Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Balbína | 99798 |
14.6.2010 17:02:42
tohle mi přijde v pohodě. To bych ani chodítkem nenazvala.
|
terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
14.6.2010 15:34:22
tak chodítko na nácvik chůze je nezdravá blbost , my ho dostali a děti si s ním kolem dvou let náramně vyhrajou (vyndala jsem ho až když uměly hezky a samostatně chodit) - buĎ se v tom snaží chodit sami a nebo v tom vozí plyšáky apod., ten starší z toho má jakousi vesmírnou loĎ apod., ale osobně bych ho určitě nekupovala
|
Tatramelka+3 | 66284 |
14.6.2010 15:32:33
Stínku, tvuj názor je teda poměrně zvrhlý! Budeš asi velmi zajímavá osobnost. Já se teda dobrovolně bez mučení přiznávám, že chodítko jsme doma měli a dokonce jsme doň i dítko umíst´ovali, ale nikdy bych to neudělala dítku, které ještě neleze či samo nechodí. Myslím, že i hodinový pobyt je dost na to, aby si dítě osvojilo špatné návyky. |
natyiinka | 98676 |
14.6.2010 15:23:42
Tak pokud jsi si jistá že za tvé zada mužou chodítka tak jo no ale proč mě teda nebolí a moji mamku jo a v choditku nebyla hm?
|
Balbína | 99798 |
14.6.2010 15:23:26
určitě ne. Ona má ještě čas, rozleze se. Lezení je zdravé a je dobré dodržet přirozený vývoj - lezení a pak chůze. A na chůzi má dost času, teď by pro ní nebyla dobrá.
Třeba já jako dítě chodila v chodítku a výsledek byl ten, že jsem se naučila chodit, ale když jsem spadla, neuměla jsem si dlouho stoupnout nebo sednout Jsem sportovní antitalent, takže u většiny dětí by k tak velkému paradoxu nedošlo. |
kajkule+2 kousky | 76639 |
14.6.2010 15:19:09
Mí dva sourozenci v chodítku nikdy nebyli a oba jsou s kostrou v prdeli. Bráchovi s erozpadly klouby a ségra má v prdlei záda..já jediná byla v chodítku, protože ho dostali až u mě a nic mi není.
Neříkám, že chodítko je zdravé a rvu do něho syna neustále, ale určitě, když je v něm dítě na 5 minut 2x týdně nic se nestane. To, když dá někdo mimino do chodítka každý den a pořád se mi taky nelíbí, jsou tam divně zkroucení |
If & 3♥ | 3270 |
14.6.2010 15:15:19
... a ztráta času... když chvilku počkáme.... dvě minuty....
Jdem ven.. dřív než budu nucena sem pro stínka vložit rentgenový snímek mých zad |
natyiinka | 98676 |
14.6.2010 15:11:15
Pády z chodítka??
Ano jsou tak jako z kola motorky atd |
vlad. | 38059 |
14.6.2010 15:07:47
Hlavně pro Stínka - "měsíc v chodítku mu život nezničil". Jak komu Za ty roky jsem viděla z chodítka několik nehezkých úrazů hlavy, kdy dítě opravdu nabere rychlost a nejčastěji nevybere futra. A taky několik pádů ze schodiště, i v paneláku .
Co se týče doporučení neurologů a RHB z hlediska dlouhodobého špatného pohybového vývoje, tak je to jednoznačné ne. Ale některým škoda radit, že. |
kajkule+2 kousky | 76639 |
14.6.2010 15:05:44
Pokud je tam jendou týdně na 5 minut, tak se mi nuc nestane. Malý na mě hopsá když ho neustále tahám na rukách, to vlastně stojí skoro pořád. takže párkrát byl v chodítku, ale je to opravdu vyjímečně..když už se člověk hroutí z toho, když jen řve, tak mi to na chvilku pomohlo. Cítí se jak vězeň ve svém těle. Chce chodit, ale ještě to neumí.
Určitě to zdravé není, ale když jdeme na hřiště, tak ho taky pohoupu v houpačce v které sedí a ještě to neumí..taky je to jen vyjímečně.. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.