| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti na nočník

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 3124  [Dalších 2774 >>]
adelaide k. 20327
15.3.2013 23:25:33
Tylity, na tomhle příspěvku je to jasné videt~d~
magrata1 95172
15.3.2013 23:25:03
Tylity, drž hubu a založ si téma. Kvůli tvým furt omílaným pi.ovinám zapadlo, že dcera má problém s ušima. Ty máš zas problém s porozuměním textu. Jestli tu budeš hustit, napíšu Roni, ať ti dnes zavře hubu banem. Já tady nevykecávám z nudy, na rozdíl od tebe.
Tylity 114268
15.3.2013 23:24:54
sakra, když mohou být děti do roka bez plen, když mi bylo 18.. tak když mi bylo 38 a nezvládnu to - a dítě do 13ti měsíců trpí ve vlastních výkalech - copak tu mou neschopnost nevnímáte???

proč necháváte své děti v jeich výkalech vy??
to by totiž zajímalo mě..
to nechápu, sama si neumím přestavit, jak trávím byť hodinu ve svých výměšcích, přichycených něčím s lepítky a výtažky z heřmánku na mé pokožce.. nezlobte se, to je nechutné....
a to mají zvládat děti, když nemusí? proč?? nechápu..
adelaide k. 20327
15.3.2013 23:24:42
Tylity promiň, ale jsi fakt nemocná, ne kvůli neplenkování v roce (ted dokonce ve 3m~8~), ale kvůli absolutnímu ne-náhledu na realitu.
Tylity 114268
15.3.2013 23:21:25
jistě, oblivnily mě bavlněné obyčejné plíny a neznalost značky Pampers :)
Tylity 114268
15.3.2013 23:20:23
byla jsem nestastna, ze v roce mame pliny - neslychane.. udrzovala jsem holcicku v uzkostne cistote a asi v tech 3 mesicich prisel zlom - sam od sebe, ze dne na den jsme byly bez plen (fuj, kontaminovany material) - rozdil byl jen v tom splachovacim wc - nenavidela nocnik, wc bylo OK.. to ji slo, tam vedela, o co go..

Nocnik nesnasela - musela jsem se prizpusobit a byl to OK.. tri deti zvladli byt bez plen zhruba v roce, posledni melo problemy s vymesovanim, ledvinami a pitim - i tak jsme to zvladli - a dnes čtu, že je problem se 4letým dítětem..

Doporučuji diskusi - se 4letým se již dá o problému diskutovat, co takhle probrat duhy plen, jejich savost či případnou nesavost, přilnavos a nepřilnavost? určitě by to bylo zajímavé téma z pohledu 4letého sptřebitele těchto výrobků (či 5ti, 6ti letého?? - v 7mi to již bude i gramaticky správně..)
NovákováM 120401
15.3.2013 23:19:10
Tylity, nezlob se... domníváš se, že jsi normální mezi davy magorů.

Nejsi nenormální ani nejsi paranoidní, ale .. normální a nepoznamenaná taky nejsi.. Prostě tě leccos ovlivnilo a nezlob se,
názory podobné těmto - na mne působí velmi divně, paranoidně a nenormálně.

Možná jsem divná já... Ale myslím si, že až tolik ne, že jsi prostě zasažená tím magorismem, co se kolem tebe odehrával.
Kapradina 34186
15.3.2013 23:19:06
Mně to dochází, stačilo napsat otec mne donutil jít do práce, tak jsem musela děti odplenkovat pod tíhou okolností brzy, aš se mi to příčilo. A ne psát, že je to normální, proboha! A větu, že ses styděla za sebě kvli dceři, že má ve 13m má pleny? Proč? Co je na tom ke stuzení? Proč to nebylo k pochopení? Mně z toho prostě jen vychází úplně zbytečný dril. ~Rv
magrata1 95172
15.3.2013 23:16:07
Tylity, až někdo bude řešit, že mu ochrnuly nohy, budeš mu tady radit, že ho měli rodiče dávat ve 4 měsících do chodítka, že by se naučil chodit dřív? Tvé omílání tvé metody učení na nočník se totiž k mému problému staví stejně logickým způsobem.
NovákováM 120401
15.3.2013 23:15:02
No, nezlob se, naopak.

V tomto tématu to nedochází tobě. Ne všichni mají za sebou podobnou zkušenost a ne všichni sledují tvůj příběh.

Já čtu, velice ti fandím... a přesto mne některé názory překvapují. To, co píšeš v tomto tématu jsem vnímala vážně jako ironii.
Pokud jsi to myslela upřímně.. nezlob se, nemáš zpracováno.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 3124  [Dalších 2774 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.