Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
K_at | 121378 |
25.8.2021 18:07:23
Ruth...přesunul....třeba do popelnice??
|
Ruth | 147384 |
25.8.2021 17:45:26
Vy ste prešli všetko, čo napadlo vás, teba. A nič. V tejto fázi vyšetrovania by som sa zamerila na to, že v dome je možný páchateľ, muž alebo starší syn. Mohla niektorému taška zavadzať pri nejakej príležitosti a tak ju presunul na - podľa neho - lepšie miesto. A hneď to pustil z hlavy.
Bude treba sa ich opatrne spýtať. |
Marika Letní | 140743 |
25.8.2021 17:07:48
"A nejlepší je, když si něco uklidím tak, abych to měla po ruce. "
To jsem udělala nedávno, dala jsem to v papírové tašce asi před měsícem na schodiště, že to budeme potřebovat koncem prázdnin, tak ať to pak nehledám. No jenže jak to bylo tak dlouho na schodišti (viselo na zábradlí) tak jsem postupně ztratila schopnost to vidět. Nenašla jsem to před odjezdem, museli jsme koupit novou věc (nic drahého a využije se to jindy). Po návratu... už to najednou vidím. Takže aktovka může být v předsíni na botníku třeba. |
K_at | 121378 |
25.8.2021 17:05:25
Koukla bych někam ke špinavému prádlu, nebo pod postele.
|
Marika Letní | 140743 |
25.8.2021 17:03:53
"koukla bych se do kufru v autě"
To mě taky napadlo, do všech aut a nejen do kufru. |
Lei | 37503 |
25.8.2021 16:58:57
Garáž, dílna...skříň nebo sekce sportovních věcí, zimních věcí...
Zkus zvednout hlavu, já překvapivě mnoho věcí odložím na skříně... Většinou mi pomůže jít v paměti tudy, kudy jsem šla, ale dva měsíce zpět to asi nefunguje :-D - jen zkus zapátrat, jestli jste se někde cestou ze školy nestavovali (obchod, kamarádi). Hlavně napiš, jestli se našla, držím palce. Dcera včera našla tři roky postrádaného plyšáka - zapadl za gauč a tudy do mezery v podlaze... |
babi_ | 48341 |
25.8.2021 16:58:49
Pod něčím: koukneš do skříně, jako že nic... ale možná pod tou dekou, karimatkou, ...? A tak všude.
Pod schodama? V rohu za skříní? (i tam může být na aktovce třeba krabice od něčeho...) Auto tu již padlo. Garáž? Dílna? Ve sklepě pod bramborama? Za lopatou a rýčem? Naopak někde nahoře: na skříni, nade dveřmi (někdy bývá úložný prostor i tam), pověšená na nějakém háku... Kůlna? Špajz? Nepoužívaný mrazák? Truhla, ve které mají být jen staré papíry? |
magrata1 | 95172 |
25.8.2021 16:40:42
Cha, cha, to znám. A nejlepší je, když si něco uklidím tak, abych to měla po ruce. To pak mám jistotu, že už to nevypátrám. Nebo aspoň ne tehdy, kdy to potřebuju. Jak to dělám, netuším.
Tašku bych hledala pod postelí, za skříní, ve skříních... Já vlastně všude. Když by nepomohlo zevrubné prohledání bytu, začala bych zuřivě vyhrnovat věci z polic a skříní, doma by bylo jak po výbuchu, já bych zoufale a zuřivě pobíhala a hrabala. No, nepřej si to vidět. |
Termix | 105545 |
25.8.2021 16:37:40
Stává se . A natolik jsi mě pobavila u vyklízení skříní s oblečením, že jsem si šla i zapnout počítač. Z mobilu stále nejde listovat a psát.
Být tebou, koukla bych se do kufru v autě. V pokojíčku dětí pod stůl a samozřejmě do komory. U nás ale skoro vždy vše najdeme v jednom autě. |
ivaxx | 44192 |
25.8.2021 16:37:14
Buď v klidu, obávám se, že po covidové pauze jsme vypnutí skoro všichni. Batoh s učením se u nás hledal minulý týden - tedy hledal si jej syn sám. Já si pamatovala, že jsem na něj v červenci tlačila, ať jej, proboha, probere, že tam bude svačina a smradlavý tělocvik - byly tam oba. No, už ho našel. Byl v úložném prostoru v posteli pod spacákem, dekami a dalšími krámy. Syn se dost orosil, než jej našel, měl tam důležité dokumenty a také občanku (jakto, že ji od června nepostrádal, nevím).
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.