| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anglická školka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 637  [Dalších 407 >>]
Federika 14090
14.10.2010 23:53:04
myslím, že nemá...Možná kdybys tu angličtinu ty další dny řešila s dítětem sama, ale pravidelně-knížky,písničky,pohádky..
Liškodlak 36760
14.10.2010 23:44:27
Co myslíte, má cenu dávat dítko do anglické školky jen na jeden den v týdnu? Samozřejmě to není laciná záležitost, i na ten jeden den nejsou náklady malé. Dík za názory.
TiNiWiNi 109646
24.9.2010 0:36:17
ucim ve skolce neco jako "hd", ale podle svého....říkám si o 50,-Kč/45min/dítě a ještě jsem přemýšlela jestli to není moc. holky, co vy píšete, to je hrozný mazec!
a ne - nejsem nějaka nedoučena studentka, mám vynikající výsledky ....všechny děti, co ke mně chodily dnes mají 1 z angličtiny na škole - 3. a 4. třída. ulehčí jim to nástup jazyka ve škole, berou to jako samozřejmost, že se mluví jinak, a o to v podstatě jde, ne o to, kolik slovíček umí.
Hilly. 103234
23.9.2010 19:00:35
Holky, dík za odpovědi, ještě jsem nečetla vše. Je mi jasné, že tu budete psát, že je to blbost...to si taky myslím...teda v případě, kdy rodiče nemají peněz nazbyt a váhají třeba mezi lyžařským výcvikem a tímto..Já jsem spíš pro lyže a v šestnácti vyjet někam do zahraničí:-)Pokud rodiče na svém rodinném rozpočtu ztrátu 10000 za rok nepocítí, tak proč ne..lepší než sedět doma u telky... Byla jsem rozhodnutá že spíš ne a taky jsem tu na toto téma dost brojila proti, ale někdo z rodiny mě láme, že je dcerka jazykově nadaná, že má dobrou paměť(to má)..pár anglických slovíček už umí. No půjdu se podívat na několik kurzů, od těch levnějších až po tento a rozhodnu se.
perdita 3248
23.9.2010 17:30:52
Jasněnko, mě nikdo nemasíruje~t~~t~~t~ asi jsem takový loser, že je to jedno.

Nepopírám, že je možné se naučit jazyk v pozdějším věku na nejvyšší úrovni, sama jsem toho svědkem, ale taky ten zmíněný hudební sluch mám hodně výjimečný.

Ale popírat výhody výuky angličtiny, podpory dětí v učení se jazyku, jednoduché odmávání: je to jen pro bohaté, co se neví co s penězi, to bych si vážně nedovolila. Sama to vidím. Když vybírali u nás ve škole na 1. stupni, kdo pojede na školní zahraniční cestu, vybrali děcka, co se dobře učí, nedělají potíže a PŘEDEVŠÍM jsou ve svém okolí zdaleka nejlepší angličtináři, protože co by tam jinak taky dělali, že?
Tahle cesta je věc prestiže, je to nádherný zážitek a vybraná děcka měla šanci to zažít, protože dělali angličtinu před školou a navíc, mimo školu.
To je ale jen malý případ. Jistě by se jich dalo uvést víc.

Nepropaguju HD, ale o ní je tato diskuze. Mám výborné reference na paní v Brně, jednoho chlapce z kurzu (ale s ním pracuje maminka navíc) jsem si proťukla a byl schopen normální komunikace, tedy žádné počítání do pěti. Ono je to asi o lidech. kdybych viděla, že se to nikam neposunuje, ačkoli denně dělám to, co mám, švihla bych s tím!

A jak tady píše Š. jsou i jiné metody, jiné školy, jiné způsoby.

Jen bych neshazovala lidi, kteří tu šanci svým dětem chtějí dát.
mišoň 109360
23.9.2010 16:36:07
díky
Š.
  • 
23.9.2010 15:21:20
Taky zvaž, jak chytré je tvoje dítě a jak rádo se třeba učí.. U nás byl kurz HD vyhozené peníze.. Doma pomocí pohádek, písniček, internetu a mně se syn před kurzem/v kurzu 5 let/ naučil mnohem víc, než za rok kurzu, sám počítal anglicky už do sta, na kurzu stále opakovaly do pěti, stále opakovaly asi 4 nebo 5 základních barev, zvířátek, apod....Kurz jsme nedochodili, nudil se tam... Stálo to, myslím 16tis./rok a půl/ - FEFAC,Pha Dejvice
Rudi+2
  • 
23.9.2010 14:10:51
V Brně v Aspeně stojí 11 tis. za rok. Chodíme tam 4 rok a můžu to jen doporučit. V Novém Lískovci to je prý 13 tis. rok. Musím říct, že to ty děti ohromně baví a líbí se jim tento způsob vyúky. Je to hra při které se učí.
Bellinka+Šimonek03/2011 107778
23.9.2010 13:59:44
Muj syn zil od dvou let v nemecky mluvicim prostredi a prizvuk ma stale cesky. A to jsem s nim cestinu pouzivala jen ja doma...takze nejaka Helen to asi taky nezmeni a navic na prizvuku neni nic spatneho..v anglictine ho maji vsechny narody a jen my Cesi si s tim delame problemy, ostatni jsou vice sebevedomi.
vetvicka 99007
23.9.2010 13:56:41
http://www.helendoron.cz/
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 637  [Dalších 407 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.