| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Chaotičky a zmatkařky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 1940  [Dalších 1600 >>]
Bouřka 7675
6.10.2016 19:33:42
Já včerejšek završila připálenou polívkou. Zbyl jí takový trošek na dně, tak jsem si v noci řekla, že to dojím a dala si jí mírně přihřát. A mezitím volal manžel, že se vzbudila dcera. Tak tam letím dřív než řevem vzbudí syna, polívka dávno z hlavy, než jsem uspala...vzpomněla jsem si až podle smradu v předsíni...

Kolik máte doma těch potvor, co před váma schovávají věci, a pak, když už je nepotřebujete, tak je vrací na místo, kde jsou naprosto na očích?
Senedra 14756
6.10.2016 18:49:27
Čekám, kdy se zase ozve Rišulka....

Tak jsme zase zabodovala. Vařím večeři, něco jsem dělala v jiném pokoji, tak doběhnu do kuchyně, ochutnám kuře s anasem, dochutím, pochválím se, jaks e mi povedlo... a teprve pak mi dojde, že minutka pípala kvůli pečené rýži. No, nepřipálila se, byla akorát. ~t~~t~~t~
Slonisko 65085
5.10.2016 13:27:02
Tak tos to zachranila vcas. Ja mam plotynky indukcni, prazdny nehrejou a i s necim, se po case vypnou (ta doba je neprimo umerna vykonu) jenze to zase svado na tu desku lecos odkladat. A ted jsme byli nekde, kde byla sklokeramika a ja ji furt nervozne kontrolovala, abyh tam neco nepripekla.
Bouřka 7675
5.10.2016 13:17:33
Jsem to normálně přivolala. Ohřívám dopoledne dcerce polívku, aby se najedla, než vyrazíme k dr a do školky. Před odjezdem ještě zajdu do kuchyně nalít s sebou čaj a koukám, sporák stále svítí. Samozřejmě, že jsem nevypla plotýnku. Ještěže ten hrnec jsem dala stranou, poslední dobou už jsem jich i tak oddělala dost.
Len 108740
5.10.2016 9:01:04
No ty brdo, to bylo stesti~6~
Bouřka 7675
5.10.2016 8:21:36
Tohle jsou moje noční můry, že se mi podaří něco takového. Hlavně,že se nic nestalo. Já dnes v noci v 1h lezla z postele, abych se ujistila, že mám opravdu vypnutou troubu, i když bylo vysoce nepravděpodobné, že by zůstala zapnutá. Tohle je taky moje obvyklá mánie, i když se mi stalo asi jen jednou, že bych jí nevypla, na rozdíl od plotýnek, které na ten nejnižší stupeň občas vypínat zapomínám. Jenže mám aktuálně rozbité to světlo v troubě, takže vůbec není poznat, jestli jde nebo ne, a jsem z toho ještě víc nervozní než obvykle.
Slonisko 65085
5.10.2016 8:06:09
Taky si rikam, ze jsem mela stesti, byla jsem na nakupech a na urade a kluci mezitim doma - radsi si ani nepredstavuju...
A nejhorsi je, ze ja okolo ty xehlicky cely den chodila, to prkno bylo v obyvaku. Ajeste jsem si rikala, ze je tam docela teplo, prestoze je vypnuty topeni, ze to bude tim zateplenim. Houby zatepleni, zehlickovy primotop to byl!
Senedra 14756
5.10.2016 6:21:07
No potěš koště...
Hlavně, že jste nezačali hořet.
Evelyn1968,2děti 6269
4.10.2016 22:12:00
Ježišmarjá ~8~
Slonisko 65085
4.10.2016 20:42:33
Se mi zadarilo, vcera vecer jsem zehlila manzelovi kosili na dnesni akci. Ze jsem nechala zapnutou zehlicku jsem zjistila pred chvili kdyz jsem ji chtela uklidit a spalila se o ni. Iz nikdy nebudu zehlit! Je to nebezpecne!!!

(ta zehlicka fakt byla celou dobu nastojato uprostred zehliciho prkna)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 1940  [Dalších 1600 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.