| kysnutá knedla | 99495 |
|
11.7.2025 12:31:17
![]() Raz to čeká aj mňa, i keď teda používam niečo iné (kalíšek), ale u mládeže asi viac frčia tampóny, sú v niečom praktickejšie. I keď teda nie som si istá, či sú vhodné aj pre úplne mladé dievčatá... Až to bude aktuálne, budem hľadať info. |
| Federika | 14090 |
|
|
11.7.2025 12:23:45
Knedli
![]() Normálně jsem vzala OB mini, rozbalila, zatáhla za provázek, trochu rozšířila tu dolní část,řekla jsem jí, že si to má zavést tak a tak,dostatečně hluboko, jinak blbý. Povědomí o tom kolik otvorů tam má, rozhodně měla , s tím problém nebyl.A její kamarádky to taky používají. Vložky nepoužívám, takže tampony u mě viděla vždycky. Holky si určitě pouštějí nějaká videa, kde to mají detailně předvedeno. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
11.7.2025 12:19:02
čumčo... tohle kdybych dala některé ze svých dcer, asi by se mnou do smrti nepromluvily
u nás to bylo tak, že jsem jim doporučila apku Můj kalendář, aby si zapisovaly tam - používáme ji všechny... ale uznávám, že u nás je menstruace prostě jen součást biologie, jakékoliv "duchovní propojení" budí nedůvěru ![]() |
|
11.7.2025 12:17:23
Fed, ako si to dcera ukázala? (ako sa správne zavádza tampon)
Asi som fakt tupá, nejak si to neviem predstavit |
| Čumča. | 160024 |
|
|
11.7.2025 12:09:54
Omlouvám se, jen to trochu od tématu
https://www.lindanollova.cz/muj-prvni-lunar-pro-divky/ tohle mám pro dcerku nachystané já, zatím nevyužité kamarádka měla taky problém se zaváděním tamponů, hymen je určitě u každé dívky jiný co do síly i počtu otvorů, fakt brečela, že to nejde - neuměla jsem jí tehdy na střední vůbec poradit ![]() ten malinký mini tamponek pro dívky bych dceři určitě doporučila, možná s nějaku lubrikací, kvůli TV, do bazénu atd., když to zvládne hned při první MS, tak to bude do budoucna jen a jen výhoda |
| wexi | 119051 |
|
|
11.7.2025 11:54:34
Kup aspoň dvoje - dcera vždycky ráno si je vzala do moře, vylezla, převlékla se do suchého, pak šla do moře podruhý v druhých čistých, suchých. V poledne na oběd do hotelu, tyhle dvoje přemáchnout, dát na sluníčko uschnout, jít na oběd a odpoledne to samé. Žádnej stres, užije si to i tak
![]() |
| Velka morska vila | 154333 |
|
|
11.7.2025 11:41:11
Dceri 12 a dnes s tim rano prisla :-( Tak jsem si rikala, ze tomohlo jeste o tyden pockat. Tampon ji urcite davat nebudu. Skocim do toho DM. Spis jako ze se v tom jednou vykoupe a pak hned prevlict co? Absolutne s tim nemam zkusenost
|
| Federika | 14090 |
|
|
11.7.2025 11:24:06
Ty kalhotky máme taky, jsou super. Ale obě je používáme ještě k tamponům, jako jistotu, prostě.
Moc nechápu, co na tom ta holka nezvládá Já teda u těch tamponů taky raději ukázala, jak je to nejlepší,ale ty holky tot dneska většinou všechno dopředu znají.Ani přednášku typu "Děvčátko, na slovíčko!" nepotřebujou ![]() |
|
11.7.2025 11:06:23
Fed, asi ako u koho. Kamarádky dcera si nedokáže (druhý cyklus) ani vložku položit správne... Tak jej pojde kúpiť kalhotky.
|
| Federika | 14090 |
|
|
11.7.2025 10:59:28
Tak moje dcera to používala od první MS, na tom přece není nic složitýho?
|
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.