Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jiťulka |
• |
17.5.2014 10:06:11
Promiňte, ale nejdříve byste si měla uvědomit jak se vaše dítě jmenuje a pak teprve psát názory...Anička/ Kačenka... hahaha
|
Jiťulka |
• |
17.5.2014 10:06:10
Promiňte, ale nejdříve byste si měla uvědomit jak se vaše dítě jmenuje a pak teprve psát názory...Anička/ Kačenka... hahaha
|
andrea nová | 141720 |
14.3.2014 22:23:06
Dobrý den, během 2 měsíců budeme otevírat novou MŠ na Praze 8, s dobrou dostupností, nedaleko obchvatu R8. Dnes jsme jednali s hygienou a máme jejich plnou podporu, dále jednáme o akreditaci MŠMT, školka je zaměřená na hudební výchovu, angličtinu, tělesnou výchovu a kreativní rozvoj. Školka je vybavena čističkami vzduchu, je v klidném místě a má příjemnou zahradu. Mateřská společnost, která tuto školku financuje je v USA, o místa si ale již nyní můžete psát na adresu jednatelka@droinvest.cz. www stránky a oficiální emailová adresa školky bude známá během 14 ti dní. Těšíme se na Vaše děti . Andrea Nová, asistentka International Education Nursery School, LLC. jednatelka@droinvest.cz.
|
Coudy |
• |
6.6.2012 22:38:07
Dobrý den,
ještě pořád chodíte do IQ-school, jak dlouho už školku navštěvujete a pořád byste školku doporučila? Děkuji za názor! |
Misa |
• |
15.5.2012 10:33:06
Federiko,
dik. Tak do toho asi pujdem. Bydleni mame, cas na mimino mam taky, jenom jsem nesva z toho svyho veku a z toho pdstupu od ostatnich deti. Jeste jednou dik |
Federika | 14090 |
14.5.2012 18:53:15
Míšo,mám děti skoro 14, čerstvě 4 a 7 let. mezi nejstarším a nejmladší je deset let..Vztah mají-noooo, rozhodně si spolu nehrajou, to jen ti dva mladší, David má k malej spíš takovej shovívavej postoj ,občas ji zabaví, výjimečně jí chvilku čte nebo s ní staví, občas ji pohlídá...Je to puberťák a má už svůj svět, těžko můžeš očekávat, že k sobě budou mít nějakej blízkej vztah. Ale má ji rád.
A mně bylo při narození třetí jako te´d tobě... |
Misa |
• |
14.5.2012 13:43:26
Federiko, ty mas deti 14 a 3 roky? Jak se k sobe chovaji? Nejsou si uz cizi? Pravdepodobne dopadnu taky tak. Mojim detem je 10 a 8 a ted planujeme treti. Muzu se zeptat kolik ti je? Me 39. Dik. Jo a jakou reci mluvi deti mezi sebou? Ja mam deti take dvojjazycne, ale mezi sebou mluvi cesky. Ale nevim, jak to pujde, az budou deti tri. Jestli zustanou u te cestiny.
|
perdita | 3248 |
14.5.2012 8:57:14
Len, tohle mě taky dost šoklo. K synovi do třídy před lety nastoupil Španěl, co neuměl ani česky, ani anglicky. na tom by nic nebylo, kdyby jeho maminka nebyla Češka prostě se neplánovala vracet, tak na děcko mluvila španělsky. pak se ale rozklížil vztah s manželem...
|
perdita | 3248 |
14.5.2012 8:53:28
Inoo, to znám. Kamarádi (smíšený pár), co se odstěhovali do Anglie mají děti s rudimentární češtinou. My žijeme tu a děti anglicky mluví výborně. Zjistila jsem, že je to o prioritách. Jednak je v Čechách angličtina mnohe "prestižnější" jazyk než třeba, co já vím, vietnamština, za druhé si to ti anglicky mluvící rodiče hlídají. Naopak u našich kamarádů v Anglii si to český rodič neuhlídal, protože plány jsou zůstat navždy v Anglii, tedy čeština není priorita.
|
Len | 108740 |
13.5.2012 23:54:17
Inoo, jak pise Anni, je to v tom ceskem prostredi, v poslouchani rozhovoru, v ceskych realiich. Cestina je strasne tezka. Manzel ted ma cestinu ucebnici a CD/DVDcka, aby se trochu naucil. A jen vysvetlovani ceske abecedy Anglicanum tam zabere hodinu a pul Ja znam dost cizincu zijicich v CR spousty let, kteri neumi cesky ani n. Naopak lidi zijici tady vetsinou aj umi po par letech dost dobre.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.