| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anglická školka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 637  [Dalších 397 >>]
...j.a.s... 81911
23.9.2010 13:03:50
Lass, tak nějak. Tady má každý pocit, že rodilý mluvčí je terno, co je dobré zaplatit. Sice lepší rodilý mluvčí než Češka, ale vezměte to opačně. Pokud by Čech učil česky cizince, tak ani on není zárukou super přízvuku - zvláště když je to třeba Ostravák, co to seká, hlava nehlava.
Lassie66 79675
23.9.2010 12:56:36
Navíc co je "super přízvuk". Vyučující jsou Češky, každá mluví jinak. Ostatně jako v anglicky mluvících zemích. Přízvuk se dá doladit. Já jela do UK jen se slovníkem a když jsem odjížděla, ptali se mě lidi, jestli nejsem z Irska. To ta moje zrzavá palice ~:-D Skotsko mi následně přízvuk úplně oddělalo, do BBC už mě asi nevezmou ~t~
Lassie66 79675
23.9.2010 12:53:57
Kdyby byla volba, zda HD, nebo drahé oblečení, šla bych do HD. Ale jsou i levnější varianty výuky angličtiny, než je HD. Podle mě je cena přemrštěná.
U půlročních mimin je to vyhazování peněz z okna - dle mého názoru, není to univerzální pravda ~k~. Pokud jde o kontakt mimina s jazykem, dá se mu pustit pohádka na CD.
...j.a.s... 81911
23.9.2010 12:09:58
Perdito, tak dneska jsou rodiny hodně masírovány tím, že když nedají na HD a speciální školky a další věci, tak z jejich dětí nevyroste úspěšný jedinec. Přitom když si přečteš, kolik lidí něco dokázalo tzv. z ničeho... A jedna věc je mít super přízvuk a druhá tu rozmanitost slovíček. Super přízvuk ti třeba HD dá, ale ty slovíčka se přeci jen musíš šprtat. A nejsem si jistá, že pokud máš trochu horší přízvuk, ale super slovní zásobu, tak nad tebou nikdo v zahraničí hůl nezlom.
Fakt nevěřím na super účinek HD. Samozřejmě, že děti, co mají jednoho rodiče cizince jsou třeba jazykově za vodou. HD se tváří, že tohohle účinku dosáhneš za 45 minut týdně a to je dle mého blbost.
perdita 3248
23.9.2010 11:49:13
Jasněno, zbytek nechám. Jinak souhlasím, ano školka s rodilými mluvčími jistě dá člověku víc než 45 minut týdně. Taky to nestojí 10 tisíc za rok ale obvykle od 12 tisíc za měsíc.
Termix 105545
23.9.2010 11:48:28
Já myslím, že schopnost naučit se jazyk má úplně každý. Každý, kdo zvládnul mateřský jazyk. Každý další jazyk se totiž uí rychleji.
Jen s tím přízvukem to tak prostě je. Okolo 7 let sluch prostě začíná stárnout.
...j.a.s... 81911
23.9.2010 11:38:54
Nesouhlasím, že přízvuk se dítě později nenaučí. Pokud se pak snaží a učí, tak určitě ano, i v tom zahraničí. Navíc bych řekla, že schopnost naučit se jakýkoliv jazyk buď člověk má nebo nemá. A ne každý jej má, ačkoliv je rodiče cpou na HD. Tudíž mě to v tak malém věku přijde vyhazování peněz a tahání peněz z důvěřivých rodičů.
Taky dost záleží, kdo ten jazyk učí. Ne každý rodilý mluvčí má skvělý přízvuk. Myslím, že anglická školka s anglickými dětmi emigrantů dá víc než nějakých 45 minut týdně.
perdita 3248
23.9.2010 10:48:48
Jasněnko, děcka se učí rychleji, právě když jsou malé. Určitě do nich necpou slovíčka. Spíš jde o učení slovíček v kontextu užití jazyka. Zdůrazňuji, že nejsem učitelka angličtiny ani HD ani jinak! To jestli se někdo pro HD rozhodne, je jeho věc, ale nesouhlasím, že je to jen vyhazování peněz. Jen si to člověk musí dopředu promyslet, co od toho očekává, co tomu ve volném čase dá, jak dítě naváže ve škole... což je samo o sobě skutečně dost těžké~;)
Tizi 106716
23.9.2010 10:45:46
Záleží na tom, jakou úroveň angličtiny pro dítě matka chce. Není pochyb, že dítě se může naučit jazyk i později a za míň peněz. Co se týká pobytu v zahraničí, tak já jsem si to vyzkoušela na hodně let. Odpromovala jsem, pracovala v oboru, takže s jazykem problém nemám. Bohužel jsem se už nikdy nebyla schopna doučit správný přízvuk. To je asi jediná věc, kterou je třeba zvážit. Malé děti se ten správný přízvuk naučí, dospělí (snad pokud nejsou velmi hudebně nadaní) už ne.
...j.a.s... 81911
23.9.2010 10:06:37
Jj, to je ta hovadina, kdy si matky myslí, že hustění pár slovíček do tříletého a menšího dítěte mu zaručí později skvělou angličtinu. A pak, že matky nemají peníze. Hilly, nic proti tobě. Jen mi přijde, že jsou matky hodně ovlivnitelné. Já bych místo kurzu Doron našetřila na pozdější pobyt dítěte v zahraničí.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 637  [Dalších 397 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.