Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kamila |
• |
1.6.2006 14:22:19
Ahoj, tak včera to bylo pěkné, ne? Líbil se mi tatínek, že se tak zapojoval. Myslím, že to nebyla nijak "mimořádná" rodina s "mimořádnými" problémy, jen dvojčata nebyla zabavena a maminka mi přišla dost měkká.
|
Jana |
• |
25.5.2006 9:28:50
Tento pořad mi už začíná připadat stereotypní. Všude jsou dána relativně podobná pravidla, která se obecně dají uplatnit a měli by se uplatňovat všude. "Zlobení" dětí je většinou dáno chybnou výchovou rodičů. Především jejich nedůsledností ale zároveň i umění pochválit, poprosit, poděkovat.Vždy je někde chyba, kterou rodič dělá a ve finále už neví, co na dítě zabere, když děti už na nic neposlechnou a nemají žádný respekt z rodičů.Také si myslím, že motivací být v pořadu jsou kolikrát spíše peníze i zájezd.
|
ZuziP | 20719 |
25.5.2006 8:14:21
Zanetko, ta maminka hovorila, ze jej otec bol alkoholik, mama hrala na automatoch a dnes su tusim bezdomovci... ak si dobre pamatam.
Vydala sa do dobre zabezpecenej rodiny a vela ludi jej to rado pripomina. Aj mne jej bolo luto. Chyby, ktore robila, myslim si, robila preto, ze vlastne nemala odkial vziat to, ako normalne vychovavat deti. Mam ale pocit, ze to myslela s napravou uprimne a v tejto rodine by to snad raz mohlo fungovat. |
perdita | 3248 |
25.5.2006 7:36:23
Ženetko, na víkendy si ho berou rodiče manžela. Není z prvního manželství. Je obou přítomných rodičů, ale dědeček ho preferuje nad ostatní vnoučata. Je to přece CHLAP a tak to ve středověkých domácnostech chodí, že prvorozený kluk dostane grunt, tak už si ho dědeček tvaruje k obrazu svému.
Žádné ženy v téhlé šou mi nebylo líto víc než této. Jsem ráda, že nežiju ve středověku, pardon, vlastně na venkově. |
spadlá z jahody | 29497 |
24.5.2006 22:39:14
Nedívala jsem se dnes od začátku, nevíte proč Matěj netráví s rodiči víkendy - je z 1. manželství? A co myslela chůva tím, že si oba rodiče prožili něco těžkého?
|
IK | 17651 |
19.5.2006 14:11:27
mimochodem-vždycky své názory píšu do všech diskusí pod svým jménem a pod mailovou adresou-nějak mě to přijde víc zavazující-než hupnout na diskuse-pod nic neříkajícím modrým polem s nějakým jménem-vychrlit větu-a aniž by ten člověk k tomu napsal proč má takovej názor-zase potichu odejít.
Názory beru-a jsem ochotná o nich diskutovat( od toho diskuse je že jo)ale musím mít pocit-že mám proti sobě člověka-kterej se pod svůj názor nebojí podepsat-ikdyž veskrze anonymním-přece jen zaregistrovaným nickem. |
IK | 17651 |
19.5.2006 8:19:35
většinou při tv nevysávám-a přesto si stojím za svým názorem.Přišel ti ten chlap normální??Jestli ano a soudíš podle toho co znáš-tak lituju.Pro mě byl manžel líný pohodlný sebestředný chlap.Nikdy bych nedopustila aby můj partner při 4 dětech po 15 letech nevěděl co je přebalit dítě.Aby vyhulovat vbytě kde je malinký dítě.
Navíc tam bylo řečeno(přímo manželkou) že on NENAKUPUJE a babička také ne. O tom co je matka(jestli kdo ti dá život-nebo kdo tě vychová)nepolemizuju-to ať si každá v sobě přebere sama. Jestliže mě ale matka nevychovala-ztěží s ní budu v kontaktu a vezmuu ji k sobě domů.Pakliže to udělám stanovím si hranice-nefunguje to?Tak zařídím matce podnájem nebo jinou formu bydlení.Znám lidi co to dokázali vyřešit! Děti-příjde ti normální aby 4leté dítě řeklo dospělému člověku děvko?Pak tedy nemá smysl dál diskutovat-protože od toho se to odvíjí. Ať to berem jakkoli-každý si sebou neseme kus vzoru z rodiny(vzor chování se k sobě) Jestliže to ty děti vidí-nebude jim za pár let zatěžko říct matce to samé.A to je fakt. Mám doma jak 15letou puberťačku-tak 11letého kluka i batole-a ačkoli byly už problémy-NIKDY jsem děti proti nikomu neštvala-ať jsem s někým nesouhlasila sebevíc.Prostě se to nedělá! Samozřejmě děti vidí-že babička nepomáhá,nevaří-sedí celej den u pc.Ale tím-že je necháme do ní kopat a nadávat jí se to asi nezmění. Nikdo nevidí co se děje v rodinách-kde zrovna není přítomen kameraman.Může to být 100x jinak-ale z toho co jsem viděla-si myslím-že pokud se dospělí lidi nedomluví-tak nemůžou čekat že se něco změní. |
ženetka |
• |
19.5.2006 7:24:07
to bylo na mě nebo na ivetuu?
|
Andrea |
• |
19.5.2006 2:39:21
Promin, ale nemela by jsi se na to podivat jeste jednou? Co jsi pri sledovani jeste delala? Vysavala?
|
ženetka |
• |
18.5.2006 21:54:31
Tentokrát jsem četla dřív vaše reakce, než jsem chůvu (nahranou) shlídla.
Přiznám se, že první věc, která mě napadla, byla, že babička bude mít pěknou fyzičku, jak tam tak po tom bytě lítá za dětmi. Vypadalo to u ní na závislost na počítači, možná by pomohlo schovat nějaký ten kabel.... Bylo tam řečeno, že manžel šel nakupovat poprvé ZA TŘI ROKY SPOLEČNĚ s babičkou, ne poprvé v životě. Já jsem sice dost měkota, ale matku, která se o mě v dětství nestarala bych si do bytu nevzala. A ještě s dluhama na krku? Máma je ta co se stará, ne ta co porodila. Babička poprvé za 3 roky něco uvařila - kdo vařil, když byla Michala v porodnici? Připadlo mi, že s tím miminkem vůbec nechoděj ven, nechápu, jak mohlo v tom rámusu spát. Nejsympatičtější z celé rodiny mi přišla 15letá Lucka. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.