...
totiž kdyby si měla laktační psychozu, ta si ani nesedneš k pc nebo budeš psát totální pitominy, asi dvakrát tu někdo s laktační psychozou byl a psal skutečně brutálně, |
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
25.11.2010 15:33:16
jinak řeči typu že je divné kojit každou chvíli tak velké děcko jsou celkem mimo ... my co měli závisláka na cicínku víme svoje Kojila jsem do víc jak 2 let a kojila jsem furt! Na tom prse v noci spal - přes den si chodil každou chvíli cucnout - když spadl chtěl cici na uklidnění ... to nebylo kojení na hlad - to bylo mazlení, uklidnění, zvyk ....
Trojčata mají smůlu ty mají prso jen na jídlo - utěšovat tak tři bych nezvládla |
chikamichi | 86171 |
25.11.2010 15:33:12
no ono to všude vypadá následovně: pane doktore je mi to a to a nevím co to je
pan doktor se zamyslí a řekne:" hm - nějaké další příznaky?" Vy odpovíte: "ne, ale ještě by jste měl vědět, že kojím" doktor odpoví:" no tak to je jasné, TO BUDE KOJENÍM" a hned má diagnozu a řekne okamžitě ukončit kojení, pokud pacientka odolává a říká, myslíte, že je to skutečně nutné, řekne TO JE LAKTAĆNÍ PSYCHOZA ! a musíte ukončit kojení, jinak se z toho nedostanete a je jedno jestli máte zlomenou nohu nebo zarostlý nehet |
25.11.2010 15:30:27
ale jinak prsa budou splaskávat tak za 3 dny ... nemusíš moc stahovat někdy stačí jen o číslo menší podprda .... odstříknout jednou dvakrát pro úlevu ... a ledovat - mlíčko se ztratí brzo ... můžeš ještě popíjet mátový čaj.
|
25.11.2010 15:28:49
tipla bych to na běžné vyčerpání (ke kterému ti ale klidně mohlo "pomoc" to věčné kojení ... nebo to tipuju na tetanii. Ta se většinou hned tak nezjistí a přitom ji má hodně lidí a projevuje se přesně tak jak píšeš. Zvš hodně přísun magnezia - kup si magne b6 nebo k magnezku užívej pirydoxin.
|
bono | 73031 |
25.11.2010 15:11:38
od pc bych nic radikálně netvrdila. hodně psychóz se může projevit pouze somaticky. Ale další posouzení odborníka by to určitě chtělo
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.