Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Senedra | 14756 |
22.12.2016 9:11:52
Dneska chci dodělat cukroví, včetně vosích hnízd, doběhnu pro objednanou vinnou klobásu, stromek dáme večera zítra vánočky, salát, základ polévky, pomazánky,.... manžel vezme odpoledne děti do Prahy, tak snad pohnu i se žehlením - musím uvolnit koš, aby bylo kam dát dárky.
Včera jsme šli na koncert, který pořádala škola naší starší. Něco fantastického, opravdu jsem na hodinu a půl vymnula, zklidnila se a užívala si. |
Bouřka | 7675 |
21.12.2016 16:28:43
Stromeček ozdoben a umístěn do vyšších sfér než je moje spíše široká maličkost. Zubař opět zazděn
|
Senedra | 14756 |
21.12.2016 14:07:55
Nesnáším úklid - někde něco urovnám a jinde na mě zase něco vybublá....
Mám chuť vzít zbytek rumu ze špajzu a picnout se. Ale dcera má večer konzert, nemůžu jí to udělat. |
Bouřka | 7675 |
21.12.2016 9:48:03
Hm, jsem měla podobné plány. Spát jsem šla o půlnoci, od půl jedný se dítě co chvíli budilo a snažilo se usosat do spaní. Ve dvě ráno se rozhodla, že už je dost vyspinkaná a začala terorizovat. Starší se rovněž vzbudil vcelku vyspalej s tím, jestli už je ráno...následovala noční můra nevyspalých rodičů, starší po hodině otravování konečně vytuhnul, malé hádě vydrželo terorizovat rodiče ještě nějakou dobu, pak už to omezilo akorát na matku...usla někdy mezi 4-5hodinou . V půl sedmý budíček. Jsem napružená chodící mrtvola, páč mám nejspíš ještě před MS....
|
Senedra | 14756 |
21.12.2016 9:22:16
Já mám ode dneška dovolenou. Posledních pár dnů bylo hodně náročných, v pondělí jsem se už rozbrečela... Takže jsem se dneska vyspala, ač jsem chtěla vstávat hodně brzo a hodlám si užít dopoledne s mladší dcerou a uklidit a dodělat cukroví.
|
Bouřka | 7675 |
20.12.2016 22:34:15
Tak ještě je naděje, že se ta moje neschopnost udržet něco v hlavě poněkud zlepší
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/veda/1989088-zenam-po-porodu-se-zmensuji-dulezite-casti-mozku-prokazali-poprve-neurovedci |
Bouřka | 7675 |
20.12.2016 22:31:42
Vánoce - dnes nakoupeny dárky pro děti a mám splněno. Nepeču, neuklízím, letos jsme u tchánovců. Teda koupila jsem pidistromek, to by dítě nerozdýchalo, zítra ho ozdobíme, ať si ho trochu užijeme. Barborky jsem úspěšně a zcela zazdila. Ale v mrazáku je 25 kg čerstvého masa. Jinak všechny resty při starém. A už týden se objednávám k zubaři na vytržení osmičky...zítra už fakt musím.
|
magrata1 | 95172 |
19.12.2016 7:35:12
Dnes musím došít poslední zakázky a pak se pustím do pečení. Uklízet budu tradičně- v noci na 24. Už je mi z toho šití blbě. Naštěstí v lednu bude míň zakázek, tak si možná dáchnu.
|
Senedra | 14756 |
18.12.2016 8:34:37
Takže - cukroví - včera, předevčírem , chybí mi nějaké malé dodělávky.
Dnes - peču štolu, trdelníkové rohlíčky a buchty. Prostě se sešlo. V úterý musím upéct ještě něco pro starší do školy, přišla s tím, že " mami, paní učitelka vzkazuje, že radši slané, sladkého bude hodně.", chybí mi ozdobit perníky, slepit jeden druh a vosáky. Úklid - nula, nula nic. Já: skoro měsíc "rýmička", manžel během týdne přijel se čtyřicítkou z práce, takže dneska akorát tak louská ořechy, starší měla ATB a bojuje se školou, mladší bordelář, které trvá dvě hodiny uklidit jeden šuplík. Dárky - většinu mám, na dva ještě čekám, ale jsou na cestě. jsem nevyspalá a unavená, vánoční nálada kdesi v čudu.... |
Senedra | 14756 |
6.12.2016 17:36:21
Slonisko
Já - neupečeno, neuklizeno, dárků jen pár, ve práci jsem nahlásila, že jsem si nevzala včera neschopenku, takže tam budu jen nezbytně dlouhou dobu a jinak odcházím domů ležet... Mladší má mít na jednom kroužku turnaj pro děti a rodiče - no, tak holt bude sama- mrzí mě to, těšila se. Starší už chodí do školy, ale měla minulý týden ATB... Asi si budu neustále opakovat, že se Ježíšek narodil ve chlívku, tak se mu u nás bude líbit. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.