| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Chaotičky a zmatkařky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 1940  [Dalších 1610 >>]
Bouřka 7675
8.10.2016 17:40:02
Já ráno zvládla kousek koupelny a od té doby jen skáču kolem dětí. Dceři lezou zároveň 4 třenáky a horní špičáky jsou v těsném závěsu, chuděra malá. A syn má rýmu a kašel, což v jeho případě znamená pomalu celodenní hysterák nebo alespoň vytrvalé vytí a skučení, vůbec to nedává, jsme z něj vždycky na prášky. Už vážně uvažuju, že si řeknu o nějaké prášky na utlumení pro něj, jen si to tím zhoršuje ~:(.
Senedra 14756
8.10.2016 16:30:03
Já se pustila do přebírání bot a nějak mi to vůbec nejde, nevím, co bude chtít kamarádka pro svoje děti, co je už definitivně malé, co ještě schovat.... A vidím, že rozhodně nestihnu všechno, co jsem tenhle týden chtěla.
Len 108740
7.10.2016 8:57:52
Lassie, to se nedivim, mas toho nalozeno moc, fyzicky i psychicky~6~ Zacal podzim, kriticke obdobi pro zazivaci system, rikaji interniste. Taky to na me sedlo, boli me zaludek, obcas zlucnik, asi to chce mirnou dietu.
Senedra 14756
7.10.2016 6:26:05
Lassie, já měla v létě podrážděný dvanáterník - taky ze stresu. A mám obavy, že se mi to vrátilo. ~n~

V Motole jsme byli před týdnem, dcera jezdí vlastně kvůli " kosmetické vadě", nic, co by jí nějak ohrožovalo na zdraví, ale řešit se to musí... Pokaždé, když se vrátíme, tak mám chuť do sebe kopnout panáka a nějakou dobu neřeším prohřešky dětí... stačí mi, co v Motole vidím na chodbách...
Lassiesevrací 134328
6.10.2016 23:19:57
No tak já nedávno dostala na rhb skoro pochvalu:"Jdete ve správný čas, ale ve špatný den". Naštěstí někdo termín zrušil, tak nás nevyhodili....
Potřebovala bych zmizet z civilizace, někam ke křovákům, co nepotřebujou diáře.
Len 108740
6.10.2016 22:22:04
Jo, tak tech trpasliku mam doma dost. I kdyz jich za posledni roky dost ubylo, treba klice uz mi neodnasi~:-D

Ja sla dneska vyzvednout dceru ve spravny cas. Ovsem do lonske tridy~t~ Budiz mi omluvou, ze na me asi neco leze, mam uplne mlecne cocky. Udajne uz tu beha chripka, snad to nebude ona~l~
Lassiesevrací 134328
6.10.2016 20:56:45
My byli dneska v Motole na pravidelné údržbě, ale jinak taky perlim. Třeba v úterý jsem úplně vytěsnila, že mám nejmladší dceru vyzvednout ve školce. Došlo mi to až o hodinu později, protože mi přišlo divný, že mám v autě nějak málo dětí... ~f~ ani mi ze školky nevolali, vůbec nic. Prý "my jsme věděli, že si vzpomenete".~t~
Jsem chronicky známej mimoň. Dneska povídám ráno dceři:"Běž do auta, tašku ti tam vezmu". Po deseti minutách jízdy mi dcera říká:"Mami, kde mám tu tašku???". No, tak jsme do školy dorazili lehce po zvonění...
Mám asi vředy. Bolí mě žaludek a pálí žáha, stres je moje druhý jméno ~q~
Senedra 14756
6.10.2016 20:20:17
Bouřko, ano heslo :" já to budu za chvíli potřebovat, tak věc uklidím POTOM." na mě už působí jak červený hadr na býka.
Pravda, o víkendu manžel sám a dobrovolně šel uklízet do svého kutlochu, uznal, že už jaksi hodně překročil míru.
Bouřka 7675
6.10.2016 20:04:18
Tak tahle situace u nás moc nehrozí. Až jednou nenajdu vytahaný věci z lednice, tak se půjdu drahé polovičky zeptat, jestli mu je hodně zle, že nejí ~2~ Kdysi to po sobě uklízel, alespoň většinou, ani nevím, kdy se to zvrtlo ~n~ "Ale já to chci uklidit, akorát si to tam nechávám, kdybych si chtěl přidat, a pak už si na to nevzpomenu."
Senedra 14756
6.10.2016 19:36:38
Ano, máme doma takové malé trpaslíčky.. i když u nás spíš věci odkládá manžel a děti.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 1940  [Dalších 1610 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.