Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
lida | 108715 |
29.6.2010 23:26:02
Také přeji krásné prázdniny všem a těším se Federiko v Babybee od září a Marťo v česko-britské snad za rok...a zítra na tři týdny mizím do Bretaně. Hezké léto Lída
|
Jan |
• |
29.6.2010 22:36:10
některým názorům zde se nedá nic jiného, než vysmát Jinak jste asi vůbec nepochopily, dámy, co jsem tím, že uniformní společnost bohatých není pro dítko nejideálnějším prostředím, vůbec myslel. Tak si to vše užijte a vězte, že v Africe umírají děti hlady. Ale to je jako bavit se s kanibalem o duši ve chvíli, kdy v ruce drží rozjedené stehno. Pěkné a ničím nepříjemným nerušené léto. Už mizím. |
Jan |
• |
29.6.2010 21:54:15
Také přeji všem krásné prázdniny. A s tím očkováním to, Perdito a Marťo, moc nepřehánějte!
|
Federika | 14090 |
29.6.2010 21:05:30
Jane,
já jsem byla ochotná respektovat, že máš jiný názor.Dokonce připouštím, že úplně nepravdu v některých ohledech mít nemusíš... Ale taky mi to trochu zní už jako výsměch.Možná to bude tím, že opravdu máš nějaký komplex, nevím. Jinak ale přeju všem krásné prázdniny a v dalších letech spokojené děti v jakékoli škole, bez řešení jakýchkoli majetkových záležitostí... Začínám mít mít dokonce pocit, se v těch anglických školkách se tyhle věci řeší mnohem míň ne na státních. Dneska se jedna paní, která má holčičku ve státní školce, rozhořčeně rozčilovala, že "ta blbá učitelka dala její dcerušce na písek "BÍLÉ ADIDY"!!!! U nás ve školce rozhodně takový věci nikdo neřeší, moje děti pojem "adidy" nikdy neslyšely...Take to řeší rodiče-a ještě zřejmě rodiče jen někteří... |
Marťa11 | 8076 |
29.6.2010 20:52:25
Perdito,i další, také hezké prázdniny My už je máme, Tedík má angínu, už mu je dobře, ale prostě to musí dobrat... půjde jen v pátek pro vysvědčení a už jsme najeli na prázdninovou pohodu... má být krásně aspoň celý červenec, dál se uvodí... tak to je bezva |
perdita | 3248 |
29.6.2010 20:49:32
Jsem pro diskuzi, ale nemám v povaze lidem naznačovat: vy jste blbí, vy dáváte tyhle boty, děti do téhle školky, oblíkáte, očkujete... Nevyhovuje mi to, takovýmto stylem s lidmi nejednám, respektuji soukromí a názory ostatních, nesnažím se lidem naznačit, že jsou debilní, a jsem ochotná se s každým, kdo takto respektuje můj názor, vyjít. Ve zjevně, Jane, ne. Tady nejde o jiný názor, tady jde o výsměch. Bavte se dál, s vámi končím, odteď nejste, nereaguji na vás. Reagovala jsem ze slušnosti, ale po pravdě řečeno jsou mi vaše názory naprosto ukradené.
Jinak, holky, šťastnou ruku při rozhodování a všem, co si jdou zítra pro vysvědčení, nádherné prázdniny, ať si to děti užijí |
Jan |
• |
29.6.2010 20:43:50
Ale, ale, Marti, člověk s jiným názorem je neříjemný? |
Marťa |
• |
29.6.2010 20:15:46
nevím jestli zlej, ale otravnej dost...
myslím, že už jste tady otrávil dost lidí, zkuste jít prudit zase jinam... |
Marťa |
• |
29.6.2010 20:15:46
nevím jestli zlej, ale otravnej dost...
myslím, že už jste tady otrávil dost lidí, zkuste jít prudit zase jinam... |
Jan |
• |
29.6.2010 18:14:21
Perdito, já Vám snad říkám, že to není Vaše věc? Je to Vaše věc. Já nad tím pouze kroutím hlavou - to je snad zase má věc.
Marťo, jsem se přiznal, že jsem strašně zlej. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.