Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
maluko | 137798 |
2.5.2015 19:27:42
Ahoj Luci,
nam doporucovali nekompenzovat cely rozdil v delce nozicek, tak kdyz podrazite 1cm a date nejakou vlozku, tak by to melo byt ok |
Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
30.4.2015 13:18:54
Ahoj Lucko, délku končetin máme stejnou, tak to neporadím. Jinak kupuju dvě velikosti bot. Pokud jsou to celorocky, tak koupim i 4 páry a postupně prostřídám, takže na tom tolik neprodělám.
Nechávám si párovat boty od Hanáka (pantofle/sandalky do skoly a tenisky) a nebo od Sante (sandale, zkousela jsem i tenisky). Nektere boty kupuju dvojmo (napr. baleriny, letos takove ty sportovni dirate tenisky). Zimni boty kupuju jedny a vyuzivam vlozky s pridanou spickou. Rozdil mame cca 13 mm. Jestli mate levou menší, nezustavají ti ty druhé do páru doma? Nebo mas odberatele? Mozna bych mela zajem. Diky.Stana |
Lucilka*, Berušky 12/05 | 13529 |
29.4.2015 9:04:11
Ahojte, asi to tu neřeší moc lidí, ale jak upravujete dětem boty? Laura má rozdíl v chodidlech i v délce celé končetiny. Na velikost bot kupujeme 2 páry bot - řešíte to nějak jinak? A jak řešíte nestejnou délku končetin? U nás už se rozdíl vyšplhal na 2,5 cm, řešíme skoliozu... do boty se vejde max. 1 cm, pak se buď vyzouvá nebo se tam nevejde nárt; pokud botu podrazíme nad 1 cm, tak se špatně ohýbá podrážka.
Nějaké tipy? Budu moc ráda, díky |
achilleus |
• |
28.4.2015 21:53:06
KURZ KINEZIOTAPINGU ušitý na míru pro nožky našich dětí s vadou PES EQUINOVARUS!!!
Je to jedinečná a neopakovatelná příležitost naučit se tejpovat konkrétně naši vadu. Je potřeba splnit MINIMÁLNI počet učastníků, jinak se kurz nemůže konat. SPĚCHÁ!!!!!!! 20. - 21. června Kurz je víkendový dvoudenní (1. den obecné zásady tapingu, 2. den zaměřený na taping nohou). Součástí budou připravené studijní materiály.Na jejich obsahu se lze domluvit předem (např. základy anatomie nohy, apod...). Lektorka: Mgr. Eliška Peterková www.kineziotaping-praha.cz/ Cena 2600,- za oba dny. Předem stačí zaplatit zálohu a zbytek na místě. Pro přihlášení do kurzu stačí poslat běžný mail na adresu: jana.kratochvilova@fitpraha.cz nebo info@fitpraha.cz. Do tohoto mailu napsat jen větu, že se hlásíte na seminář Kineziotapingu a kineziologie nohou (jak jsme jej nazvali) a kontaktní údaje. Obratem bude účastníkům zasláno číslo účtu, kam provedou platbu. Otazky prosím do emailu, předám organizátorce Petře Procházkové, nebo se přidejte k FB skupině Pes Equinovarus a připojte se k události. www.achilleus.cz |
Michaelas | 88634 |
16.4.2015 16:50:55
Syn (6,5 let) má také na noze s PEC kratší palec. Pokud se nad tím dosud někdo z lékařů pozastavil tak jen proto, že je to lepší varianta, než kdyby byl rozdíl v samotném chodidle.
|
Alena996 | 89106 |
15.4.2015 21:17:08
Ahoj, dcerka (téměř 6 let, oboustranný PEC) má také na levé - té horší nožce palec menší. Nikdy nikdo na to nepoukazoval. Chodí, běhá.. dokonce druhý prst větší než ten palec. Já tedy nevím, jak velký máte rozdíl, ale já se zdravýma nohama mám také jeden palec větší.. Zaráží mě, že se na to někdo zaměřil.. co je důvodem pro operaci? A jaký je očekávaný výsledek té operace? Když klučina chodí normálně a nijak ho to nelimituje.
|
Eva |
• |
15.4.2015 10:17:53
Dobrý den babičko,
dceru (4 roky) brzy čeká stejná operace jako Tondu, tedy abd. palce + kapsulotomie. Měla bych na Vás spoustu otázek. Je možné se s Vámi spojit telefonicky nebo osobně? Byla bych Vám moc vděčná. Můj email: eva8.4@seznam.cz |
kabátová sylvie | 106870 |
13.4.2015 19:18:23
Mám otazku,syn 7 narozen s oboustranným pec.Operace máme za sebou.Má na jedné nožce delší palec než na té druhé,při poslední kontrole nám bylo řečeno že pokud nedoroste tak pujdeme na operace kde mu prý ten palec bude prodloužen,podotýkám že mu to vubec nevadí ani při chuzi,já si nemyslím že by ten palec byl tak moc deší.Vubec nevím co mám dělat ještě jsem se s ničím takovým nesetkala nemám žádné informace.V létě jdeme znovu na kontrolu a já bych nerada syna zatěžovala další operaci.Chtěla jsem se zeptat maminek máte s tím někdo skušenost děkuji za vaše názory.
|
maluko | 137798 |
2.4.2015 21:18:38
Uvidim v kolik dorazi manzel...musi se vystehovat ze svyho ubytka a bud stihne byt na Vesne pred 8 a jit s malym na ergosku...pak muzu klidne v 8. Nebo budu muset ja a pak bych mohla tak v 8.45. Sraz teda dole v bufaci? Kdyztak tel na sebe pisnu do mailu...psaly jsme si ohledne toho prodluzovani nozicek ;-) ja budu ta tehule v cernych teplakach a fialovym tricku
|
Lucilka*, Berušky 12/05 | 13529 |
2.4.2015 15:17:15
Zítra dopo, do 10 hod. Zvládnete to už o půl 9 třeba?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.