Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
maluko | 137798 |
2.4.2015 8:40:55
Ahoj holky, tak co ten srazik? Mne by se to nejvic hodilo bud zitra (patek) dopoledne, nebo pak utery 7.4. nebo ctvrtek 9.4. po obede...rekneme v jednu? Kaficko dole v bufaci u recepce? Prida se nekdo?
|
filipeska | 76337 |
30.3.2015 21:19:31
Ahoj holky, prosím mohl by se mi na mail ozvat někdo, kdo chodí k doktoru Radlerovi do Vídně? Máte někdo zkušenosti (dobré) s jiným ortopedem než docentem? Potřebovali bychom konzultace... Díky moc, Blanka (email - blif@seznam.cz)
|
Alena996 | 89106 |
28.3.2015 21:34:54
Maluko, to je dobře, že to malý tak dobře snáší. Taky už máte něco za sebou.. držím palce at se v lázních líbí. Z lázní už pojede jako zdravý chodící/běhací klučík.
|
Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
27.3.2015 19:55:34
Aleno, jako z Libusina u Kladna? TO by byla strasna nahoda.... urcite se mi ozvete na mail. Poslu pak telefon. Stana
|
Alens |
• |
27.3.2015 16:37:34
Dobry den náhodou jsem vas objevila na diskuzi. Jsem také z Libusina narodila se mi před třemi měsíci dcera s touto vadou zatim absolvuje me sérii sadrovani. Ale docela rada bych mluvila s někým kdo ma s tímto problémem zkušenost. Pokud by jste chtela byla bych vám vděčná za jakékoliv info. Krasny den a omlouvám se ze vas obtěžují. S pozdravem Alena
|
maluko | 137798 |
27.3.2015 10:51:21
Zocelena...to mne pobavilo mozna trosku...par jizev uz mame, ale spis jsem tentokrat byla za histerku trvala jsem na tom, ze chci na vyndavani dratu ten entonox...docent tvrdil, ze je to zbytecny, ze to neboli a je to hned, nekdo mi tu psal to samy...no neverila jsem ...a meli pravdu malej se stihnul nadechnout asi 2x...stanicni byla hodna a se schovivavym usmevem nam rekla, ze to ani nebude uctovat
ale je fakt, ze jsme behem sadry chodili na magnety, coz by melo zlepsovat prokrveni a hojeni, tak treba to trosku pomohlo...na druhou stranu malej ma zatim vsechny jizvicky krasny, tak treba holt dobre regeneruje dalsi obrovska vyhoda je jeho vek...on to neresi...tri dny po operaci se se sadrou postavil, celejch sest tydnu s ni tapal podel nabytku a ted dela to co mu nozka dovoli...obcas okomentuje auau, kdyz se zkusil postavit a zritil se, tak to samozrejme obrecel a samozrejme ma strasny pohybovy zlozvyky ted z ty sadry, takze tu nozku dava do pozic jakoby mel porad sadru, ale nemyslim, ze by ho drzelo zpet nejaky vedomi, ze musi byt na nozku opatrnej...proste resi az kdyz neco udela a ono to zaboli...uvidime jak to pujde v laznich, ale treba dneska se sam zacal pokouset kroutit kotnickem |
Lucilka*, Berušky 12/05 | 13529 |
27.3.2015 8:12:28
Ahoj, tak zítra frčím za holkama do Jánek a budu tam do čtvrtka 9.4. Myslím, že nás tam nakonec bude docela dost
|
27.3.2015 8:03:52
Mal..to mam radost....mozna je to tim, ze uz jsi zocelena (rozhodne vic nez ja, bylo to moje prvni pooperacni oestrovani a taky jak se nedarilo vubec nic a efekt operace minimalni, tak to an me zanechalo stopy) a taky je syn mladsi, asi to i lip zvlada.
U nas byla rana rozsklebena, doted to neni hezka jizva, tim cvicenim se pak roztahla. Super ze mate hned lazne!!!! Drzte se. Snad se nekdy konecne potkame. |
maluko | 137798 |
26.3.2015 10:50:39
Tak je to za nami diky moc za tipy a rady musim rict, ze je to mnohem lepsi nez jsem si predstavovala...nozka vypada (vzhledem k okolnostem) pekne, jizva krasne zahojena...jen takova carka, ze 4 direk po dratech dve nejsou vubec videt, jedna ma malinkej stroupek a jedna teda trosku bolacek, ale ani nepouzivam mastnej tyl...jen vykoupat, oschnout, namazat hemagelem a trosku spis symbolicky obvazat
dlahy mame davat jako pred tim tj na spani, kontrola po laznich, malej leze po ctyrech jako by se nechumelilo, jen kdyz si zkousi stoupat tak rika auau, tak mu rikam, ze nechame nozicku jeste chvili odpocivat a budeme cvicit aby byla silna...kupodivu si na ni necha normalne sahat a i s ni cvici (kolinko a hybani prstikama, kotnicek asi necham az na fyzioterapeuty...na to si nejak netroufam )...spadl mi obrovsky kamen ze srdce...zase jsme o krucek dal Stano na sobotu drzim palce |
25.3.2015 16:24:40
na me v sobotu mezi 12-15 hod. jdu se znicit na pulmaraton.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.