| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Chaotičky a zmatkařky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 1940  [Dalších 1790 >>]
kysnutá knedla 99495
25.8.2021 16:25:15
Ahoj, cítím sa tak hlúpo, že už ani neviem ako, kde to mám ventilovať ~d~
Stíha ma ... za ....
Korunu tomu nasadila aktovka. Obávám sa, že toto sa ešte nikdy nikomu nestalo (a asi ani nestane).
Pred 2 mesiacmi doniesol moj štvrták tašku zo školy. Naplnenú učebnicami (a bohviečím ešte, možno zdochnutou svačinou a i.). Jediné, čo si pamatám je, že som ju v rýchlosti NIEKAM strčila. Na dovody sa ma nepýtajte...
Dnes sa ma pýta syn, kde má tašku a ja NEVIEM! Prehľadali sme celý dom, šli sme aj do starého domu, do sklepa, do bývalého bytu a taška tam nie je ~n~. Fakt už nemám tip kde hľadať.
Kedysi ste mi tu pomohli s hľadaním strateného (zle odloženého) másla, ale toto je iný kaliber, bojím sa, že ani elitné detektivky z Rodiny sú na moju pošahanost prikrátke ~7~
O tašku ano takú nejde, už i tak potreboval novú, ale ten obsah v nej... Btw, ked už spomínam tašku, objednala som mu novú, tej istej značky ako predtým, len vačšiu. Teda, aspon som si to myslela. V skutočnosti som objednala presne tú istú, len iný dekor ~8~
A "mojim" deťom do školky som kúpila hokejové bránky. Zarazili ma vačšie otvory, ktorými preletí loptička a - ejha - ono je to bránka na futbal ~8~
Na hrniec som si kúpila pokrievku s nesprávnym priemerom (bola som si istá, že to mám v oku, né asi..)
Dcére som kúpila plastový koš, ktorý sa nevojde do police na šírku a na dlžku zas vyčuhuje von.
Obal na kvetináč som priniesla jeden primalý a druhý privelký.
Viem - nemám mať k dispozícii žiadne prachy, len na to najnutnejšie. Pri kúpe mlieka, másla, vajíčok a toaletného papiera snáď nič nepokazím.

Keby som sa len cítila jak debil, ale ja fakt asi som debil, to je na tom to najhoršie!
A aspoň keby som o tom takto verejne nepísala, alebo aspon keby som to takto nerozpisovala, stačila snáď opatrná otázka - "Nemáte tip, kam som dala tašku..?"
~;((~x~
Idem vonku, možno tam na niečo prídem a po návrate si rada prečítam Vaše tipy. A asi dám aj kritiku... Ale pošetrite ma, prosím, posledné dni mám psychicky slabšie obdobie, keď sa musím snažiť, aby som mala nejaké tešenia...
Bouřka 7675
21.8.2021 13:05:25
Oživuju mrtvou diskusi 🙂 Uklízím špajzku, spíš rychlejší úklid všeho toho chaosu vzniklého tím, že se věci odloží na místo, které je nejsnáz po ruce namísto toho, aby se uklidili, kam patří. A jako obvykle zcela ignoruju velkou polici se sklenicemi plných zavařenin apod., o které už jsem tu kdysi debatovala. Od té doby se změnilo pramálo, nedokopala jsem se. A švestky jsou přetížené plody, praskají jim větve, a i když celè léto úspěšně ignoruju nutkání něco zavařit, tak povidla mi určitě nedají. Takže potřebuju něco zlikvidovat a dávám si závazek něco s tím udělat. Je to na delší proces, takže by se hodila motivační skupinka. Nepotřebujete někdo k něčemu nakopnout, co už dlouho odkládáte? Nejlépe něco, co se nespláchne jednorázovou akcí a alespoň malý bič v podobě veřejného hlášení výsledů by se hodil ~:-D
Přidáte se? Může to být cokoliv.

Můj závazek - vzít týdně do ruky alespoň 5 sklenic, otřít prach, rozhodnout, zda stojí za další uchování a alespoň jednu použít!
K_at 121378
7.11.2019 21:45:46
Magrato, vem si, ze by to bylo strasny uz od zacatku! Drz se, jsi hvezda!
magrata1 95172
7.11.2019 21:43:37
zatím super, ale ještě není zkouškové, že~2~
K_at 121378
7.11.2019 21:14:07
No jo, jak studujes? Jaky to je?
magrata1 95172
7.11.2019 21:03:27
Nějaký studentský život bych ráda zažila. Nějak jsem k tomu nikdy neměla podmínky
magrata1 95172
7.11.2019 21:00:38
Můžu být i do pozdnější hodiny. Už jsem sice v místě noclehu, ale pivo bych si dala.
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 61018
7.11.2019 20:56:03
Bych šla, vědět to tak o hodinu dřív~;)
K_at 121378
7.11.2019 20:36:01
Magrato, ty brdo, vis co.....ta D1 z Prahy je dost na houby! Jinak HNED JEDU! ~x~ co cepuji a jake maji jidlo? A co vrchni? Nejni nakej divnej?
rišulka 117642
7.11.2019 20:25:13
aj děvucho, já tam budu zítra :)

asi to musíš zaplácnout plkáním na netu nebo nějakou přiblblou hrou na mobilu, doporučuji paint by number, to žere čas :)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 1940  [Dalších 1790 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.