Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Anča123 | 73304 |
8.9.2010 20:31:16
Fakt poslední příspěvek :). Budu chodit s dvouleťačkou v Praze do Klubu pro batolata - Máma, táta a já. Platíme 3500,- na půl roku. A už mizím.
|
Anča123 | 73304 |
8.9.2010 20:29:21
Klikla jsem si na ten odkaz, mě by asi nalákali, organizátoři působí, že ví, o čem píší. Asi bych na Tvém místě do toho šla.
|
Anča123 | 73304 |
8.9.2010 20:24:25
Ahoj, nemám zkušenost s AJ s úsměvem. Zabývám se výukou cizích jazyků v raném věku. Cena, kterou uvádíš, fakt není vysoká. A ještě k pexesu - u čtyřletých dětí není dobře učit jazyk stylem - jak se řekne ..., v tomhle věku mají děti dar jazyk "absorbovat", jazyky se nemají míchat. Mají nejlepší předpoklad se v daném jazyce naučit přemýšlet. Přepínání z jazyka do jazyka je pro ně náročné, neefektivní, zbytečné.
|
Janet+sluníčko:-) | 75570 |
8.9.2010 20:19:53
Ahoj holky,
včera na třídních schůzkách říkali u nás ve školce, že bude od října probíhat výuka angličtiny s Angličtinou s úsměvem www.ajsusmevem.cz Hrozně moc se mi to líbí. Ale je to dost drahé , a tak nevím, jestli do toho jít dělá to cca 1200kč na pololetí (říjen až leden) a pak zase únor až květen. podle obsazenosti kurzu cca 250 - 400kč. jestli to třeba není moc brzy - malé je 4 a půl roku. už trošku začínáme stylem anglického pexesa. má zájem třeba někdy se ptá, jak se to řekne anglicky. já taky zrovna chodím do kurzu. Máte s nimi někdo zkušenosti? jaké máte zkušenosti s angličtinou ve školce? jaká je cena? díky za názory. |
anglicanka01 | 110478 |
7.9.2010 21:50:09
V anglické škole fakt, zda dítě očkované je či není, neřeší. Nejlepší však máte vzít dítě k lékaři a nechat ho na vše doočkovat. Je to otázka pěti minut. Co se Anglie obecně týče, doporučuji web www.locheska.cz Portál pro Čechy a Slováky v Anglii. Obsahuje obsáhlé informace o živote a práci v Británii (lékař, pojištení, daně, přídavky, ubytování, auto, kurzy, studium, práce, aupair a další). Češi v Anglii.
|
Lenka |
• |
13.7.2010 9:49:53
Od zari mame jeste dve volna mista pro deti od 2 let. Rozsirili jsme i nabidku krouzku. Podrobnejsi informace najdete tady: www. venter. cz
|
ali |
• |
8.7.2010 0:33:56
a Jane prosim jak zabranite prave vy vozenim zadku vasich deti drahym autem do statni skolky hladoveni deti v africe?
|
Marťa11 | 8076 |
30.6.2010 13:08:26
Perdito, přesně tak...
AJ byla jen bonus, v době, kdy nestupoval, jsem ani nikoho neznala, kdo byl měl dítko v AJ školce, takže jsem čekala pár slovíček... tohle mě mile šokovalo, ale rozhodně to nebyl důvod při volbě přesně, jak jsi napsala, to sedí u nás a věřím, že zrovna tvým dětem by ta školka sedla hodně, vím, že máš velké šikuly |
perdita | 3248 |
30.6.2010 7:24:13
Několik lidí mi řeklo, že jim ani nešlo o angličtinu, ale spíš o přístup a stimulaci dítěte a ani Montessori ani Waldorf jim přímo nevyhovovali, tak zvolili anglickou školku.
Naprosto to chápu, protože moje děti se ukrutně nudily ve školce, hlavně ten předškolní rok. Paní učitelky byly moc fajn a měly děti moc rády, ovšem s výjimkou zpěvu a cvičení 2x týdně byla náplní celého dopoledne a odpoledne volná hra. Snažila jsem se, stejně jako ostatní rodiče, ale ony si trvaly na svém, že volná hra je základ, a neměly ani předškolní přípravu! Mým dětem to nevyhovovalo, ale protože jsme měli v okolí kamarády a paní učitelky byly hodné, dochodili jsme. Pak už nechodili do místní školy, dojíždíme. Doteď nevím, jestli jsem neudělala chybu, protože když přijdu občas do místní anglické montesky a vidím ten program, projekty, knížky, říkám si, že ty předškolní roky nemusely být tak prázdné jak byly. Tak ať se vám ve školkách líbí a prázdniny bez nemocí |
Federika | 14090 |
30.6.2010 0:00:41
Jane,
ale to je právě to, co jsem myslela.Jsi tak nadutej a přesvědčenej o své pravdě, že jakoukoli diskuzi o opaku, případně alternativách nepřipouštíš..Jasně, nikdo nepochopil, jak by taky mohl, jsme v diskuzi o anglických školkách , tudíž jsme tu zjevně všichni zbohatlí nadutci, primitivní, děti máme v těchto zařízeních proto, že jsme přesvědčeni, že s "póvlem" do státních fakt ne. Že mám třeba srovnání obojího, na rozdíl od tebe, myslím fyzické srovnání, nejen fakt, že tam manželka dva roky učila, to je naprosto nepodstatné, že jo...A to jsem tvrdila, e spokojená jsem byla v obou školkách, nicméně to, co popisuješ, jsem nezažila nikde, vůbec... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.