Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
kysnutá knedla | 99495 |
25.8.2021 16:25:15
Ahoj, cítím sa tak hlúpo, že už ani neviem ako, kde to mám ventilovať
Stíha ma ... za .... Korunu tomu nasadila aktovka. Obávám sa, že toto sa ešte nikdy nikomu nestalo (a asi ani nestane). Pred 2 mesiacmi doniesol moj štvrták tašku zo školy. Naplnenú učebnicami (a bohviečím ešte, možno zdochnutou svačinou a i.). Jediné, čo si pamatám je, že som ju v rýchlosti NIEKAM strčila. Na dovody sa ma nepýtajte... Dnes sa ma pýta syn, kde má tašku a ja NEVIEM! Prehľadali sme celý dom, šli sme aj do starého domu, do sklepa, do bývalého bytu a taška tam nie je . Fakt už nemám tip kde hľadať. Kedysi ste mi tu pomohli s hľadaním strateného (zle odloženého) másla, ale toto je iný kaliber, bojím sa, že ani elitné detektivky z Rodiny sú na moju pošahanost prikrátke O tašku ano takú nejde, už i tak potreboval novú, ale ten obsah v nej... Btw, ked už spomínam tašku, objednala som mu novú, tej istej značky ako predtým, len vačšiu. Teda, aspon som si to myslela. V skutočnosti som objednala presne tú istú, len iný dekor A "mojim" deťom do školky som kúpila hokejové bránky. Zarazili ma vačšie otvory, ktorými preletí loptička a - ejha - ono je to bránka na futbal Na hrniec som si kúpila pokrievku s nesprávnym priemerom (bola som si istá, že to mám v oku, né asi..) Dcére som kúpila plastový koš, ktorý sa nevojde do police na šírku a na dlžku zas vyčuhuje von. Obal na kvetináč som priniesla jeden primalý a druhý privelký. Viem - nemám mať k dispozícii žiadne prachy, len na to najnutnejšie. Pri kúpe mlieka, másla, vajíčok a toaletného papiera snáď nič nepokazím. Keby som sa len cítila jak debil, ale ja fakt asi som debil, to je na tom to najhoršie! A aspoň keby som o tom takto verejne nepísala, alebo aspon keby som to takto nerozpisovala, stačila snáď opatrná otázka - "Nemáte tip, kam som dala tašku..?" Idem vonku, možno tam na niečo prídem a po návrate si rada prečítam Vaše tipy. A asi dám aj kritiku... Ale pošetrite ma, prosím, posledné dni mám psychicky slabšie obdobie, keď sa musím snažiť, aby som mala nejaké tešenia... |
Bouřka | 7675 |
21.8.2021 13:05:25
Oživuju mrtvou diskusi 🙂 Uklízím špajzku, spíš rychlejší úklid všeho toho chaosu vzniklého tím, že se věci odloží na místo, které je nejsnáz po ruce namísto toho, aby se uklidili, kam patří. A jako obvykle zcela ignoruju velkou polici se sklenicemi plných zavařenin apod., o které už jsem tu kdysi debatovala. Od té doby se změnilo pramálo, nedokopala jsem se. A švestky jsou přetížené plody, praskají jim větve, a i když celè léto úspěšně ignoruju nutkání něco zavařit, tak povidla mi určitě nedají. Takže potřebuju něco zlikvidovat a dávám si závazek něco s tím udělat. Je to na delší proces, takže by se hodila motivační skupinka. Nepotřebujete někdo k něčemu nakopnout, co už dlouho odkládáte? Nejlépe něco, co se nespláchne jednorázovou akcí a alespoň malý bič v podobě veřejného hlášení výsledů by se hodil
Přidáte se? Může to být cokoliv. Můj závazek - vzít týdně do ruky alespoň 5 sklenic, otřít prach, rozhodnout, zda stojí za další uchování a alespoň jednu použít! |
K_at | 121378 |
7.11.2019 21:45:46
Magrato, vem si, ze by to bylo strasny uz od zacatku! Drz se, jsi hvezda!
|
magrata1 | 95172 |
7.11.2019 21:43:37
zatím super, ale ještě není zkouškové, že
|
K_at | 121378 |
7.11.2019 21:14:07
No jo, jak studujes? Jaky to je?
|
magrata1 | 95172 |
7.11.2019 21:03:27
Nějaký studentský život bych ráda zažila. Nějak jsem k tomu nikdy neměla podmínky
|
magrata1 | 95172 |
7.11.2019 21:00:38
Můžu být i do pozdnější hodiny. Už jsem sice v místě noclehu, ale pivo bych si dala.
|
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
7.11.2019 20:56:03
Bych šla, vědět to tak o hodinu dřív
|
K_at | 121378 |
7.11.2019 20:36:01
Magrato, ty brdo, vis co.....ta D1 z Prahy je dost na houby! Jinak HNED JEDU! co cepuji a jake maji jidlo? A co vrchni? Nejni nakej divnej?
|
rišulka | 117642 |
7.11.2019 20:25:13
aj děvucho, já tam budu zítra :)
asi to musíš zaplácnout plkáním na netu nebo nějakou přiblblou hrou na mobilu, doporučuji paint by number, to žere čas :) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.