Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bouřka | 7675 |
8.10.2016 17:40:02
Já ráno zvládla kousek koupelny a od té doby jen skáču kolem dětí. Dceři lezou zároveň 4 třenáky a horní špičáky jsou v těsném závěsu, chuděra malá. A syn má rýmu a kašel, což v jeho případě znamená pomalu celodenní hysterák nebo alespoň vytrvalé vytí a skučení, vůbec to nedává, jsme z něj vždycky na prášky. Už vážně uvažuju, že si řeknu o nějaké prášky na utlumení pro něj, jen si to tím zhoršuje .
|
Senedra | 14756 |
8.10.2016 16:30:03
Já se pustila do přebírání bot a nějak mi to vůbec nejde, nevím, co bude chtít kamarádka pro svoje děti, co je už definitivně malé, co ještě schovat.... A vidím, že rozhodně nestihnu všechno, co jsem tenhle týden chtěla.
|
Len | 108740 |
7.10.2016 8:57:52
Lassie, to se nedivim, mas toho nalozeno moc, fyzicky i psychicky Zacal podzim, kriticke obdobi pro zazivaci system, rikaji interniste. Taky to na me sedlo, boli me zaludek, obcas zlucnik, asi to chce mirnou dietu.
|
Senedra | 14756 |
7.10.2016 6:26:05
Lassie, já měla v létě podrážděný dvanáterník - taky ze stresu. A mám obavy, že se mi to vrátilo.
V Motole jsme byli před týdnem, dcera jezdí vlastně kvůli " kosmetické vadě", nic, co by jí nějak ohrožovalo na zdraví, ale řešit se to musí... Pokaždé, když se vrátíme, tak mám chuť do sebe kopnout panáka a nějakou dobu neřeším prohřešky dětí... stačí mi, co v Motole vidím na chodbách... |
Lassiesevrací | 134328 |
6.10.2016 23:19:57
No tak já nedávno dostala na rhb skoro pochvalu:"Jdete ve správný čas, ale ve špatný den". Naštěstí někdo termín zrušil, tak nás nevyhodili....
Potřebovala bych zmizet z civilizace, někam ke křovákům, co nepotřebujou diáře. |
Len | 108740 |
6.10.2016 22:22:04
Jo, tak tech trpasliku mam doma dost. I kdyz jich za posledni roky dost ubylo, treba klice uz mi neodnasi
Ja sla dneska vyzvednout dceru ve spravny cas. Ovsem do lonske tridy Budiz mi omluvou, ze na me asi neco leze, mam uplne mlecne cocky. Udajne uz tu beha chripka, snad to nebude ona |
Lassiesevrací | 134328 |
6.10.2016 20:56:45
My byli dneska v Motole na pravidelné údržbě, ale jinak taky perlim. Třeba v úterý jsem úplně vytěsnila, že mám nejmladší dceru vyzvednout ve školce. Došlo mi to až o hodinu později, protože mi přišlo divný, že mám v autě nějak málo dětí... ani mi ze školky nevolali, vůbec nic. Prý "my jsme věděli, že si vzpomenete".
Jsem chronicky známej mimoň. Dneska povídám ráno dceři:"Běž do auta, tašku ti tam vezmu". Po deseti minutách jízdy mi dcera říká:"Mami, kde mám tu tašku???". No, tak jsme do školy dorazili lehce po zvonění... Mám asi vředy. Bolí mě žaludek a pálí žáha, stres je moje druhý jméno |
Senedra | 14756 |
6.10.2016 20:20:17
Bouřko, ano heslo :" já to budu za chvíli potřebovat, tak věc uklidím POTOM." na mě už působí jak červený hadr na býka.
Pravda, o víkendu manžel sám a dobrovolně šel uklízet do svého kutlochu, uznal, že už jaksi hodně překročil míru. |
Bouřka | 7675 |
6.10.2016 20:04:18
Tak tahle situace u nás moc nehrozí. Až jednou nenajdu vytahaný věci z lednice, tak se půjdu drahé polovičky zeptat, jestli mu je hodně zle, že nejí Kdysi to po sobě uklízel, alespoň většinou, ani nevím, kdy se to zvrtlo "Ale já to chci uklidit, akorát si to tam nechávám, kdybych si chtěl přidat, a pak už si na to nevzpomenu."
|
Senedra | 14756 |
6.10.2016 19:36:38
Ano, máme doma takové malé trpaslíčky.. i když u nás spíš věci odkládá manžel a děti.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.