Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Slonisko | 65085 |
6.12.2016 7:46:17
Tak tu dneska s klukama snídáme, starší se na mě podívá a "hlásím error! nepřišel Mikuláš"
Jsem na to včera večer nějak zapoměla. Ale můžou si za to sami, choděj spát tak pozdě, že pak už nemám sílu něco chystat. A dneska ráno jsem nasypala do cukřenky mouku - polohrubou. Asi si dnešek restartuju - půjdu si ještě lehnout a pak začnu den jinak a lépe |
Senedra | 14756 |
4.12.2016 16:26:13
Barborky - hlásím splněno, před chvílí jsem přišla z procházky. Zatopím ještě v krbu, douklízím kuchyň a padnu za vlast. Přes den u nás krásně svítilo sluníčko a jak jsem se s mladší oblékla,tak padla mlha. Zkusím pomaličku kus baráku uklidit, ale nevím, jak to s "rýmičkou" dám - zase se odmítám urvat a strhat.
Jo a chtěla jsem namlít oříšky do cukroví a naložit vlašáky do rumu ( na sušenky masaryčky) a zjistila jsem, že manžel koupil málo oříšků a žádný rum. |
Bouřka | 7675 |
4.12.2016 16:08:04
Jsem polikvidovala alespoň ten největší chlív. Rodina lehla, malej chrchle jako obvykle, manžel padnul s nejtěžší chorobou, malá taky posmrkává, já se kupodivu držím, akorát mě pořád berou zuby, jsem poslední dobou u zubaře co chvíli. Bojový úkol zaplatit konečně tu fakturu! Barborky odkládám na zítra nebo pozítří atd...
|
Evelyn1968,2děti | 6269 |
3.12.2016 20:32:07
|
Senedra | 14756 |
3.12.2016 19:39:14
Tak, aspoň jsme udělali běžný úklid v celém baráku a cvičně jsem upekla vánočku. Teď se přemlouvám k žehlení....
|
Senedra | 14756 |
2.12.2016 14:21:04
No, mě se vrátila viroza, zrovna jsme přišla z práce, skoro nemluvím, jdu do sprchy a propocené oblečení rovnou letělo do pračky. Zítra máme našlapáno, stejně tak příští víkend, tři dny v týdnu mají děti různé kroužky, straší dcera lehla s ATB. Advent jak korálek....
No co, aspoň se bude Ježíškovi líbit, narodil se přece ve chlívku. |
2.12.2016 0:15:36
Tak plán na prosinec, nedělat si takovej adrenalin z chození do práce včas, já už se na to chystám jako do boje, i kafe si sypu do hrnku už večer a leju vodu do konvice, ráno jen zapnout. Stejně mám nějakej mrtvej bod mezi 7.10, kdy si říkám, že skvělý a 7.25, kdy musím vyjít, nikdy se mi to nepovede přesně a pak kus popobíhám Asi si budu po 5 minutách nařizovat upomínky v mobilu, co mám v tu chvíli dělat taky to oblečení a zimní doplňky zdržujou.
|
2.12.2016 0:06:33
To je ono, udrž dítě na dece
|
Bouřka | 7675 |
1.12.2016 8:12:17
Tak se začátkem měsíce nová šance (je mi jasný, co bude za měsíc za předsevzetí)
úspěchy - po pondělní scéně dítě konečně objednáno k psycholožce (po několika týdnech plánování...), adventní věnec vyroben jen s 2denním zpožděním, akorát stále neozdoben, ale vzhledem k tomu, že bude třeba opět zabavit dítě, tak se to hodí neúspěchy - vše ostatní, doma bordel, dítě téměř pořád doma, nedotažené třídění oblečení, krabice čekají už měsíc, nevyřazené pleny, co překážejí, nedodělaná zahrada, co zamrzla, nezaplacená faktura, na kterou se pořád zapomíná, neuskutečněná návštěva rodičů a kamarádky (úzce souvisí s tím, že někdo vydrží být zdravej tak 3 dny) atd Podtrženo, sečteno - no na mě se Ježíšek asi vykašle |
magrata1 | 95172 |
27.11.2016 20:03:15
kdysi v mém dětství mě zaujala rada čtenářky v nějakém časáku. Na deku našila do rohů kroužky na záclonu. Když se šlo děcko hrát, rozprostřela ji na podlahu. Pak, když se dohrálo, vzala deku za rohy a i s hračkami ji za ty kroužky pověsila na háček a bylo uklizeno. Možná by to šlo udělat s nějakými kostkami nebo auty- skusit sehnat deku se silnicemi nebo s nějakým podobným motivem. A klidně ty deky 2 či tři s různým typem hraček. Pak je to jednoduché vzít třeba do obýváku nebo kuchyně a snadno uklidit. Jen přimět dítě, aby si hrálo výhradně na té dece
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.