| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Chodítka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 607  [Dalších 287 >>]
rybushka 32253
17.2.2009 13:15:56
no, já si myslím, že možná ještě horší než chodítko, neb krom toho, že je dítě vzpřímeně, tak ještě k tomu přibudou otřesy na páteř
Paradox 15600
17.2.2009 13:15:50
Čekáš správně.~;) Celou debatu o chodítkách jsem nečetla, ale nic takového ani podobného domů nechci. Proč vlastně hodláš takové věci pořizovat? Dítě se nejsprávněji vyvíjí na zemi.
vlad.
  • 
17.2.2009 13:10:55
Dle dětských neurologů stejně špatně :o)
simona, 3děti
  • 
17.2.2009 13:04:08
Repulsion, jasně, dětem se tam líbí. ono dětem třeba chutnají i hranolky apod, a taky jim to nedáváš denně (pokud vůbec ;)
Leny,08+11 90028
17.2.2009 12:56:57
Jak jsou na tom hopsadla?čekám,že se dozvim něco podobného jako u chodítek~d~
Leny,08+11 90028
17.2.2009 12:55:35
Jestli by někdo měl zájem ještě si povídat,tak bych založila téma hopsadla,protože to se mi taky zdálo jako dobrý na vyřádění....ale.......
Leny,08+11 90028
17.2.2009 12:53:50
No rybushko,tak to máš dobrý,protože moje mimčo,to se jen tak nevzdává.bojuje o sed jako lev!A i když ho třeba položím do lehátka a čeká než ohřeju jídlo,tak si dá dozadu lokty a už dře:-) ale vlastní silou ať si dělá co chce.Mě doktorka řekla,že když se chvíli chová na klíně a je opřené zádíčkama o člověka tak to nevadí, i je to prej chvilku dobře,když se opře tak,aby bylo trochu do obloučku a prohli se mu zádíka.
rybushka 32253
17.2.2009 12:46:04
Federiko, mně teda hopsadlo přijde minimálně stejně špatný jako chodítko - to dítě zase v podstatě sedí ( to, že se neopírá nožičkama podle mně nehraje roli) a ještě na tu pátře dostává otřesy...ale nejsem odborník, můžu se mýlit

a jjinak - já svojí dceru opravdu narovno nenosila, nenosila jsem jí ani na opičku na rameni a když, tak zcela výjimečně a opravdu jsem si dávala pozor, aby mi ležela spíš přehozená přes rameno nežo opřená hlavičkou
i návštěvy brzo pochopily, co se po nich chce

u nás se nosilo na tygra, na koníka a v klubíčku - téměř výhradně
stejně tak, jako jsem neposazovala, nepostavoval, nevodila z ruce - nejdřív jsem si říkala, že to nejde, že to je nesmysl a že to taky d ělat budu, ale pak nějak ze situace vyplynulo, že to není třeba
ale asi jsem měla i štěstí, dcera většinou pokusy babiček o podobný věci zdařile ignorovala a bojkotovala
Leny,08+11 90028
17.2.2009 12:44:45
No člověk si sem de pro radu a pak je z toho taková všehochuť že je uplně blbej.ale opravdu někteří to moc hrotí.A ještě jsem se chtěla zeptat,jak by mohlo být chodítko škodlivé na záda,když to dítě samo sedí?to by mu muselo škodit i kdyby sedělo jen tak na zemi,nebo bylo v nosítku.A navíc když už je v takovým stádiu jako píše jarča,že by si i samo stouplo,ale eještě se mu ty nožičky trovhu podlamují,tak nevidím problém už vůbec.to mu pak chodítko slouží jako podpora pro stabilitu,ael dítě je schopné si své tělíčko držet.A když tam nebude od 8h do 4h.....neni co řešit....
Leny,08+11 90028
17.2.2009 12:35:23
Jarčo,myslím že ty to bereš tou správnou střední cestou.A tak to má být.
A K tomu odrážení špičkama...tak třeba moje zunámá mi dnesdka říkala že malá se jí v chodítku odraží celou nohou a jezdí i do boku......
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 607  [Dalších 287 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.