Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bumbi&05,08,10 | 42508 |
2.5.2010 17:27:35
já jsem potřebovala spíš informace před porodem, po porodu jsme žili z toho, co jsme se dozvěděli předtím. Chodili jsme na výborný kurz, kde se dvě lekce věnovaly právě tomu, co bude po porodu a hlavně v šestinedělí (úskalí, péče o dítě apod.). Manžel kurzu blahořečil celé šestinedělí, že bez toho by byl nahraný (bo já byla grogy naprosto).
|
*beru* | 97114 |
2.5.2010 17:21:30
Naprosto chápu tvoje pocity, něco podobného jsem si zažila u prvního syna, začala se mi rozjíždět laktační psychoza, já jsem si to vůbec neuvědomovala, až zareagovalo okolí. Můj syn 3,5 roku do teď pořádně v noci nespí, budí se několikrát za noc. Ze začátku se mi to zdálo jako peklo, jenom plakal a plakal ve dne v noci. Měla jsem na něj kolikrát hrozný vztek, zdálo se mi, že mi skončil život, že tohle nemůžu vydržet, bála jsem se každého rána, co bude následovat za den. Musela jsem okamžitě přestat kojit a nějaký čas jsem měla Neurol. Teď u dcery se to bohužel opakovalo, ale už jsem to poznala v začátku, hned mi stopli laktaci a opět Neurol. Jsou jí 3 měsíce, je to náročné a já stále ještě nejsem úplně v pořádku.
|
hrúda | 85616 |
2.5.2010 17:17:35
Vejce, ale problém je ten, že jakmile se do takového stavu dostaneš, tak už sama od sebe pomoc nevyhledáš. Proto píši, že by se tomuto měl věnovat čas v předporodních kurzech a informovat nastávající rodiče o tom, že může dojít k této situaci a potom je potřeba té ženě pomoci v běžném životě a kontaktovat odborníka.
|
hrúda | 85616 |
2.5.2010 17:15:02
Tinus, tak samozřejmě zdraví je na prvním místě. Ostatně u nás po dceři touží hlavně manžel.
|
Vejce | 88037 |
2.5.2010 17:12:22
teď jsou hodně moderní duly, ty by mohly pomoci, nebo...?
|
Vejce | 88037 |
2.5.2010 17:11:01
těžko soudit. já jsem to nezažila. každá mamina je unavená a dost si jich podle mě myslí, že mají depresi. když se to překlene, většina zjistí, že to nebyla deprese, že toho prostě bylo jen moc. to co jsi zažila ty si nedovedu představit
|
remus | 99695 |
2.5.2010 17:10:47
Hele já mám dvě známé - jedna chtěla holku a má tři kluky, druhá kluka a má tři holky, ale je fakt, že to obě berou s nprostým nadhledem a kkluci a holky jsou si "parťáci", ono je ve finále úplně jedno, jestli máš kluky nebo holky, hlavně že jsou zdraví a ty taky, jedna moje spolužačka minulý týden porodila holčičku - má doma kluka a teď s ní leží v nemocnici, měla zkaženou plodovou vodu a nikdo teď nevím, jak na tom malá bude
|
hrúda | 85616 |
2.5.2010 17:10:07
yu, přesně. Jak jsem psala, připadala jsem si jako nejhorší svi*ě na světě, která si neužívá daru v podobě dítěte. A otázky okolí: To máte radost, co? Teda takové pěkné miminko, to je hned život hezčí, že?
To mě dohánělo k šílenství. |
hrúda | 85616 |
2.5.2010 17:07:13
Co si budeme povídat, bude to zase kluk, tím jsem si jistá, ačkoli ještě ani není "na cestě".
|
remus | 99695 |
2.5.2010 17:06:39
tak to abych začala udílet rady, jak na ni
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.