Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bouřka | 7675 |
18.10.2016 9:16:04
Neříkej hop dokud nepřeskočíš...aneb dítě stále straší doma, protože po dnešní noci (která byla ve stylu trest za rodičovství) by nikdo nebyl schopný za včasu vstát. Silně pochybuju, že tam tenhle týden vůbec půjde, zítra odjíždíme, nevím kdy a i kdyby v druhé polovině dne, tak nevím jestli ho tam na jedno půldne dávat. Návrat nejspíš ve čtvrtek v noci, takže ráno taky vstávání nehrozí...
|
Senedra | 14756 |
18.10.2016 5:44:38
No, já se dostala do chaosu, ale asi ne vlastní vinou. (částečně). Začátkem září jsem se hlásila na seminář, byla jsem přesvědčená, že bude v listopadu. V pátek jsem otočila list v kalendáři a ejhle, on bude koncem tohoto týdne. Nic mi nepřišlo... tak jsem telefonovala jak divá, povedlos e mi ještě jedno místo ulovit. Když jsems e už domluvila, co kdo za mě bude suplovat, tak se mi v mailu objevila zpráva, že lektor ochořel a seminář se ruší. Připadala jsem si jak král z Pyšné princezny - odvolávám, co jsem odvolal....
Do máme Himaáje, chtěla jsem žehlit, ale totálně jsem odpadla. |
Bouřka | 7675 |
17.10.2016 23:18:30
Já se s tou sušičkou dostala od pátku alespoň na ty Krkonoše, ale dál to vázne. Teď jsem se teda vykašlala na noční proud a peru a suším, co to dá, protože zítra chci převlíct postele, takže abych se zase nedostala do velehor. Pak už snad nějak zase chytnu průběžný rytmus.
Termíny v mobilu mám taky za nejspolehlivější. Jenže jak jsem o mobil přišla, tak jsem teď v háji. A s novým snad dočasným se nějak nedokážu sžít, potřebuju vyřešit případnou opravu toho starýho, abych mohla když tak udělat tečku a jít dál s náhražkou. Jenže to znamená výlet do ČB a to se nějak nedaří. Nějak s tou sušičkou zjišťuju, že mám zbytečně moc plenek . Takže si na seznam úkolů ještě můžu připsat "roztřídit pleny a vyřadit a někam uložit nepotřebné přebytky". Schválně kdy nahlásím splněno...(když si vzpomenete, tak se průběžně zeptejte na plenky, třeba se chytnu za nos ) |
Slonisko | 65085 |
17.10.2016 22:36:22
Taky mám pocit, že se to prádlo snad množí. Já si všechny termíny přepsala do mobilu, je to skvělý, samo se to den předem připomíná - abych dneska zjistila, že když někam volám a chci se objednat, tak na ten kalendář v mobilu jaksi nemůžu.
(Teda ono by to asi nějak šlo, ale v tom telefonovacím stresu jsem to nezvládla). A přišla nám složenka na povinné ručení na auto, který jsme nechali v květnu sešrotovat, vypadá to, že manžel něco zapoměl vyřídit. |
Bouřka | 7675 |
17.10.2016 21:39:55
Jak je možný, že když furt peru, že to prádlo skoro neubývá? Himaláje jsem teda zredukovala na Krkonoše, ale dál to neubývá, haranti to nejspíš špiní rychleji než mám šanci zpracovat . Starší zítra návrat do školky, třikrát hurá, naše nervy si odpočinou a já konečně vysaju, protože vysávat při tom čurbesu, co tu nadělají, když jsou celý den doma, je bez šance. Teď jsou konečně všechny ty skrýše, bunkry, rybníky apod. zlikvidovány a synátor motivovaný vyřezáváním dýně (není to kde dělat) uklízel jak divej . Takže mám nachystáno na zítřek rovnou na vysávání.
Jinak dnes telefonát na alergo, na kolikátou hodinu že jsme to objednaný, že to nějak nemůžeme najít... Alespoň lístek od zubaře že manžel našel, takže nebylo třeba se opět ztrapňovat dotazem, kdy že to má zítra dorazit (objednávala jsem ho ani ne před týdnem). Jsme tragédi. Já dnes excelovala ještě v obchodě s PIN - 3x zadáno a pokaždý chybně. Tak vytáhnu ještě další kartu. Na tý zase nebyly finance. V hlavě už počítám, co vrátit, abych mohla zaplatit hotově, když mě napadlo, že ten původní PIN byl asi trochu jinak...na 5. pokus úspěch, ale nechci vědět, co si myslela ta fronta za mnou. |
Lassiesevrací | 134328 |
16.10.2016 17:19:54
Jo, bylo to moc pěkný. Akorát tedy se to odehrávalo na JIPce a první, co jsem viděla, byly dvě postele od Linetu a monitory, kterých je plnej Motol. Tak jsem si říkala, jaká to ironie. Ale byla to komedie a docela jsme se nasmáli.
