| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Chodítka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 607  [Dalších 297 >>]
Leny,08+11 90028
17.2.2009 13:43:11
Ty co tam máš místo jména nějakou hatlamatilku,víš od čeho je diskuze?O tom aby se lidi bavili o určitém tématu a řekli jakej na něj maj názor.Jinak by se takováhle stránka nezakládala!A buď vyjádřív svůj názor normálně,nebo kyž mi něco vadí tak radši nepíšu vůbec!Udivuje mě,s čim se tu setkávám.
červík + V. 6/03 + L. 5/08 70614
17.2.2009 13:38:42
Leny,
pokud ho chceš, tak si ho kup, pokud ho nechceš, tak nekupuj~y~
co člověk to názor, někdo ho chválí, jiní jsou proti~z~
v tomhle se musíš rozhodnout rozhodně sama~2~
já nemám ano chodítko ani hopsadlo a kupovat nebudu~a~
If & 3♥ 3270
17.2.2009 13:38:41
Mišáčku.. ještěže chodítkům a hopsadlům se vyhnout lze~;) Modlím se každý den aby moje děti tu "DĚDIČNOU" skoliozu nezdědili... U mě se na to přišlo až v jedenácti letech a náhodou.. a co jsem si od té doby vytrpěla bych nikomu nepřála...

Když slyším o chodítkách otvírá se mi kudla v kapse.. chtěla jsem se téhle debatě vyhnout a nereagovat, ale další "podobné" téma už mi fakt přijde jako provokace~;((
Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 45961
17.2.2009 13:35:07
Já sem tady pravidelně potkával amaminku co dítě v kočárku ve 3 měsících posazovala aby vidělo. Kluci leželi do 6sti měsíců pak byli v golfkách v tíé nejnižší poloze, protože začali sedat až v 9 měsíci, po tom co začali lozit ale opravdu seět začali někdy kolem 11 měsíce kdy začali stoupat a chodit kolem nábytku. Takže do té doby byli v leže. A to 3měsíční míminko takm bylo chudíček přikšírované pásama a sedělo tak sesunutě a pokřiveně, jak na to nebylo připravené. Taky razím čemu jde předejtí tak to udělám. Občas se ale člověk nevyhne ničemu. Tak jak píší že se děti nemají chovat ve vzpřímené poloze. Jak chcete nosit dvojčata když řvou obě zaráz, to jinak než ve vzpřímené poloze nejde apod.
17.2.2009 13:31:22
nene tak sem to nemyslela. Jasně že to nejni pravidloo stejně jako že kdo jí jen obilí bude zdraví a ten kro ho není ne :D
Federika 14090
17.2.2009 13:30:40
Leny,
moc se ptáš:-)) Kdo s e moc ptá,moc se dozví:-))Zdravím...~:-D
If & 3♥ 3270
17.2.2009 13:28:50
Mišáčku já taky o chodítko nezavadila coby dítě, ale cokoliv co zvyšuje riziko poruch pohybového aparátu a jeho nesprávného vývoje mi fakt přes práh nesmí!!!

Zrovna nedávno jsem byla svědkem jak jedna moje známá doslova "zavěsila" svou ani ne sedmiměsíční dceru do chodítka, kdy to nebohý dítě svalovým korzetem neoplývající se kynklalo bezvládně ze strany na stranu a občas si "stouplo" a dotyčná se mě snažila přesvědčit jak je chodítko parádní věc a jak se tam malé líbí... běhal mi mráz po zádech a běhá ještě teď když si na to vzpomenu!~l~
Paradox 15600
17.2.2009 13:28:45
Ale tak to přece není pravidlo, že ten, kdo má špatná záda nebo klouby, proseděl dětství v chodítku. A naopak.
17.2.2009 13:25:11
No tak moje máma v chodítku nebyla a záda má zničená taky. Má přetočené obratle a vypadávající plotýnky. Já si na chodítko nepamatuju, ale vím, že ségra ho neměla a v 15cti jí řekli že když ji bolí kolena to nic nejni a v 17cti jí řekli že by jí museli dát umělé chrupavky... Ale schválně se zeptám co já.
If & 3♥ 3270
17.2.2009 13:20:44
Když to čekáš proč takové téma zakládáš?! Chodítka i hopsadla jsou největší šunt který snad na trhu je.. ale každý svého štěstí strůjcem že?! To pochopíš až tehdy bude-li tvé dítě mít problémy s páteří.. já je mám... velké... a vím co to je, takže bych to svým dětem rozhodně neudělala!!!!~q~~q~~q~~q~
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 607  [Dalších 297 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.