Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Eecta | 37365 |
5.6.2012 12:01:12
česká... nebo praktická
:))) |
Lassie66 |
• |
5.6.2012 11:58:48
Česká matka
|
Eecta | 37365 |
5.6.2012 11:58:14
naše děti zásadně chtějí čůrat, když platím v samoobsluze:))) a to tak, že fofrem... takže nechávám nákup a dítě, co nechce čůrat, v obchodě a s čůracím letím na trávu před obchod... kdyby měl někdo pindy, že je to neestetické, tak mi může rovnou vlízt na záda:)))
|
Lassie66 |
• |
5.6.2012 11:53:40
Všechny děti nechodí jen kolem baráku, některé dojdou i dál, než dva rohy od bydliště....to je přeci jasné, že to některé může přepadnout i dále, než u vchodu. Navíc třeba v ČR veřejné záchody moc nejsou. A upřímně - než jít s dítětem do Toy Toye, raději ten trávník. A to říkám i sama za sebe - raději do křoví, než na Toy Toy, to se mi chce fakt zvracet.
Ale já už bydlím mimo větší civilizaci, místa na močení tu má každý dost, aniž by někoho pohoršoval |
Ines |
• |
5.6.2012 11:49:02
- máte asi tak dva roky zpoždění, nic se sice nemá uspěchávat, ale zase když už by to dávno mohl umět a přesto má plínu, tak si ne ni zvykne a je to daleko větší problém - vidíte to názorně sami.
- co je to za prapodivný termín odplínkovávání? Proč to nenapíšete normálně? |
Eecta | 37365 |
5.6.2012 11:41:00
my nočník nepoužívali, máme ho jen v autě na cesty, doma se na záchod nasadilo prkýnko, k záchodu stupínek, na poličku dětské knížky... a děti si tam chodily posedět jako tatínek.
plíny jsem prostě sebrala a už je nedostaly, řekla jsem, že máme málo peněz a plíny mám tak akorát spočítaný pro miminko (mám děti 2 roky po sobě, takže vždycky byl novorozenec při odplínkovávání:))) na postel jsem navlíkla nepromokavý prostěradlo, o půlnoci nosila vyčůrat... cca 3 týdny loužičkovaly... byla jsem počůraná já, koberec, povlak na gauči (nepromokavý)... sebrala jsem všechny dobroty a za povedené čůrání dostaly gumídka, jinak nikdy nic. po těch 3 týdnech se to skoro 100% naučily. bylo jim lehce přes 2 roky, palice jsou jak se patří. když jsme někam šli, nosila jsem několikero náhradního oblečení + láhve s vodou na umytí... bylo to trochu na bednu, když jsem je na hřišti 4x převlíkala... s nikým jsem to neprobírala, ani s dětmi jsem to neřešila, jenom jsem jim řekla, že už plíny nebudou, neprudila, netlačila, nechválila, nedělala skopičiny... jen jsem se normálně každou chvíli ptala, jestli se jim nechce a když chtělo, byla odměna. stejně babičky a dědové - žádné tlačení, posmívání, doprošování, vyhrožování... jenom zeptat, zeptat, zeptat... povede se = gumídek, nepovede se = převlíknout a zeptat, zeptat, zeptat:))) v roce bych nezačínala, přijde mi to jako víc práce než užitku, hlavně když máš další děti... ale 3 a půl mi zase přijde už dost, plínu bych vzala a nechala ho pištět, ať si sedí na nočníku, když ho to baví... ono ho to taky věčně bavit nebude - ale hlavně bych ty plíny vzala a opravdu NIKDY už mu je nedala. |
Lassie66 |
• |
5.6.2012 11:28:09
Děti, co jsou čerstvě odplenkované, svěrače ovládají, ale udrží jen chvíli (soudím podle dětí svých i dětí, se kterými jsem pracovala). Pokud nepíšeš o čtyř - pětileťákách, což tak skoro vypadá. Na jedné straně se tu obhajují svěrače, jako že vše má svůj čas, na stranu druhé, když se je dítě učí používat, tak se narve do plíny, aby někde ve městě náhodou nevzbudilo pohoršení, kdyby se mu náhodou chtělo mimo les.
|
veverkaa |
• |
5.6.2012 11:24:42
já jsem syna od cca 2 let nechávala doma běhat s holým zadkem. když jsem mu nedala plínku a dala jen slipy a tepláčky, tak to vždycky počůral (i cca ve 2,5 letech) a nějaký vysvětlování nezabíralo. sám si teda chodil na nočník kadit a na záchod čůrat (musel mít ale holej zadek, jinak to nešlo), na ven měl plínku. až ve 3 letech (to bylo teď v květnu) byl schopný jít ven bez plínky, aniž by se stala nehoda. od tý doby plínky už nemá ani doma, doma už chodí oblečenej. asi to chce vydržet.
|
anemon | 100064 |
5.6.2012 11:13:10
|
januska.1 | 87418 |
5.6.2012 11:12:48
Co na tom dát dítě vyčurat nad kanál?Vůbec mi to nevadí,spíš jsou nechutní dospělí bezďáci,kteří močí na každém rohu.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.