| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
2.5.2024 23:02:37
"Produkt v souladu se zákonem §5 č. 167/1998. Určeno k účelům průmyslovým, technickým a zahradnickým. Není určeno k přímé konzumaci nebo kouření."
No a je to... ![]() To, že to vypadá jako haribo želé v cukru, to přece nijak nenavádí ke konzumaci ![]() |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
2.5.2024 21:55:47
A k čemu to je údajně určeno, když ne ke konzumaci?
|
|
|
2.5.2024 21:36:15
Gavašetko, díky... k té dostupnosti drog - podle syna seženeš cokoliv i u Vietnamců ve večerkách, klubech, na netu... Paradoxně nejméně dostupné je to prý přes ty automaty, ty jako jediné totiž mají alespoň kontrolu věku
![]() Jinak se totiž jedná o nepotravinářské zboží, není určeno ke konzumaci ani léčebným účelům, jsou to třeba "zahradnické potřeby", tedy se na ně žádná regulace věku nevztahuje ![]() Dávali jsme podnět i na ČOI (na to želé s muchomůrkou), ale dnes nám napsali, že se jich to netýká, že to předali na potravinářskou a na hygienu... očekáváme, že nás s lítostí pošlou do hajzlu taky (není to určeno ke konzumaci)... Z protidrogové centrály se nám ještě ani neozvali... ![]() |
| Gavašetka | 111364 |
|
|
2.5.2024 20:31:37
Rose, mrzí mě, čím procházíte, bohužel to není ojedinělé. Konkrétní tip na psychiatra ti nedám, ostatně ani nepíšeš, odkud jste, ale co ti můžu naprosto s čistým svědomím doporučit, je zavolat Národní linu pro odvykání (800 350 000, po - pá 10 - 18), příbuzní uživatelů tam volají běžně. Jednak mají přehled o službách pro celé republice, jednak vás podpoří v tom, jak nyní postupovat. Synovi kontakt můžeš také předat, ať si tam zavolá sám, je to částečně anonymní (není nutné se představovat a sdělovat bydliště, je vidět ale telefonní číslo). Pokud syna propustí z nemocnice, bylo by vhodné pokračovat v léčení, v některých adiktologických ambulancích můžou mít i spolupráci s psychiatrem, to by bylo optimální. Velmi dobré informace podávají také na www.drogovaporadna.cz.
Mmch, jsem sice z nejen z Prahy zvyklá, že ty automaty na hhc, kratom a další látky jsou v podstatě všude, ale přesto mě překvapilo, že kratom je možné koupit na benzínce mezi jídlem... Prodavač se děsně divil, že se divím a hned mě poučoval, že bych to měla zkusit... |
| karma | 94498 |
|
2.5.2024 13:04:56
Černá můra, musí to být strašný.
Mám poblíž happy end, který má s vaší situací společné asi to, že asi podchyceno celkem brzy. Kamarádky dcera nadužívala prášky, možná i víc.asi se chytla špatné kamarádky. Její matka velmi brzy naštěstí zasáhla: detox na psychiatrii, pak následoval pobyt v komunitě (někde u Zlína, takový známý manželský pár to vede....KROK? nebo tak nějak. Režim mi přišel jak někde v církevním řádu. Práce, u zvířat, zásady....myslím mají (přesopakované pobyty některých), velkou úspěšnost. Zkusila bych toto. Dívka, ač tam navázala vztah, kdy ten kluk do toho zase spadl, tak ačkoli ona s ním žila, zůstala čistá (což dle mě zkouška ohněm). Prostě měla dobrej základ, kterj nakonec zvítězil. Díky PB. Ale bylo to 3 roky psycho. Moc držím palce!!! |
| Dana | 143148 |
|
|
2.5.2024 12:38:06
Mám stejnou zkušenost. V rodině se u chlapce, který "jen" hulil trávu rozjela schizofrenie. Takže psychiatrie, odvykačka, léky. Nicméně se již té schizofrenie do konce života zřejmě nezbaví. Bere léky, je sice stabilizovaný, ale je takový divný. S trávou skončil, ale to je již pozdě. V jeho rodině nikdo schizofrenii nemá a ani neměl,je to po tom hulení.
|
| byvala radka | 154149 |
|
1.5.2024 10:35:05
Ach jo, budete to mit tezke, kdyz si zavislak nechce pripustit, ze je zavisly, nezmuzete nic... Musi to nahlednout on... Drzim palce i pesti...
|
|
|
1.5.2024 0:11:19
Po tom želé ztropil výtržnost v autobuse (pčr, jip), dostal nějakou kapačku, druhý den byl ok, provinilý a sám se na sebe zlobil, co ho to napadlo... Pak 10 dní detoxu, aby byl co nejčistší na krevní testy... No a pak hned, že se jde zhulit... Řekla jsem mu, že je to škoda, že aktuálně je na tom dobře, nic mu nechybí, naopak vymizely další potíže (se zaléháním uší, únava, náladovost...)
Naštval se a asi na truc se rozhodl pro pořádnou jízdu... A pak se rozjela psychóza... |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
30.4.2024 23:49:52
2 tydny? V uvodnim prispevku to vyznelo, ze na jipu skoncil v dusledku konzumace, hulil uz nakou dobu a nic, pak medvidci- psychoza- jip- dvoutydeni pauza- zahulil si- psychoza.
|
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
30.4.2024 23:41:10
No nam takhle flakla na usta spoluzacka na zdravce (tudiz budouci zdravotni sestra podotykam) nikdy nehulila, a napadlo ji ochutnat nase muffiny. My jsme snedli kazdej jeden, ona v nestrezenym okamziku (a navzdory nasemu varovani) tajne sezrala dalsi dva, coz jsme zjistili o cca dve hodiny pozdeji, az jsme stali pred klubem a ona sebou zniceho nic rizla o zem
podotykam, ze slo o dospelou, o rok pozdeji hotovou zdravotni sestru... |
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.