Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
lida | 108715 |
28.6.2010 23:00:53
Možná je to proto, že se mi v dětství nedostávalo. Pocházím z katolické rodiny, která se nikdy nekrášlila a první džíny jsem dostala v 18. Dva dny jsem s nimi spala. Pak zase do druhé atestace v nemocnici plat 6000kč, za to nic nebylo a teď, když už peněz vydélám dost, jsem objevila IKKS. Této značce jsem propadla a mám od nich vždy třetinu kolekce, ale povrchní nejsem a podpatky také nenosím a ke kadeřnici 2x ročně
|
Marťa11 | 8076 |
28.6.2010 22:56:21
závidím v dobrém tedy... já umím nosit jen boty bez podpatku a od května do října nosím snad jen žabky a 3/4 s tričkem
mně se to prostě na jiných děsně líbí, ale sama se v tom necítím... jsem prostě typ džíny a tričko a "ONE od CK" |
lida | 108715 |
28.6.2010 22:52:45
Ad. Federika: Já musím přiznat, že krásné a pohodlné oblečení, hlavně francouzká móda, je moje slabost. Přestože se pokládám za intelektuálku hltající Lidové noviny, Respekt atd. a vášnivou čtenářku poměrně náročné literatury, kromě studia francouštiny ulítávám právě na módě a dle mého manžela "nechutně" drahé modě. Většina mých intelektuálních kamarádek ze seminářů a spolků se mi kvůli tomu směje (v dobrém). Ale je zajímavé, že nikdo nikdy mne kvůli tomu nijak nehodnotil a já nikdy nikoho nehodnotila podobně. Jde to úplně mimo mne. Beru to jako svou libůstku a hobby a všem, kdo by mne kvůli botám od Diora odsoudili, bych se s chutí pod "vousy" vysmála. Přej a bude ti přáno je mé nejautentičtější krédo
|
Marťa11 | 8076 |
28.6.2010 22:51:59
já jsem těžko nesla loučení se školkou... aspoň, že jsem věděla, že to není na dlouho, ale se tam se tam stavujeme i tak, pozdravit, pohrát si nebo si písneme... a fakt se těším, že se zase budu se všema potkávat od září...
T má angínu, takže ten loučící týden propásnul a půjde jen v pátek pro vízo... proto tady také trčím víc než obvykle, chodím s malou jen na zahradu a před barák, nechci ho nechávat doma samotného... i kdž to je jen malé loučení... já jsem konzerva, jak si někde zvykneme, je to těžké měnit a končit... |
Marťa11 | 8076 |
28.6.2010 22:47:27
super, tak třeba se za pár let potkáme všechny na školním hřišti, kde často končíme po škole, když děti ještě řádí venku spolu...
|
Federika | 14090 |
28.6.2010 22:47:18
no jo, no..
Jinak my ve středu končíme v SC, Denis tu trochu brečí, že nechce končit, David dneska dostal DVD s rozloučením se školou, ach jo,samý loučení.. |
Marťa11 | 8076 |
28.6.2010 22:44:51
třeba má za manžela nějakého Jana... výchova, předsudky nebo obyčejný nedostatek sebevědomí, těžko říct, co za tím je proč se "necítí" v pohodě... protože lidi v pohodě tohle prostě neřeší pdole mě
|
lida | 108715 |
28.6.2010 22:44:29
Maminka toho chlapce z Lhotky ještě váhá, připadá jí to opravdu drahé, ale bude mít během tohoto roku malou "špionáž" v podobě chlapcova kamaráda, který to na Lhotce zabalil právě z důvodu Y1 v Modřanech a šel do něj rovnou. Já zase budu mít špionáž od kamarádky, jejíž chlapec do Y2 po přestupkách z ABC nastupuje....svět AJ školství je zatím malý
|
Federika | 14090 |
28.6.2010 22:41:15
to bych byla ráda...
Mě to dneska strašně překvapilo. Myslela jsem, že k nám ten kluk nechodí proto, že maminka si moc nepřeje,aby chodil po návštěvách. Dostával pozvánky na narozeniny každoročně,i jsem telefonovala.Když už u nás byl, vyzvedla si ho maminka venku, před domem, nikdy nešla dovnitř na kafe. Nikdy jsem se nad nikoho nepovyšovala, ani nejsme bohatí, i když si to někdy někdo třeba kvůli domu myslí. Rozhodně ani já a už vůbec ne manžel nechodíme reprezentativně oblíkaní,spíš naopak. Proč se teda ta paní očividně tak cítí? A zřejmě to očkuje i svému synovi?Šikovnému, oblíbenému? |
Marťa11 | 8076 |
28.6.2010 22:40:28
no tak to se možná všichni už znáte protože ta dcera té kamarádky na Lhotku chodí a za rok tam začne chodit její třetí (a ona tvrdí, že poslední ) a od září tam jde naše mrňavka...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.