Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Verera | 18163 |
30.3.2006 12:15:59
Perdito,
a i tobě se hádají děti? Tak to je asi všude. Ale včera se mi to fakt líbilo, konečně něco, co má smysl i pro diváky. Viděla jsem to jen od půlky, ale na tom starším klukovi bylo úplně vidět, jak je rád, že se může přitulit a není pořád ten nejhorší. Sedmiletý syn chvilku koukal se mnou, na ten závěr, a najednou se ke mně přitiskl a sám od sebe řekl: " Já už se budu snažit , abych nezlobil." Příklady působí. Je fakt, že dnešní ráno bylo po dlouhé době naprosto v klidu bez vzájemného pošťuchování. Že by to fungovalo? |
Luckaa | 26673 |
30.3.2006 9:44:19
Holky, já si myslím, že ty rodiče si zaslouží jedničku s hvězdičkou :-) Bylo na nich vidět, že se mají opravdu rádi a že chtějí, aby to fungovalo tak jak má.. jen nemohli najít ut cestičku.. Přeji jim ať se jim to daří a kluci jsou v pohodě :-)
Holky, dá se to shlídnout i na netu? Já to nikde nenašla. díky |
Dana |
• |
30.3.2006 9:23:10
Nechci nikoho soudit, tu rodinu neznám. Ale podle toho co jsem viděla mi přišlo, že maminka měla plné ruce práce s dvojčaty, což chápu, a na kluky už jí nezbýval čas. Kluci aby na sebe upozornili tak zlobili. Měla jsem pocit, že si s nima ta maminka snad vůbec nevykládá, jen řve a mlátí je vařečkou, kluci museli neustále ustupovat dvojčatům a starší sourozenec mladšímu... Takhle to na mě zapůsobilo.
Já podobnou situaci znám, mám dva bráchy v tomhle věku, takže situace u nich doma je podobná, ale i přes to, že se neustále mlátí a kopou a nadávají si, jsou oba dost citlivý. Myslím že v té rodině byla největší problém ta komunikace, přesně jak řekla chůva. Mě by zajímalo co jsou ty chůvy zač? Nějaké psycholožky? |
perdita | 3248 |
30.3.2006 8:58:28
Evelyn (čtu to pozpátku:-)), tobě se děti taky hádají? U nás jde všechno v klidu, jsem normální vyrovnaná matka, ale jak to začne ječet, hádat se, ba codím, ubližovat si, zešílím. Někdy najdu trpělivost, jindy na ně ječím jak domovnice. Strašně se stydím, ale hrozně, hrozně mi leze na nervy, jak jeden druhého provokují. Někdy to ignotuju, poradím jednomu, že by mohl toho druhého třeba píchnout do oka, to je obvykle dokonale vyvede z míry a přestanou se hádat. Na minutu...
|
perdita | 3248 |
30.3.2006 8:55:22
Míšo, o tom to bude vždycky! Vždycky jde o usměrnění rodičů, aby se oni naučili se svými dětmi vycházet a vychovávat. Taková je aspoň moje zkušenost z těch Little Angels:-)
|
Michalka, Ma | 42776 |
30.3.2006 8:55:10
Tam šlo prakticky o stanovení těch pravidel a když neposlechnou, bude následovat trest. Ne samozřejmě fyzický. A taky to bylo o spravedlnosti. Netrestat jedno dítě kvůli druhému, nejdřív si s nimi o vině popovídat, pak trestat. Sama jsem ale překvapená, jak to dopadlo
U nás doma jsem taky občas zakřičela, ale jednou jsem se sebe tak moc lekla, že od tý doby neřvu a snažím se to řešit v klidu. Rodičovství je holt těžká práce, těžko soudit výchovu ostatních, chování ostatních dětí, sami nevíme, co z těch našich ratolestí vyroste |
perdita | 3248 |
30.3.2006 8:54:06
Sears, já to znám jako Little Angels z Británie:-)) Nechala jsem si to dokonce nahrávat od tchána:-)) VHSka pak kolovala mezi učitelkama ve školce. Je to pořád reality show a lituju, že do toho lidi cítí potřebu jít, ale sama pro sebe to považuju prakticky vždy za materiál k zamyšlení;-)
|
Hanka+T+H+M | 13604 |
30.3.2006 8:06:19
Dívala jsem se jen chvilkama,protože jsem zrovna zaháněla kluky do postýlek a tak mi uteklo to,na co jsem byla zvědavá celou dobu.
Nevíte co jim chůva poradila,jak by se měli rodiče zachovat,když dětem x krát něco řeknou a oni stejně neposlechnou?Já většinou potom zvýším hlas a to určitě není to pravé řešení. |
Marie |
• |
30.3.2006 7:59:29
No já nevím, ale mně to připadalo, že jsou zralí na trestní oznámení. Jak ty děti řezali. To jsem tedy ještě neviděla. A pomoc opravdu potřebovali ti rodiče. Zlobení kluků byl jen důsledek toho, že když se narodila dvojčata, nemá na ně nikdo čas. Když zlobí, tak si jich máma alespoň všímá.
|
Sears | 15432 |
30.3.2006 3:16:10
vidim, ze ceska TV kopiruje co se da....ja se divam na tu americkou a je to nekdy opravdu zajimave! Casto se v necem uplne vidime!!!! V tech chybach tech rodicu....
Gabulino, ty se divas na Primu pres internet? Znas urcite "Super Nanny" nebo "Nanny 901", je to hodne odlisne? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.