Lehce pracovní manželova akce, takže tam měl kolegy. Připadala jsem si po těch letech a izolaci doma celkem nemotorná. Říkala jsem si "hlavně nekecej pořád o harantech" S trochou alkoholu nakonec ty zábrany opadly a celkem jsem si hezky popovídala. Alkoholu ne moc, abych se zase nepoblila. |
Senedra | 14756 |
16.10.2016 10:31:51
Lassie, a co divadlo? Vydařilo se nakonec?
Já za chvíli vyrážím se starší do Stavovského divadla. Máme až odpolední představení, ale autobus z naší vesničky jezdí tak sporadicky, že musíme vyrazit už před polednem. zase se vždycky trochu projdeme po centru Prahy a uděláme si malou dámskou jízdu. Odpoledne nás má vyzvednout manžel, s hrůzou jsem zjistila, že mladší má na botáskách prošláplé díry. A to má botasky dvoje a díry na obou. Ach jo, minulý týden jsme obcházeli obchody kvůli zimním botám. Takže ještě musíme koupit botasky. Vypadá to, že si dneska dám večerní směnu, zítra mám jakési školení, v úterý jedu nonstop až do odpoledne a ve středu nebudu v práci, tak musím připravit podklady. Těšila jsme se, že naše kapku hektické čtvrtky zvolní, protože mladší přeložili tréninky do tělocvičny ( na pátek), ale zjistila, že se ve škole otevřely míčové hry pro mladší děti, tak tady škemrá, že chce chodit... ve čtvrtek odpoledne. |
Lassiesevrací | 134328 |
15.10.2016 17:10:45
Slečna za to nemohla, objednávala mě dopoledne její kolegyně - ta už tam nebyla. Ale přišla mi večer od ní sms s omluvou. Pravda, mohla mi nabídnout stříhání zdarama , ale i tak pěkný.
|
Senedra | 14756 |
15.10.2016 16:28:10
Lassie, slečna kadeřnice.
Manžel maká jak šroubek, já se cítím blbě - snažím se aspoň trochu pomáhat, i když to ukrajuje čas a energii. Ale nenechám ho samotného všechno odedřít. Začala jsem chodit na procházky, tak 30 minut večer nebo odpoledne. Snad vydržím. Včera jsem padla se zimnicí. Dostala jsem hodně silnou MS a bylo po procházce a jakékoli večerní činnosti. Dneska funguju, ale spala jsem do půl deváté a kapku jsem se nadopovala brufenem. Teď tady uklízím, spíš šolíchám, přijde návštěva, tak se snad nelekne. |
Lassiesevrací | 134328 |
15.10.2016 15:52:15
Snažím se obrnit před zimou a nedat jí šanci. Tak jsme nakoupili čaje a vaříme si dobré večeře...jako vyžírací program to funguje. Všechny děti o dost lépe baští, když je večeře jako hostina, se svíčkama, podle nového receptu, hlavně když každé s něčím pomůže. Asi mě inspirovala Angreštka, s tím jejím kuchtěním.
Ale nestíhám pořád nic. Všude dobíhám na poslední chvíli. Ale zjistila jsem, že to není jen mnou, že se věci nedaří a že nejsem jediný člověk, co je mimo. Včera jsem dolítla po rhb s dětma k holiči, o cca 3 minuty později. Říkám "dobrý den, jsem objednaná na čtvrt". A slečna, že nic nevidí. A povídá mi "vy jste měla přijít včera, mám to tu v diáři". Říkám: "Není divný, že jsem se dnes dopoledne objednala a měla jsem přijít včera?!!" Máme jít po sto letech s mužem do divadla. jsem v rozkladu, zub zase bolí - ve čtvrtek mi plnili ty kanálky a chcípám. Prášek jsem neměla ani jeden, protože by mě zase rozbolel ten žaludek. Takže moc nespim. Nejradši bych se zavrtala do peřin a koukala na nějakou blbost. A čaj s rumem k tomu - bez čaje |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.