Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Senedra | 14756 |
13.10.2016 20:08:38
To já zase dneska oběhala a obešla ( skutečně pěšky) tolik věcí, že bych se nejraději svalila do postele hned teď. Ale nemůžu.
Bouřko, dodnes manžel vzpomíná, jak měla starší dcera neštovice ( mladší jsme ještě neměli), on přijel domů a já mu jí vrazila s tím, že jdu koupit 15 deka šunky a 8 rohlíků. A manžel ještě tak dobromyslně říkal, že jsem mu měla zavolat, že by těch pár věcí koupil cestou domů. Jdu se osprchovat, manžel za chvíli přiveze týdenní nákup, tak půjdu vybalovat, pak přípravy do práce a ještě potřebuju žehlit. V koupelně se suší moje kalhoty, protože jsem v době, kdy měla mladší kroužek a mě se nechtělo postávat hodinu u hřiště, pěšky doběhla koupit pár maličkostí. jenže cesta byla neskutečně rozbahněná, takže po příchodu domů letěly kalhoty do pračky a boty čekají, až je umyju. |
Bouřka | 7675 |
13.10.2016 19:39:59
Ode mě se taky očekává, protože tomuhle věnuju velkou pozornost. Ale poslední dobou teda jeden kiks za druhým, akorát u různých lidí.
Sušička dorazila. To je teda velkej krám, já mám pračku na 4,5kg a ještě úzký typ, takže na tohle nejsem zvyklá. Koupelna je naštěstí velká, ale až jednou pořídíme novou pračku, tak to půjde na sebe. Takže zítra začínám s likvidací těch Himalájí v koupelně. Jinak mi už slušně hrabe, starší se doléčuje, ven stále nemůže, takže jsme zavřený, je nevybouřenej a řádí jak černá ruka. Batole se přeochotně přidává, celý den ryk a ječení, jak zajdu za roh tak něco provedou, bordel neskutečnej, dělají ho 3 rychleji než já zvládám uklízet...jak já se těším zítra na nákup, kdy budu moct legálně zmizet a nechat je na krku manželovi |
Senedra | 14756 |
13.10.2016 6:07:00
Ode mne se očekává.
Včera - odcházíme na trénink, děti se sbalily už samy a vyrazily, já stále hledám přihlášku na soustředění, o které jsem přesvědčená, že jsem jí před týdnem dala na jedno určité místo. Prostě není. Tak aspoň beru peníze s tím, že si o přihlášku zase řeknu a vyplním jí na místě. Odcházím z domova, dojdu do sousední ulice a volá mi dcera, že půl sportovního úboru zapomněla doma, jestli bych se pro něj mohla vrátit. Takže domů, odkodovat, najít, zase zakodovat a fofrem do tělocvičny. Zaplatila jsem, trenérka se už smála, že jí příště budu všechno vyplňovat přímo u ní a rovnou odevzdávat. |
Lassiesevrací | 134328 |
12.10.2016 21:43:00
To je fakt. Od nás se už nic neočekává. Zato můžem příjemně překvapit, když se někde objevíme včas a ve správný den
|
Slonisko | 65085 |
12.10.2016 21:27:09
Já dneska zmatkovala u dětské dr. Byla jsem s klukama na preventivce, s mladším jsem přišla pozdě, protože mi jaksi nedošlo, že se opravdu nestihnu přesunout za deset minut z nádraží před tělocvičnu, zvlášť když mezitím musím ještě domů, starší taky přišel pozdě, protože jsem mu špatně řekla čas, kdy tam má dorazit. A ještě ke všemu jsem nebyla schopná odpovědět na otázku, jestli mají nějaké plomby. A to nemluvím o tom, že tohle byl náhradní termín, protože ten první jsem nějak úplně vypustila.
Ale je fakt, že ode mě asi už moc neočekávaj, protože jsem se uvedla tím, že když jsem tam kluky po přestěhování hlásila, tak jsem nechala v ordinaci peněženku se všema dokladama... |
Senedra | 14756 |
12.10.2016 6:56:00
NO, a teď v koupelně - stojím u zrcadla, vzala jsem do ruky taštičku s makeupem, pak si všimnu, že někdo nechal na umyvadle tubu se zubní pastou. Hádejte, co jsem si málem napatlala na obličej??????? ( chybí mi tady smajlík bouchající hlavou o zeď).
|
Senedra | 14756 |
12.10.2016 6:50:40
Já si teď ráno uvěomila, že jsem měla mladší začátkem září objednat na logopedii. Ani není objednaná, ani necvičíme.
|
Bouřka | 7675 |
11.10.2016 21:58:53
A ještě bych se měla pochlubit včerejškem, ať se cítíte lépe Volají dopoledne od zubaře, jestli by manžel nemohl v úterý přijít už na půl jednou. Odpovídám, že manžel se tváří, že chytil něco od nemocných dětí, a že jsem teda byla pověřena ho omluvit, až tam dnes půjdu. Tak ho omluví, a jestli nemůžu teda přijít místo něj. Já, že ne, v tu dobu nemůžu, že přijdu jak jsem objednaná. Ještě jednou rekapituluju situaci, nějaké náznaky se mi nepozdávají. Manžel se omlouvá, já dorazím dnes podvečer. Udivená odpověď, že mě mají na středu. Divím se, určitě si pamatuju 10. a lísteček jsem měla v posledních dnech několikrát v ruce. Taktní otázka, jestli tam není 12.10. Říkám, že si to nemyslím, že jsem se na něj tuhle opět dívala, hledám ho, ale lístek k nenalezení, dítě cosi žbleptá, že ho možná vyhodilo (těžko říct, válelo se jich tu asi 5). No tak potvrzuju tu středu, ale asi si o mně musí myslet svoje...a fakt by mě zajímalo, co bylo na tom lístku.
|
Lassiesevrací | 134328 |
11.10.2016 20:22:44
A jednu kulku pro mě, prosím.
|
Bouřka | 7675 |
11.10.2016 19:35:03
Jo, vytvoření ještě většího chaosu než tu je, je typický úkaz doprovázející tuto činnost, což je jeden z důvodů, proč to tak nesnáším. Někde tu mám tašky, co jsem vytřídila na jaře, že to hodím do kontejneru...jsem ztracenej případ. O tom, že tu tak 2 roky mám koš se svýma věcma k vyřízení, raději pomlčím. Před těma 2 lety jsem se po několika letech smířila s tím, že do velikosti 36-38 už se fakt nenarvu, ale doteď jsem nevyřešila, co s nima, protože hodit jen tak do kontejneru oblíbené hadříky, na to nemám srdce. A furt ještě schraňuju velikost 40 s vírou, že až dokojím, tak se k ní ještě vrátím. Jsem fakt beznadějná, zastřelte mě...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.