| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti na nočník

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 3124  [Dalších 2604 >>]
romi
  • 
26.8.2012 15:17:39
hledím jak je to rozšířený problém , u nás to stejný , ani v nemocnici nepomohli , ani léčitelka , ani lactulosa. řešíme to neustálím vysvětlování ... a když to z něj nevýjde samo je v zásobě z lékárny easy lax - tekutý čipek. výsledek do 15 min. pak se ciklus zrychluje, a není to 1 x do týdne ale i 3x
košik 116499
17.8.2012 20:41:34
Tak synovi je 21 měsíců a jediný posun jsme uděli, že když se ho zeptám, jestli chce čůrat a on chce, vyčůrá se ve stoje na položenou přebalovací podložku nebo látkovou plenu( začal stím, když jsem, v naději, že nahatý začne chodit na nočník, utírala loužičky) Má z toho evidentně radost, mačká to ze sebe, aby toho vyčůral, co nejvíc. Ale vlastně nevím, co jsem tím docílila. Snad jen to, že se dá čůrat jinam než do plíny. Do nočníku se vyčůral asi jednou. Kam to tedy teď směrovat?
Na nočník nebo na záchod? Kamarádky si ze mně dělají srandu, že můžu pozvolna tu podložku posouvat ke dveřím a pak ho chodit venčit. Blbky ~t~~t~~t~~t~
Lassie66
  • 
6.6.2012 10:20:05
Femke, tvé dítě není jediné na světě, pokud se roznese, že jsou někde milé prodavačky, co pustí na WC, bude těch dětí přibývat. A staří lidé taky někdy potřebují nutně. A jak pak nastavíš hranice, aby z toho nebylo veřejné WC? Je to podle hygieny nepřípustné.
Každopádně pokud předpokládáš, že si prodavači myjí vždy ruce, tak předpokládej.
Lassie66
  • 
6.6.2012 10:17:21
Kojící matky mi nevadí ani náhodou, sama jsem kojila skoro 3 roky asi téměř všude. Vyměšující děti mi taky nevadí - to bych byla sama proti sobě - nevím, jak to dělám, ale všechny naše děti vyměšují.
Ufonka 62140
5.6.2012 17:21:06
Tak já řešila nedávno něco podobného s dvou a čtvrt starou dcerou.
Už skoro měsíc je bez plen. Prostě jsem jí je sebrala. Taky čekala, až jí plenu vrátím. Vydržela i 5hodin nevylučovat. Věděla moc dobře, že vykonává potřebu do plíny místo do nočníku nebo do wc.
Po odebrání pleny se velmi velmi rychle naučila chodit na nočník a teď vyhledává spíš wc.
V začátcích jsem si brala náhradní oblečení. NIKDY jsem ho nemusela oblékat. Buď vydržela, nebo si řekla. Už se naučila čůrat i na travičku :-)
Já to řešila hodně, už mě nebavilo likvidovat bobany v plíně. A pomohlo mi mé rozhodnutí, že plena prostě nebude.
Držím palce. Malý ví moc dobře, co dělá. A jak psala Bumbi, podle mě ho řeči o velikosti a školce jen ponoukají k tomu, aby pokračoval v tom, co dělá. Do školy se mu podle mě nechce. Je to asi takový malý protest :-))
Ajlina
  • 
5.6.2012 16:38:50
kojící matka vám připadá nechutná, když v kavárně kojí, vyměšující dítě je o.k., holt to mám jinak
Ajlina
  • 
5.6.2012 16:36:35
Lassie, to je jako kdyby si neměla děti, smaozřejmě že 5 leté dítě musí chodit na veřejný záchodek na cestách a nemá plenu, ale tříleťák, který to neudržía musí být vysazován co hodinu a ještě mu nevysvětlíš, že na nic kolem záchodového prkýnka se nesahá na rozdíl od pětiletého dítěte, děti "venčící se" různě v kavárnách a cukrárnách na travičce jsou mi taky eklhaftní
Lassie66
  • 
5.6.2012 15:27:20
Hygiena - zdraví. Pokud nad to stavíš, jak je co nóbl, tak v tom se neshodnem. Já nesouhlasím s tím, aby si každý chodil do sámošky na WC, jako by to bylo na nádraží. A tuším, že to není ani povoleno. Představa, že mi krájí sýr někdo, kdo se o WC dělí s x dalšíma lidma z ulice, to se mi moc nelíbí. ~d~
rachomejtle
  • 
5.6.2012 15:24:39
Nám pomohlo, že v okolí byla menší holčička Amálka, která ještě plínky nosila, tak jsme je jako schovávali pro Amálku, protože je potřebuje - ale na to mi dítě skočilo tak v těch 2,5 letech, později nevím. Ale ještě nedávno si vzpomněl, že nějaký plínky máme odnést Amálce. Jinak Amálčina maminka spolupracovala a tvrdila synovi totéž, že je ráda, že už nenosí plínky a že je schovává pro Amálku.
Amab+3 80545
5.6.2012 14:52:13
Jinak podotýkám, že ve chvíli, kdy jsem přestala tlačit, si nočník přinesl sám. Dělala jsem to pak tak, že jsem mu po vypláchnutí dala do ruky nočník a ať si ho sám položí, kam uzná za vhodné, aby ho pak rychle našel. Jednu chvíli stál nočník dokonce na takovém tom štokrlátku. Ale co už - účel světí prostředky a děti jsou rády důležité. A taky pomohlo pořídit ještě jeden neokoukaný nočník. Samozřejmě úplně obyčejný, jen jinou barvu. Dodneška si vybírá, na který půjde ~t~
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 3124  [Dalších 2604 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.