Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Evelyn1968,2děti | 6269 |
30.3.2006 21:33:19
Perdito, dcera je hrozný drak:o). Pořád bráchu provokuje, nadává mu a mlátí ho:o(((. On si to chvíli nechá líbit - ví že je to o 7 let mladší holčička, ale každou chvíli jsou v sobě:o(. jsem z toho na nervy, hlavně když má manžel odpolední (zrovna tento týden:o) a jsem na ně celé odpoledne sama. Vím že mladší hodně žárlí, věnujeme jí spousty pozornosti, ale stejně prohlašuje, že by bylo nejlepší kdyby se narodila první a pak už bysme další dítě neměli.
E. |
Gabulina,Eliska a Alenka | 3543 |
30.3.2006 21:21:10
Sears, predtim jsi se me ptala, jestli se divam na Nanny-tak ne, my si neplatime televizi a mame na strese jenom antenu, takze chytneme par kanalu a hotovo. Ja se divam vetsinou na ceskou TV a jinak povine sleduju Barney, Wiggles, Blue Clue, Thomas, Kitty,Little People - ted je u nas favorit Magic Schoolbus ... Holkam nepoustim ani televizi, vetsinou sleduji videokazety nebo DVD a jinak mame spoustu ceskych pohadek :o) Me americka TV ani nechybi - s prominutim me serou ty jejich reklamy kazdych 5 minut !!! takze pokud neco chceme videt, tak si pujcime VHS a nebo DVD. Mej se pekne , Gabina :o)))
|
Sears | 15432 |
30.3.2006 21:05:02
Ja si myslim, ze je to casto pro efekt prehnane a zamerne vehnane do extremu. Nezda se mi, ze by to byl upln everny obraz skutecnosti.
|
Debbie | 42968 |
30.3.2006 20:34:52
Prave jsem se podivala na porad. Musim priznat, ze rodice mi vubec nepripadaji, jako dobri a prikladni rodice, jak tady nekdo zminil. Prave naopak. Matka je silne hystericka a otec i matka resi vse fyzickymi tresty. Na deti jenom porad rvou a mlati je... Katastrofa. Deti se musi vychovavat s laskou. Mne prijde, ze starsi kluci zarli na mladsi. Nedostava se jim citu od rodicu.
|
Sears | 15432 |
30.3.2006 19:59:53
..vypadlo mi tam "r"...
Je zajimave, ze Cesi (to aspon tvrdi muj manzel) berou vsechno hned moc vazne. Tady v Severni Americe je to spis pro pobaveni, odreagovani se od vlastnich problemu. I ti moderatori tu pusobi jinak (je to takove vic "odlehcene"). |
Sears | 15432 |
30.3.2006 19:54:10
ano je to prevzate, jako spoustu jinych shows ("Big Brothe"), dokonce se prebiraji z USA jine porady ("Cesko hleda Superstar", "Uvolnete se prosim"....."Balirna", "Kdo se chce stat milionarem") . Muj Manzel zije dvacet let v Kanade a tak to zna a pak srovnava, v cem se ty jednotlive verze lisi.
Je mi trochu lito, ze my Cesi nevymyslime neco sveho a v posledni dobe jen kopirujeme Ameriku. Jinak ta "Nanny" je zajimava a opravdu jde o to, jak pomoci rodicum ve vychove svych deti. |
Aneka_ | 43113 |
30.3.2006 18:24:07
Čekala jsem,kdy se objeví moralista s návrhem trestního oznámení:-( A až druhý den, kupodivu. Ty jsi asi nikdy nebyla v koncích, nikdy jsi neměla vztek i na sebe a vylila jsis ho jinde. Vychváváš zajisté 4děti a jsi na ně sama a navíc tvůj partner je otčím těch starších.
Já neuznávám takovéto bití, tolik křiku, ale myslím, že to prostě v této situaci bez pomoci jinak nešlo. Chápu stavy té maminy a ctím ten fakt, že s tím chtěla něco děla. |
Luly+3 | 13153 |
30.3.2006 18:18:00
Bééé a já viděla jen konec:( Samozřejmě jsem u toho řvala jak želva:) a pak jsme si navzájem s našima a ségrou psali ještě dlouho hezké esemesky:) A Věro moje skoro dvouletá dcera (ještě nespala), když mě viděla brečet, tak ke mně přišla pohladila mně a přitulila se, tak jsem řvala ještě víc:) Ale bylo to takový hezký pozitivní brečení:)
Holky a ta máma byla fakt tak drsná? Jak jsem viděla jen ten konec, tak na mne působila docela vpohodě, ten přístup a vůbec její postoj, ale to byl asi výsledek celého toho týdne že? No mrzí mně to, že jsem to neviděla. Říkáte, že je to převzatý z USA či Británie? Předem díky za odpovědi:) |
Verera | 18163 |
30.3.2006 13:43:15
Souhlasím, některé pořady lezou lidem do soukromí jen proto, že to někoho zajímá, kdežto tohle má smysl ukazovat veřejně, protože spousta lidí řeší podobné problémy a může jim to pomoct.
|
perdita | 3248 |
30.3.2006 12:25:11
Já si právě myslím, že i přes tu komerci a voyerismus to má smysl, na rozdíl od Vyvolených, ale k těm se vyjadřovat nemůžu, nesleduju. Pokud se to budou jak chůvy tak televize snažit dělat poctivě a s dobrým úmyslem, bude to k něčemu.
Sledovala jsem už ty Little Angels a moc se mi to líbilo, jediná výtka, kterou mám, je jejich velice silný důŕaz na star charts - děti dostávají hvězdy a puntíky za chování. Myslím, že to přenáší jaksi sebehodnocení od dítěte někam jinam. Vadí mi, když se děti něco učí nebo se nějak chovají kvůli hvězdičkám, ne kvůli samotnému chování, vztahům k jiným, svému vlastnímu zvládnutí nějakého problému. Pardon, to odbočuju;-) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.