| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Chaotičky a zmatkařky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1940  [Dalších 1820 >>]
Senedra 14756
25.8.2021 20:33:53
Mně jednou odcestovala taška s nákupem na druhý konec republiky ~f~ Jela jsem z práce vlakem, po cestě na nádraží jsem nakoupila, tašku hodila nahoru nad sedačku - a ve vlaku jsem dřímla, najednou jsem musela vystupovat, tak jsem sebrala kabelu, ve které jsem měla věci do práce a doklady... a až doma mi došlo, že nákup nemám. Co říkal průvodčí, když v tašce našel hlávku zelí, cibuli a česnek, to netuším ~t~

Jedna starší kolegyně pravidelně vyprávěla, jak jednou její kolegyně zapomněla v tramvaji tašku - a v ní maturitní písemky celé školy z ruštiny. Studenti museli pak psát písemku znova~e~
monam 158013
25.8.2021 20:27:28
Což mi připomíná, že jsem kdysi nechala otevřený kufr od auta.... celý půlden. Netratilo se nic. Dost jsem divila, když jsem se vrátila.
monam 158013
25.8.2021 20:26:39
S plavkami jsme to měli podobně, občas zmizely a nebyly k nalezení, naštěstí u nás ve školce měly náhradní ~7~
Bouřka 7675
25.8.2021 20:25:40
co aktovku, já jednou v bufetu nechala brašnu s notebookem....(a dneska jsem odkráčela na benzínce od auto zaplatit a při odchodu od kasy zjistila, že jaksi nemám klíče od auta...zůstaly ve dvířkách od nádrže, kterou jsem ani nazašroubovala...hledala jsem tam ještě lékárničku, takže jsem se uvnitř docela zasekla, ještě že ta stará kraksna nikomu nestála za to, aby s ní odjel i s tou plnou nádrží...)
monam 158013
25.8.2021 20:25:08
taková banalita ~t~

Já třeba stále dokola jen kupuji ty samé věci, protože nikdy nevím, kam je před dětmi schovám. Bačkory do školy, pastelky, kružítka, hřebeny... ale i balíčky, co mi donese pošta, které někde v roztržitosti odložím... Pak to občas slastně najdu, ale většinou se to zrovna nehodí. A někdy to nenajdu, jako třeba v sobotu jsem odnesla z auta synovy bové boty a nové kopačky nahoru do bytu. Od té doby se po nich slehla zem. Prohledala jsem celý byt. Aktovek máme asi více, máme i batohy, které by se tak daly použít. S fotbalem ale kluci začínají, takže mají zatím každý jedny (tedy měli, chvíli).
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
25.8.2021 20:22:27
Já manželovi odvezla na chatu, jako pracovní, hodobóžový venkovní trička.
Monika 123907
25.8.2021 20:18:06
Senedro, tyhle věci u nás často způsobuju i já - uložím věci po složení do špatné skříňky, příp. dám na špatné kupičky. Ale tyhle kalhoty, jak byly nové, jsem (podle mého na 100% ~;)) dala na ramínko do skříně ...
kachna_ 144932
25.8.2021 20:17:28
Já jsem jednou dítěti zapomněla aktovku na ulici a odjela k babičce. A letos jsem u DDM zapomněla rovnou celého syna.
Senedra 14756
25.8.2021 20:13:29
Moniko, při balení na tábor jsem objevila manželovo triko na spaní u dítěte ve skříni - vzalo z koše vyžahlená trika, nevšimlo si, že na spodu koše je manželovo triko a celou hromádku strčilo do skříně ~t~
Senedra 14756
25.8.2021 20:11:48
Když takhle někdy něco hledáme, tak se objevení praštíme do čela s poznámkou :" A jo, TOHLE místo je přece úplně logické..."

Jednou jsem dítěti v únoru !!! musela koupit nové plavky na plavání. Nebyly k nalezení... Nakonec jsme je našli v tašce na plavání - dítě bylo jednou pořádné ( vyjímečně) a vzorně si je dopředu připravilo a pak zapomnělo ( prázdniny, nemoc, šlo asi o 4 týdny, kdy na plavání nejelo). Do tašky na plavání nás nenapadlo se podívat.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1940  [Dalších 1820 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.