| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti na nočník

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 3124  [Dalších 2874 >>]
arsiela, 59672
16.3.2013 8:32:59
Magri předně držím palce ať se to brzo vyřeší.Nabrala bych v po ráno moč(pokud to pujde)a došla k doktorce,plus si piš kolik malá vypije.Pokud jsi dala na noc plenku,tak zvážit kolik vyčůrala. To jsou dost důležité info,co bude lékaře zajmat. Taky mě napadá,že se bojí čůrat pro bolest,nebo pálení.Snad se dobere s doktorkou k výsledku co se za tím skrývá a malé se brzo uleví.
Hannah+Onďa+Vašík 120035
16.3.2013 8:15:08
Spíš bych hledala v tom že je jí to prostě nepříjemný...ve 4 letech do nočníku...i za cenu vstávání na záchod.
gloria 14353
16.3.2013 7:56:41
Když to tak čtu, začínám pochybovat o tom, že jsi opravdu taková chudinka týraná, jak tu ze sebe děláš.....
Albar 93722
16.3.2013 7:51:40
Tylity, palec si děti většinou cucají, aby se uklidnily. U těch tvých se jim fakt nedivím, s tou výchovou, co popisuješ~a~
Možná, kdybys tak důrazně netrvala na tak brzkém odplenkování, necucala by si dcera palec a neměla by ted´ deformované patro.
Moje dcera má s posvědcením lékařky plínu ve 4,5 letech. A víš co, je mi to jedno~y~ Napořád ji mít nebude.
Albar 93722
16.3.2013 7:42:42
Magrato, zašla bych s ní k doktorce, at´ vás pošle na urologii nebo nefrologii. Taky jsem tam s malou byla, má 4,5 roku a má ještě na spaní plínku. Lékařka nás poslala na ultrazvuk, nic se naštěstí nenašlo, domluvily jsme se, že přijdeme na kontrolu v pěti letech a když se bude dál počůrávat, začneme to teprve řešit.
Doporučila plínu dávat dál, aby neměla dcerka pocit, že něco nezvládá, že by se to tím jen zhoršilo. Ale naše malá ještě bez plín nebyla nikdy.

Klidně bych dceři plínku dala, vysvětli jí, jak to pěkně popsala BaBá, že bříško potřebuje být v teple. Třeba se tou plínkou uklidní, získá jistotu, že se nic nestane, když se počůrá a bude to zase ve dne lepší.~x~


BaBá 50741
16.3.2013 5:06:11
Tylity,

to jakým způsobem zasahuješ Magratě do diskuze mi připadá, že tu pomoc potřebuješ hlavně Ty.
Několikrát Tě vyzvala, aby sis založila svoje téma. Má opravdu celkem vážný problém a Ty to tu zahlcuješ svým bitím se v prsa jaká že jsi úžasná matka a v kolika letech chodily Tvoje děti na nočník. Dokážeš pochopit, že to tu nikoho nezajímá????? ~z~

Magrato, máme v rodině dvě holčičky, které mají problém s počůráváním se v noci. Řeší to u odborného MUDr. Ta starší to odbourává teprve v 1. třidě. TYLITY PROSÍM NEREAGUJ!!!!!

U obou to souvisí s psychikou, u každé jinak a s nečim jiným.

Nicméně u Tebe bych to viděa spíš na nějaký zdravotní problém. Rozhodně nech na noc plínu. I kvůli teplu a pokud je tak moc, tak bych jí i vyměnila. Malé bych řekla, že bríško potřebuje teplo. Aby z toho ještě třeba neměla stres. Zdůraznila bych, že se hlavně nic neděje. A snažila bych se být v klidu. Ono se to z nás na ty děti strašně přenáší. Podle těch uší bych skoro typovala na nějaký zánět v těle. Rozhodně vych chtěa po MUDr. néjaké kompletní vyšetření. Nemusí se t vždy projevit horečkou a viditelnýmy obtížemi. Dcera měla spálového streptokoka téměř bez říznaků. Doktorka nám udělala test na moji výslovnou žádost. Byl ve školce a já chtěla mít jistotu. Nestačila se divit a byla moc ráda, že jsem na tom trvala.
Možná bych zašla na test s močí ještě teď o víkendu.
Na pokus o vyčůrání před spaním - hodně teplou vanu, hodně vytopit koupelnu a po vaně dát na nočník a ihned ale holčičku zabalit do teplé deky. A tom nočníku :-)
Já sama jako dospělá trpěla hodně na močák a na ledviny. To teplo je strašně důležité, ony se ty cesty i v zánětu tím teplem uvolní a míň to bolí. Myslím, že možná i proto se počůrá (vyčůrá) až v noci - je jí teplo a je uvolněná.

Držím palce. Podle toho co popisuješ to bude zdrav. problém. Ne psychika. Hlavně úplně v klidu, ujišťovat, že se nic neděje. Je malá, spíš aby si teď nějakou zbytečnou fobii nevypěstovala.


anemon 100064
16.3.2013 2:21:22
To jsem se dost pohoršila, prvorozená byla v roce, nejmladší má ve čtyřech v noci plenu.
Tragika 61116
16.3.2013 2:16:50
Tylity, běž raději spát. Ty bludy, kterým věříš jsou neuvěřitelné. Kdybys byla důslednější, byla by tvá dcera nejspíš pacientkou na psychiatrii.
Tylity 114268
16.3.2013 1:31:21
jinak ma dcera ma deformovane patro i palce přes veškere me snažení -- asi o tom vic pisu nezli jsem to praktikovala.. měla jsem byt duslednějsi
Tylity 114268
16.3.2013 1:24:56
tábor trval 3 týdny.. děti měly prohlídku lékaře - na to se tehdy dbalo, že nemají vši.. hm.. realita byla jiná.

Nikdo nejel domů - ale všichi se odvšivoovali, prali jsme polštáře.. za táborové peníze.. zvládli jsme to. Ty nejmenší jsem sama vykoupala, koupali se 1x týdně, bylo je třeba i prohlídnout.. měly to rády, chyběla jim máma a já byla pro ně v tu chvíli máma.. hm.. dnes jak vidím nepřijatelné.

Nepřiměřené nároky? hm.. co to je přiměřené? Je přiměřené dítě ve 3 letech s dudlíkem? Pro mě to je děs..

v porodnici jsem dala dceři dudlík a sklidila za to nelibost lékařů - přitom dcera nikdy dudlík neměla, odmítala ho.. mé děti odmítaly dudlík, i když jsem jim ho dávala.. co je správně?

[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 3124  [Dalších 2874 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.