Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
máta | 14884 |
27.9.2024 8:48:59
Hýčkám si takovou myšlenku, že bych se pár let před důchodem odstěhovala z Prahy na vesnici nebo do malého městečka. Do domečku se zahradou, do přírody, do klidu. Ono se to nejspíš nepovede, protože nebudu mít dost peněz nebo sil nebo odvahy, ale ve chvíli, kdy "důchod je daleko, mládí v čudu" mě to pomyšlení těší.
A teď: kam? Poradíte mi? Aby tam byly kopce a les. Zaplavený lom výhodou Aby byla rozumná dopravní dostupnost vlakem nebo busem do místa, kde jsou doktoři, trochu nákupy (domácí potřeby, galanterie, papír, ev. oděv a bota). Trošku vyšší nadmořská výška kvůli horkým létům. Abych se tak do 2 hodin dokázala dopravit do Prahy, kvůli práci, dětem, možná jednou vnoučatům. Radši i bez auta, až se budu bát řídit. Aby mě tam lidi přijali, ne někam, kde žijí rody po celá staletí a kdo přišel v posledních 50 letech je pořád náplava. Aby to nebyla vyloučená lokalita. A aby se tam dalo něco koupit za míň než 10 mega. Dík, jestli se podělíte |
77kraska | 132593 |
8.7.2024 11:36:55
Čumčo, lidi prijdou na vsechno mozny kdyz jim neco zacne vrtat v hlave
|
Čumča. | 160024 |
8.7.2024 10:11:50
jo, o to absurdnější (nebo legrační) může být dotaz: "Nebo je možné ji vystěhovat a dat byt me ?"
|
77kraska | 132593 |
8.7.2024 9:44:22
on to taky zadny sluzebni byt nemusi být...pani je tam treba clenka druzstva dlouha leta a byt si koupila davno a pracuje tam jen shodou okolnosti
|
77kraska | 132593 |
7.7.2024 17:20:36
v zakone se pise toto:
__________________________ Nájem služebního bytu § 2297 Je-li nájem bytu ujednán v souvislosti s výkonem zaměstnání, funkce nebo jiné práce a je-li podle výslovného určení smlouvy pronajat byt služební, mohou být práva nájemce služebního bytu omezena. To platí i v případě, je-li v této souvislosti ujednán nájem domu. § 2298 (1) Nájem služebního bytu skončí posledním dnem kalendářního měsíce následujícího po měsíci, ve kterém nájemce přestal vykonávat práci podle § 2297, aniž k tomu měl vážný důvod. (2) Přestane-li nájemce vykonávat práci z důvodů spočívajících v jeho věku nebo zdravotním stavu, z důvodu na straně pronajímatele nebo z jiného vážného důvodu, skončí nájemci nájem služebního bytu uplynutím dvou let ode dne, kdy přestal vykonávat práci. __________________ ale bylo by potreba videt jeji konkretni smlouvu, jestli ma fakt tzv sluzebni byt |
Monika | 123907 |
5.7.2024 20:24:55
To ti tady nikdo nemůže říct,záleží,jakou má smlouvu + případně na dalších okolnostech.
|
Elisy | 73053 |
5.7.2024 15:14:18
Já mám takový zvědavý dotaz . Můžu dostat podnikový byt našeho druzstva v tom případě kdy jeho nynejsi uživatelka bude duchodkyne a pro nase družstvo jiz pracovat nebude. Bude ten byt její i nadále v duchode? Nebo je možné ji vystěhovat a dat byt me ? Je mi 36 pracuju pro družstvo.
|
magrata1 | 95172 |
22.2.2024 21:57:04
Děkuji za rady. Kdyby to fakt nebylo neúnosné, neřešila bych to. Jsme na dědině, zvířectvo je tu běžné. Ale tohle je fakt děs.
|
marimanta | 50259 |
22.2.2024 20:42:49
I prasata musí být řádně registrovaná. Nám někdo poslal kontrolu z veterinární správy. Prolezli mi to tu odshora dolů, kdyby nebyla prasátka evidovaná, neměla jsem registrované hospodářství, stálo by mě to rozhodně víc než ty 3000, který mi za drobnosti napálili. A jen mi řekli, že jsou na anonymní podnět. A samozřejmě rovnou zkontrolovali i chov koz. Nebyla to vůbec příjemná návštěva.
Takže lze jít i touto cestou. |
magrata1 | 95172 |
22.2.2024 18:35:01
tu veterinární správu jsem měla v úmyslu navštívit. Hodlám sušit venku prádlo a nepotřebuji smrdět jak pracovník vepřína. A platit energie za sušičku v létě fakt nemíním jen kvůli jedněm kreténům.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.