| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Bruslení

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 1651  [Dalších 1411 >>]
Líza 17721
13.1.2013 18:19:02
JO, o tom jsem psala, jsou vhodné jen pro lidi, kteří se jdou prostě jednou za čas projet, ne pro děti, které se bruslení jakýmkoli způsobem systematicky věnují. Pro nás teda vyhovujou rozhodně.
Lassiesevrací 134328
13.1.2013 12:28:38
Je to tak. Popularita plastových je v tom, že jsou nastavitelné a tedy levnější. Neříkám, že někomu nesedí a pohodlné být musí taky, to je jasné, jinak by je nikdo nekoupil. Ale dcera v kroužku bruslení dělá i dřepy za jízdy atp. a na to potřebuje volnější kotník.
zerat 18305
13.1.2013 11:26:54
Danulu, já mluvím o trvanlivosti lyží ne plastů! Lyže jsou kov díky kterému bruslí ~;)
zerat 18305
13.1.2013 10:10:42
Lízo, přesně tohle jsem chtěla napsat. Máme srovnání, protože naše holky mají obojí. Kožené leží ve sklepě a obě tu lobují za plasťáky. I jde vidět, že se v nich obě cítí sebejistě. Čtyřletá když na nich stála potřetí už dělá otočky, jezdí jako blázen a dokonce na ploše mezi dospěláky ~R^ Navíc je geniální ta rychlost obutí a snadnost dotažení na ledě apod. prostě za mě je to geniální vynález tyhle plastové brusle ~R^
zerat 18305
13.1.2013 10:02:56
Lassie, pokud dítě směřuje do krasobruslení a jsou s ním takovéhle úmysly, tak jsou samozřejmě lepší kožené šněrovací kvůli piruletám atd. Já na tohle už nedám! Vyzkoušeli jsme i klasické kožené šněrovací a už je nechci ani vidět. Já sama mám kožené šněrovací a s radostí bych si pořídila tyhle skeletové! Koukala jsem na zimáku a dnes už převažují na dětech přezkové a už je tu a tam mají i dospěláci. Já si je chci minimálně někde vyzkoušet, protože mě fakt už nebaví to "ladění" dotahování na mých šněrovacích. Navíc když vidím, jak moje holky stouply na led a okamžitě bruslily - za mě bomba! ~:-D
zerat 18305
13.1.2013 9:57:07
Beruško, já jsem chtěla, aby holky měly vpředu zoubky. Považuju je u holek za důležité ~d~
zerat 18305
13.1.2013 9:54:38
Moje dcerky měly obě klasické kožené bílé brusle (poděděné) ovšem byl porod zatáhnout dobře brusle sobě, oběma holkám - byl fakt porod neskutečný a když jsme náhodou šly vloni bruslit na rybník - tak to byl otřes - zima byla mně i dětem ty kožené nešly pořádně dotáhnout... opruz! ~Rv Takže letos obě dostaly http://www.insportline.cz/5128/detske-zimni-brusle-worker-kira

Mají skvělou vložku teploučko, jsou rostoucí a brousič bruslí na místním stadionu, který brousí i profi ligu říkal, že mají skvělé tvrdé lyže, že stačí nabrousit je jednou za rok ~R^ Holky obě bruslí už jako čamrdy a já si pochvaluju ty přezky - i při bruslení je lehce zvládnu zacvaknout když spadnou a náhodou se pojistka vycvakne. Mají krásně teploučké nohy z nich, nic je neškrtí, netáhne, netlačí - za mě naprostá bomba!
Beruška+J02A07T10 48718
13.1.2013 8:05:37
a tady sou ty, co sem prvně myslela, není to wolker ale worker.. :D

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=61288563&tab=1

za 890 nové a už je to taky ta látková bota.. syn měl ještě ty vložka do skeletu.
Beruška+J02A07T10 48718
13.1.2013 8:04:53
kreditko, klidně bych šla do skeletových - velikost 29-31 , roztahovací - a ještě mají kombinaci nůž a kolečkové.. stojí kolem 1.000 od firmy wolker, syn hrál hokej, to měl klasické... nějaké značkové.. to je potřeba.. ale jak už někdo psal, pokud nejezdí krasobruslení, rychlobruslení nebo nehraje hokej, tak na naučení ty skeletové jsou super.
A vydrží ti nekolik sezon.. syn co hrál hokej, tak doplňkově jezdil na těch od wolkera a nikdo s tím neměl problém a rozhodně se plast nezlomí jako kůže, ostatně je můžeš koupit klidně bazarové.. ale nové je investice do tisícovky.. a budeš mít vyřešené i to, že můžete chodit bruslit i v létě na kolečkáče.

Já to mám teď okouklé, chtěla sem koupit dcerce k šestým narozeninám, jenže ona je malinká a drobná a velikost nohy má 26, to se nevyrábí...

já měla vyhlídlé tyto jsou to teda tempish.. jsou trochu lepší, že jsou látkové (mám vyzkoušené, má je manžel) a ten skelet je jen jakoby okolo kotníku.. není to prostě vložka do plastového skeletu

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=57819824&tab=1

tady je prodává někdo jeté, tu velikost co potřebuješ za 800, klidně bych do nich šla, kdyby moje malá měla větší nohu.

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=62036686&tab=1

Líza 17721
13.1.2013 6:43:20
utahují se jako boty na lyže a mají podobnou botičku. Tím odpovidam na to pohodlí:) je větší než u zavazovacich.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 1651  [Dalších 1411 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.