| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anglická školka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 637  [Dalších 327 >>]
Federika 14090
28.6.2010 23:20:55
Marťo, já konzerva nejsem, měním často a někdy i ráda, bydlení, školy..Ale vždycky mě to dojme, já nějak měla pocit, že ten můj páťák je už velkej-hlavně tedy v porovnání s těma mýma mladšíma-a na tom DVD byl takovej nejistej, všechny ty děti mávaly, byly vlastně ještě malý, rozbíhají se každej jinam, skoro jsem tam brečela...:-)
Marťa11 8076
28.6.2010 23:20:25
Lido, dobrou ~x~

Federiko, v Bauhausu mají džíny? ~t~
lida 108715
28.6.2010 23:20:09
Ad. fed.Jako bys psala o mém manželovi. Nemá přísahám jediný oblek a na pohřeb i svatby nosí černé jeansy. Je to ale miláček:-), alespoň zbude na mne:-)
Marťa11 8076
28.6.2010 23:19:26
až mu je koupí maminka ~t~~t~~t~
Federika 14090
28.6.2010 23:17:30
Lído, já už jsem psala, že si ráda něco pěknýho na sebe koupím...Ale mám svůj styl, mám ráda spíš trochu ulítlý sportovnější oblečení, děravý kalhoty, tílka, chrastivý náramky...:-)
Jsem tlumočnice, momentálně "nepraktikující", s těma prckama můžu tak max. překládat.Takže až zase pořádně začnu, budu muset šatník trochu upravit, nikdy jsem se ale v drahých modelech nijak nevyžívala.
Já těm hadrům ale zs takovou váhu nepřikládám a doma mám zářnej příklad toho, jak to dopadá,když se někdo o "hadry" nezajímá vůbec..~e~ Můj manžel chodí mimo zaměstnání oblečenej jak bezdomovec, džíny z Bauhausu koupené před 15 lety, trička,jejichž původní barvu nejde poznat-strašně mě to štve. On ale konzumem tak strašně pohrdá, že další kalhoty na sebe oblíkne asi jedině když mu je koupí maminka,zase...~t~ Jako před těmi 15 lety....
lida 108715
28.6.2010 23:15:25
Já se zas se všemi loučím, manžel se vrací domů z práce a já pro samé příspěvky do naší diskuse zapomněla dát rozmrazit jídlo, takže mějte se všichni a zas jindy:-)
Marťa11 8076
28.6.2010 23:12:33
Jane, vy asi máte dost problémů sám se sebou, že?
Jsem ráda, že nemám doma tak protivného a nepřejícího chlapa jako jste vy...

opravdu nemá cenu s váma diskutovat, takže toto je poslední příspěvek směrem k vám ~3~
Jan
  • 
28.6.2010 23:12:23
Lído, nepochybuji o tom, že jste kvalitní člověk. Měl jsem na mysli tu úchylku o které jste psala.~;)
lida 108715
28.6.2010 23:07:52
Já prošla 9letou psychoanalýzou. :-) A byla drahá:-), šetřila jsem v nemocnici na jídle a jedla 30procentní eidam, abych si ji mohla dovolit. A bydlela jsem v ordinaci na klinice se svolením přednosty, protože jsem neměla na podnájem.... a překládala Harlekýnky pod psyudonymem, abych se vzdělala, protože jsem se za ty překlady sraček intelektuálně styděla. Teď jsem OK a opravdu si užívám života...a pacienty, které mi pojištovny neproplatí, léčím zadarmo, když na to nemají:-)
Jan
  • 
28.6.2010 23:02:43
~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~

No vidíte, Káťo, vy si za to vlastně můžete sama~;) Nemáte náhodou za muže nějakého Jana?~q~~q~.

Ha,ha. Takže originální crocsy jsou v podstatě mnohem kvalitnější. Tak to stojí za to, do nich investovat.~t~ Že si dítě zničí nohu je vedlejší, hlavně že jsou pohodlné~t~. - a nepotí se v ní noha~t~.

No, Marťo, myslím, že to neřeší právě ti snoby.~;)

Lído, snoby, kteří si uvědomují, že jimi jsou, jsou o něco přijatelnější než ty, kteří si to nepřipustí. Neexistuje na to v psychoterapii nějaká léčivá metoda?

[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 637  [Dalších 327 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.