| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Chaotičky a zmatkařky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1940  [Dalších 1830 >>]
monam 158013
25.8.2021 22:58:26
~t~~t~~t~Jedny boty? ~t~
Ano, máte jednoho kluka :-)
A asi svědomitého a uvědomělého, protože moji synové by s jedněmi botami nevystačili.... stačí si trochu zařádit v kalužích....
TaJ 81121
25.8.2021 22:45:06
Monam, tak hlavně, my máme jen jedno dítě, to je dost zásadní rozdíl - jedna aktovka, jedny klíče, jedna krabička na svačinu, jedny boty apod...a třeba klíče si ve škole zapomenout nemůže, jelikož nejpozději u školních dveří by zjistil, že je nemá, má na nich totiž ten čip, bez kterého ho to nepustí ani ven ani dovnitř~:-D
Kdyby nás tu bydlelo šest, tak taky každou chvíli budeme něco hledat...
monam 158013
25.8.2021 22:39:26
Ne, nechápeš.....~t~ u nás co měsíc, to nový zámek pro nejméně dvě děti... synové si fikaně začali nechávat klíče ve školních skříňkách.... což kvituji, stejně tam nic k ukradení nemívají, takže ušetříme za nové klíče... čipy mají ještě v družině
U nás mizí úplně všechno, zejména jedno dítě je straka a to pak najeud krabičku,,,v ní krabička a v té krabičce krabička, na dně papírek a v něm v toaletním papíru omotaná vlásenka.....
TaJ 81121
25.8.2021 22:35:07
Monam, asi ne, no...~t~. U nás se aktovka v autě nikdy nevyskytuje, protože syn jezdí busem a metrem...takže ji donese domů na zádech a shodí ji v předsíni na schodech...a když jde pak nahoru do pokojíčku, tak ji vezme s sebou a tam ji pohodí vedle postele...nikam jinam se vlastně v tom pokoji ani dát nedá, pod stůl se nevejde, skříň tam nemá, do šuplíku komody se taky nevejde~:-D...a vypranou ji v červnu pod tu postel šoupnu já, jinak by zůstala vedle té postele...a čip má na jediných klíčích, které vlastní, na šňůrce, kde je i klíč od skříňky v šatně a klíče od bytu...to vlastně nikam neuklízí, ráno si je navlíkne na krk a tak i přijde domů...
monam 158013
25.8.2021 22:24:54
TaJ z toho co píšeš je jasné, že vůbec nechápeš bordeláře ~t~ MOje děti obvykle aktovku vůbec nedonesou do pokojíčku, natož aby ji tam daly pod stůl nebo pod postel. Máme byt 3+1 a aktovka se přesto ztratí někde mezi autem, vchodovými dveřmi a jejich stolem. Nejen aktovka. Hospodářka ze školy jednoho dítka mi volá asi tak jednou měsíčně, že dítě zase nemá čip (což znamená, že ho nemá tak týden, jí dojde trpělivost, zavolá, podnikneme velkou pátrací akci, já vysolím 150 korun na nový čip a tak stále dokola). Pak nějaký najdeme v jiném batohu... kapse... kabelce... kabelčičce... a tak je to se vším.
Monika 123907
25.8.2021 22:20:22
~;)TaJ, jedna "kamarádka kamarádky" našla ztracené náhradní klíče od auta letos po dvou letech - v kapsičce nějakého dětského batůžku - oni mají 3 děti, batůžků víc a dětem je jedno, co je v kapsičkách, batůžky různě střídají, takže dřív k nálezu nedošlo. Ale Vy jste mnohem organizovanější rodina, Vy ho najdete dřív ~;)
TaJ 81121
25.8.2021 22:08:42
Bouřko, půdu jsem taky chtěla napsat~t~, ale Knedli píše o starém domě a bytě, takže já bych se docela obávala, že se při nějakém stěhování někam připletla a vyhodila, odvezla, nebo tak něco... Aktovku jsme tedy nikdy nehledali, syn má tak malý pokojík, že se tam prostě nikam zabordelit nedá a já ji ještě vždycky na konci školního roku peru, rovnou doplníme penál a kufřík a všechno to uložíme pod postel...nikam jinam se to schovat nedá, pak už tam má jen tři šuplíkové komody a psací stůl...
Zato jsme pořád nenašli náhradní klíče od auta, které jsme hledali začátkem srpna před odjezdem na dovolenou...manžel nechal ještě před cestou nakonec pro klid udělat nové, tak jsem si říkala, že až se vrátíme, tak je určitě hned někde najdeme, ale zatím nic~d~
Rodinová 140078
25.8.2021 21:59:11
A ja jsem jednou s klicema od auta v servisu 80 km od baraku odevzdala i klice od domu.
Sama doma, vecer, vlastnici nahradniho klice v zahranici, klic i dvere hodne bezpecnostni~:-D
holkamodroočka 156337
25.8.2021 21:54:24
Knedli, vyspi se na to a zítra hledejte znovu ~m~
Slonisko 65085
25.8.2021 20:40:10
Bouřko, notebook se mi podařilo nechat na letišti v Londýně, při bezpečnostní kontrole jsem ho vydala na tác, na druhý tác ostatní věci, když to projelo skenerem, tak jsem tácy složila na sebe, věci si vzala a oba ty tácy odložila a poslala dál. Přišla jsem na to až druhý den doma.

Jinak věci se nám ztrácí doma taky, synův mobil jsme našli asi po půl roce u nás pod postelí, synovu občanku asi po třech měsících- v kalhotách, které ležely na zemi v pokojíčku, obávám se, že to něco vypovídá o stavu úklidu v naší domácnosti ~f~.

A pokud jde o radu pro zakladatelku - nejlepší je začít hledat něco jiného.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1940  [Dalších 1830 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.