| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Chaotičky a zmatkařky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 1940  [Dalších 1620 >>]
Senedra 14756
9.10.2016 0:08:32
Koukám, že Liberec je fajn místo pro nákup bot - manželovi se hned druhý den dovolené v Českém ráji rozpadly pohorky. Další den jsem jeli do Liberce a honem kupoval nové.

NO, já mám pocit, že velikost, kterou mají zrovna moje děti, nikdy nikdo nevyráběl...

Případně na mě koukali v obchodech jak na blázna, když jsem třeba v lednu chtěla koupit sněhule nebo zimní bundu - to už měli navezené zásoby na jaro.

Poplakal jsme si u Pána prstenů a jdu spát.

Bouřko, pevné nervy a aspoň trochu klidnou noc.
Lassiesevrací 134328
8.10.2016 22:11:16
Se mi teď hodí synův Helicid - on už ho nebere a přeci ho nevyhodim, když mě bolí ten žaludek.
Bouřka 7675
8.10.2016 21:45:36
Lassie, to chápu ~6~
Lassiesevrací 134328
8.10.2016 21:36:16
Nám se poblil jen pes.
Ale fekálních a blicích zážitků s naší gastro diagnozou mám na dvacet životů.
Bouřka 7675
8.10.2016 21:28:21
Abysme se nenudili, tak ještě poblitá postel. I nadále skáču od jednoho dítěte k druhému, jedno chce pořád drbat bříško, a druhý být permanentně přicvaklé k bradavce. Miluju choroby a zuby ~l~
Lassiesevrací 134328
8.10.2016 20:48:43
Boty jsou problém. V létě jsme byli v Jizerkách na dovolený a protože dcera měla jet hned po návratu na tábor, stavili jsme se v Liberci do nějakého OC a šli jí koupit sandále. Neměli nikde. Nekecám. Číslo 35 asi jiné děti nemají, nebo co. Ovšem v Humanicu byly velké slevy, tak jsme koupili sedm párů bot ~k~, pro děti i pro nás - ale sandále jsme pořád neměli. Nakonec jsem je tam sehnala, oproti těm botám ve slevě stály majlant, ale aspoň že byly.
Dcera je přivezla z tábora skoro nedotčené, že prý se bála, že si je zničí, tak nosila radši crocsy ~t~
Senedra 14756
8.10.2016 20:35:31
Lassie, paráda....
Měla bych jít žehlit, ale.....
Prostě den blbec, projevuje se dlouhodobý stres, tak mě rozhodila jedna taková maličkost a nějak se ze splínu nemůžu vyhrabat.
Aspoň, že děti mají ty boty. ~t~ A našla jsem zimní doplňky, dost ve mě hrklo, když jsem je nenašla tam, kde jsem si myslela, že jsou. Manžel se navíc začal vyptávat, jestli jsem náhodou všechny rukavice, čepice a podobné nevyhodila spolu s oblečením, které jsem vytřídila a poslala charitě.
Lassiesevrací 134328
8.10.2016 20:24:05
Tady čím to večer začalo. Skoro lepší, než originál:

Lassiesevrací 134328
8.10.2016 20:23:08
Taky jsem se dneska překonala.
Stihla jsem skoro vše, včetně hraní Ubonga s dětma a procházky s dětma a psama v lese. Dokonce jsem udělala teplou večeři i se salátem a peču na zítra koláč, řízky mám hotový - jede se na výlet. A to normálně vařim jen minimálně. Pustila jsem si k tomu hudbu. Začala jsem Krylem, ale zvrtlo se to a nakonec jsem končila křepčící u trouby, hulákající "Dám si sedum piv a jednu zelenou" ~t~ On ten youtube nabízí ty písně sám, tak jsem klikala, a klikala. Původní Take me for a little while v podání Dragouna se nějak přelilo do Jasný páky a končila jsem u Fanánka. Dnes večer mi vyloženě chyběl Vlk s jeho hitparádou.
Kluka dneska píchla do zadku vosa. Venku zima jak .... a on si doma sedne v posteli na vosu ~8~ Vůbec je to smolař, v létě schytal v ZOO Liberec tři žihadla, aniž by udělal jedinej prudkej pohyb nebo někam vlez.
Senedra 14756
8.10.2016 17:46:19
Bouřko, ~6~~6~~6~~6~

Žuby a rýmička - vražedná kombinace pro všechny zúčastněné strany.

My jen vyrazili do okrësního městečka pro zimní boty. Nakonec klasika, já žádné nemám, ale mají děti. Dcera, byť je docela drobná, tak má už poněkud ploutve, takže jsme nakonec obě stály u stejného regálu a ona neomylně sáhla přesně po těch botech, nad kterými jsem už chvíli přemýšlela, že bych si je vzala pro sebe. Takže boty má ona, já si zkusím vybrat jiné. Teď se snažím něco dělat, ale mám KOPR, když už urveu čas, tak dopere pračka/domyje myčka/je čas na jídlo....
Návštěva se přeložila na zítřek, na jednu stranu jsem ráda, že už budu mít dneska klid, na druhou musím dost věcí stihnout dneska nebo zítra dopoledne.
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 1940  [Dalších 1620 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.