Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
IK | 17651 |
18.5.2006 7:15:02
Tak jsem zase jednou koukla na chůvu v akci a můj názor teda je-že ta maminka zase takový chudák není.jestliže mám 4 děti-z toho jedno 15leté a můj manžel ANI JEDNOU v životě nepřebalil dítě-tak podle mě je ta paní blázen.Manžel dorazil domů-rozkydnul se v křesle a zapálil si cígo.Jak vtipně poznamenal-jakmile začne dítě zapáchat-odkládá je!Na nákupu byl POPRVE v životě-a divil se že věci něco stojí!Manželka mu podstrojuje a pláče když se na jejího manžela její matka křivě podívá!Tak já nevím-ale proboha copak o tomhle je partnerství??Její poznatek-že její manžel je s ní 15 let-ptotože se mu s ní líbí-no tak to je gol-komu by se nelíbilo??Já bejt chlap a navíc takový živočich tak si chrochtám blahem.15 let klidu-děti asi jenom na pomazlení(pakliže nesmrdí)jinak klídek-fotbálek cigárko!
Babička-je možné že dělá dluhy-ale je to starší člověk a od svých rodičů vím-že se mentalita starých lidí mění a začnou se chovat jako děti.Jestli je tak problémová(a paní jí tam vyčítala že jí nevychovala) pak ji neměla domů brát.Když už ji vzala-tak asi měla důvod proč to udělat.Babička byla jistě svérázná-ale ani to nedovoluje dětem -aby se ke starému člověku tak chovali.(pakliže řekne 4leté dítě babičce děvko-tak to je prostě na pováženou ať jsou tam vztahy jakékoli)Vůbec ty děti byly (až na nejstarší holčinu-která přece jen měla pubertu)naprosto otřesně vychované a zlomyslné. A co mě nejvíc dostalo-matka si stěžuje dítěti na babičku-proboha-to přece nejsou věci který se povídaj 12letému dítěti!!Jednak to v něm rozdmýchá ještě větší zášť a jednak je to prostě něco-co děti řešit nemaj.Zrovna tak_babička s klukem mluví(domlouvá mu ať na ni provokativně nekouká) a matka se jí za zády na kluka uculuje a dělá ironické obličeje. Pro mě to vyznělo tak-že tam vůbec nebyl problém jen v babičce.Každý z nich tam má svojeMatka -jestliže mám doma líné sobecké hovádko-nepořizuju si s ním další a další děti.Jestli chce aby se děti s babičkou nehádaly-stanovím si jasné pravidla komunikace mezi dětma a jí.Jestliže chi aby mi babička pomohla-požádám ji o to-v opačném případě jí vysvětlím-že soužití nebude možné a pokusím se to vyřešit jinak. Každopádně bez úcty jeden k druhému-to asi v tý rodině půjde těžko. Jenom si říkám-jaký vklad do života si dětičky ponesou-a jestli jednou na straně babičky nebude i nynější maminka-když děti tuhle formu úcty a chování se k sobě doma vidí jako běžný stav. |
Eva |
• |
17.5.2006 22:47:12
Dívala jsem se.........ta mamina Míša by měla mít svatozář.Dost mě překvapilo,jak říkali že si její matka nadělala dluhy,které ted oni splácí,nastěhovala se k nim,o dceru a syna se nestarala,ted jí ani nepomohla s domácností a s dětma.....komentovala jsem to v průběhu celého pořadu s kamarádkou,protože máme biologické tatínky stejného ražení, a obě jsme se shodly na jednou-nevzaly bychom je domů,i kdyby prosili na kolenou.Proč taky?Děti by jim byly dobré až když mají průsery?A manžel Míši? Taky pěkný exot-po práci je moc utahaný a chce mít klid (Míša si asi celý den válela šunky u televize,...) přebalování se mu hnusilo,..... naštěstí je ten můj jeho přesný opak-a to má stejné zaměstnání,ale jako majitel a máme 3 prcky.
|
Astila | 44828 |
17.5.2006 22:22:19
Dívali jste se někdo?Mě bylo docela líto té mámy,že jí ani babička ani manžel nepomáhali,jen by mě zajímalo,jak jim to tam fungovalo,když chůva odjela.A dost to komplikovalo,že ta babička tam s nimi žila a neměli dost velký byt na to,aby tam mohla mít aspoň svůj pokojíček.
|
Lucka |
• |
11.5.2006 23:04:29
Hanko znám je. Vždycky jsem si myslela, že je to nahrané ale tohle byla opravdu realita. Oni tam takhle žijou.
|
ZuziP | 20719 |
11.5.2006 17:10:00
Ja som zas bola celkom prekvapena z tej dcery.. ako keby ani nebola ich.
|
Hatšepsut | 17636 |
11.5.2006 15:28:15
xxx - ty je nějak znáš? Taky mi připadali v pohodě akorát mě překvapilo, že tatínek ví, že by měl mamince pomoct a místo to jí ještě shazuje? To to jako dělal schválně? A zajímalo by mě jak to pokračuje, když chůva odešla. Shazuje jí dál? Nebo spolu konečně táhnou za jeden provaz?
|
xxx |
• |
10.5.2006 23:38:07
Oni to tam asi neříkali ale ona je doma a on je taxikář.
|
spadlá z jahody | 29497 |
10.5.2006 22:50:25
Já jsem to nějak nepochopila - ti rodiče byli rozvedení?
Byli mi oba sympatičtí, nezaregistrovali jste ale, čím se vlastně živí? Bylo vidět, že chůva si s tou Adrianou asi dost povídala, když znala její tajný sen - koně. |
xxx |
• |
10.5.2006 22:22:50
Byla to Praha, Jižní Město
|
Kočajz |
• |
10.5.2006 21:13:08
Vidím, že žádné příspěvky, nejspíš by si to měla zkouknout Prima, že ten jejich pořad zase až tak neletí :-))) Ale já se opět koukala a bylo to více méně o ničem. Super vidět pohodovýho cikána, a to myslím vážně. Čisto, uklizeno, nemluvil jak jouda, četl pohádku a tak. Kluci rozmazlený jako blázen, chudák sestřička, tak snad se z toho dostanou. Moc jim nezávidím to bydlení, též jsem měla 2+kk, ale to jsem tam bydlela sama anebo s přítelem a 4 děti si tam nedovedu představit. Klobouk dolů :-)))
Nevíte, ve kterém to bylo městě ? Kladno ? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.