Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Tylity | 114268 |
15.3.2013 23:13:45
K tomu ti take neco reknu, protoze i tu zkusenost mam. Dcera (ta nejmladsi) mela problem - malo pila a malo curala, prosly jsme specializovanymi vysetrenimi, spousty rad..
mame to za sebou, mala je po letech normalni. Jak jsme to resili? Normalne - pit cokoli, co ji chutna, zadne vychovne zakazy a doporuceni, rozmazlovat. Kdyz dnes soudci vysvetluji, ze utratim 100 denne za pitny rezim dcery, kouli ocima, ale takova je skutecnost. Dodnes - piti je prvorade, neresime ekonomiku. Nevychovavame. Rad me nejmladsi je velice uvolneny, zacala jsem chodit kvuli jeji vyhcove k detske psycholozce. Sruduje gymnazium, neni retardovana, ale problemy pretrvavaji, i kdyz jsme vyresily curani. A nemame zhruba od roka plinky. |
Lilila | 78054 |
15.3.2013 23:13:30
magráto, máš dva směry - buď má nějakou např. infekci a čůrání jí bolí, tak radši nečůrá, dokud to zvládne ovlivnit. Nabo to souvisí s tou psychikou, jak jsem psala dřív o té kamarádčiné dcerce, tam taky hledali i v psychice a leccos našli.
Ale asi to bude chtít nějaké lékařské kolečko. |
magrata1 | 95172 |
15.3.2013 23:12:53
Tady mezi těma Tylity pindama moje věcná poznámka k problému, který řeším, nejspíš totálně zapadla. Aspoň ty sis toho všimla. Díky
|
Agatha Ch. | 135518 |
15.3.2013 23:09:52
Magráto podle tradiční čínské medicíny ledviny s učima souvisí. Nedoslýchavost a nedostatečnost ledvin. Patří to k elementu vody, po psychické stránce s tím souvisí vztahy mezi lidmi, zejména mezi mužem a ženou (ledviny jsou párové), pocity strachu, zdravé sebevědomí a vůle k životu.
|
Tylity | 114268 |
15.3.2013 23:08:05
Jsi mimo a ublizujes a ani ti to nedochází.
za ten vztah nemuze nocník - ale otec, nedoslo ti to? Me ano.. i to je o tom, ze jsem naprosto narmalni. Na rozdil od jinych. |
magrata1 | 95172 |
15.3.2013 23:07:43
Hele, co se tobě zdá nechutné, mám já u prde.e, řeším problém DCERA PŘESTALA ČŮRAT V BDĚLÉM STAVU, NEDOKÁŽE UVOLNIT SVĚRAČE. V BDĚLÉM STAVU SE NEPOMOČÍ, PROTOŽE NEMOČÍ VŮBEC.
Pleteš koše s baňama. |
Kapradina | 34186 |
15.3.2013 23:06:57
To bude hlavně tím, že si myslíš a hlásáš tady, že je to normální, ale přitom to vůbec normální není. Víš, beru, žes to neměla lehký a byla do mnoha situací v životě dotlačena. Ale proč tu pak nenapíšeš třeba: "Holky, já byla tak blbá, děti jsem musela šoupnout do jeslí, nutit na nočník, aby mi je do těch jeslí vzali ... pokud můžete, tak to nedělejte a užívejte si každou chvilku s dětma ..." Ale ty napíšeš, že je to normální - proč????
|
Lilila | 78054 |
15.3.2013 23:06:55
no a já neposazovala ( a dceru dokonce ukecávala na plínku , neb jí chtěla odložit v dobu pro mně nevhodnou ) a obě děti to zvládly samy, bez mé asisence. Dcera před druhýma narozeninama, syn těsně po nich ... a já nemusela vytírat ani prát počůrané oblečení .... fakt nechápu o co tu Tylity jde
Jinak myslím, že ani moje mamka to nijak nehrotila ... rozhodně nikdy žádné mimino nepřivazovala apod., hnus - úplně jsem se otřásla, když jsem to četla A nevěřím, že to tak dělala většina matek, ani náhodou, to je regulérní týrání |
Agatha Ch. | 135518 |
15.3.2013 23:05:59
Jojo, takhle nějak podobně snad funguje teď moderní bezplenková komunikační metoda... takže Tylity
Akorát Magráta má jiný problém, a poměrně hoodně závažný - proč ta holka za bdělého stavu prostě nepustí a nepustí? Je to opravdu tak, že má potřebu se neustále kontrolovat? Nebo je za tím nějaký zdravotní problém? Není třeba nachlazená a čůrání ji pálí? Nemá roupi? Nebo nějakou močopočo infekci? |
kopřík | 114016 |
15.3.2013 23:05:31
Nejspíš to opravdu bude jak tady bylo psáno zralostí - tedy asi nějakou dobu to potrvá. Syn měl podobný problém, taky měl plenky na období, kdy se prostě v noci nevyčůral a pak to šlo do postele, pak zase nějaký ten měsíc klid, no co, prostě mu to trvalo déle, měl dost tvrdý spánek, takže buzení byl problém, musela jsem ho budit na záchod nejdříve tak 3-4h po usnutí, dříve se prostě nevyčůral, pak to k ránu vypustil Chce to čas a trpělivost. Taky když byl nachlazený, vždy se to zhoršilo, to je jasné. Rýma, mandle, špatné sny... Dcera takové problémy nemá, ale srovnávat se přece nemá ale pozor nočník má malá ještě v téměř pěti prostě na záchod nechce, používá jen doma, na záchod ještě nevyleze, je zbrklá, nejspíš by se zabila
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.